evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα δείτε!!! σε κανέναν δεν άρεσε το όνειρο στο κύμμα, εμένα ηταν το αγαπημένο μου κείμενο!! από τον κρητικό που έπεσε πέρυσι ήταν καλύτερο!!Μακάρι!! Δεν έχω διαβάσει τις σημειώσεις, αλλά το κείμενο μου άρεσε.
Καμία Πολυδούρη να μη βάλουν. Πολύ μέλι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
(αν όλα πάνε καλά, που θα πάνε δηλαδή)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Έπιανα και πέρυσι φιλολογία στα γιάνεννα αλλά έπρεπε οπωσδήποτε να περάσω θεσσαλονίκη για να μπορώ να πηγαινοέρχομαι από λάρισα...ε,δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσεις..να βάλεις κάθε πόλη,τη σχολή να κοιτάς εσύ!
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ελπίζω. Οψόμεθα!
Κι όσο για το άγνωστο που είπες, δύσκολο άγνωστο = πτώση βάσεων (βλ. 2011)
Μολονότι νομίζω ότι ποντάρω στα αρχαία.
έχει βάσηη αυτό που λες,όντως..μακάρι..τι να πω..κοίτα,στα αρχαία κι εγώ καλά τα πάω,αλλά δεν περιμένω να γραψω και 18+ ..ανάλογα το κείμενο και τι μετάφραση θα ζητάει,τη δυσκολία του τέλος πάντων..και ανάλογα τους διορθωτές βεβαίως βεβαίως!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Τι 18+ ; Κάτσε να πιάσουμε το 17 και βλέπουμε!έχει βάσηη αυτό που λες,όντως..μακάρι..τι να πω..κοίτα,στα αρχαία κι εγώ καλά τα πάω,αλλά δεν περιμένω να γραψω και 18+ ..ανάλογα το κείμενο και τι μετάφραση θα ζητάει,τη δυσκολία του τέλος πάντων..και ανάλογα τους διορθωτές βεβαίως βεβαίως!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα θα είναι μία δύσκολη χρονιά αλλά πίστεψε είναι η τελευταία χρονιά της ζωής σου στο σχολείο και η τελευταία χρονιά με τόσες λίγες έγνοιες...φίλοι μου φοιτητές τώρα στην εξεταστική εύχονται να έδιναν πανελλήνιες...Άντε, του χρόνου τέτοια εποχή δε θα έχουμε καμία έγνοια!
(αν όλα πάνε καλά, που θα πάνε δηλαδή)
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Μετά εννοείεται πως έρχονται πάλι οι υποχρεώσεις και μάλιστε αυξημένες σε κάποιο βαιμό. Απλώς εκείνο το καλοκαίρι θα είναι σαν αυτά του δημοτικού. Ξέγνοιαστο!!Κοίτα θα είναι μία δύσκολη χρονιά αλλά πίστεψε είναι η τελευταία χρονιά της ζωής σου στο σχολείο και η τελευταία χρονιά με τόσες λίγες έγνοιες...φίλοι μου φοιτητές τώρα στην εξεταστική εύχονται να έδιναν πανελλήνιες...
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι 18+ ; Κάτσε να πιάσουμε το 17 και βλέπουμε!
εγω στοχευω στα αρχαια απο 15 κ πανω..
κατα κυριο λογο ομως συνηθως 16-17 εγραφα φετος..ενταξει,δε θελω και νομικη για να ελπιζω σε 18+
η ιστορια ειναι το μαθημα στο οποιο πονταρω εγω ^^
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι βέβαια είναι το καλύτερο και το μεγαλύτερο καλοκαίρι!!! Καλή επιτυχία να έχετε και αν θέλετε κάποια βοήθεια πείτε μας..Μετά εννοείεται πως έρχονται πάλι οι υποχρεώσεις και μάλιστε αυξημένες σε κάποιο βαιμό. Απλώς εκείνο το καλοκαίρι θα είναι σαν αυτά του δημοτικού. Ξέγνοιαστο!!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ιστορία; Καλά.εγω στοχευω στα αρχαια απο 15 κ πανω..
κατα κυριο λογο ομως συνηθως 16-17 εγραφα φετος..ενταξει,δε θελω και νομικη για να ελπιζω σε 18+
η ιστορια ειναι το μαθημα στο οποιο πονταρω εγω ^^
Ετχαριστούμε και καλά αποτελέσματα!!Ναι βέβαια είναι το καλύτερο και το μεγαλύτερο καλοκαίρι!!! Καλή επιτυχία να έχετε και αν θέλετε κάποια βοήθεια πείτε μας..
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιστορία; Καλά.
ε ναι βρε,αφου παπαγαλιζεις εκει και δουλευεις και πηγες,ενταξει..
με διαβασμα τρελο ομως,εξασφαλιζεις ενα 90+
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Γκουχ γκουχ. Οι περισσότεροι προσπαθούν να ψαρώσουν με οποιοδήποτε τρόπο
Δεν ειμαι μια απο αυτους...
Ααα και κατι αλλο:
Μην ακουτε τι λενε οι αλλοι για εξοδους!
Με σωστο και οργανωμενο διαβασμα μπορειτε ανετα να βγαινετε καθε Σββατο ή Κυριακη (οπως βολευει τον καθενα) τουλαχιστον μεχρι τα Χριστουγεννα οποιαδηποτε σχολη κι αν στοχευετε...
Το οτι πατε Γ Λυκειου δεν σημαινει πως θα ειστε σχολειο-σπιτι-φροντιστηριο-σπιτι...
Joaquín
Διάσημο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
1) ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ, ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
2) ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
3) ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
4) TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
5) EΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Προφανώς, η Νομική είναι στο 1ο πεδίο και η Ιατρική στο 3ο.Μπορείς να μπεις στο dyadiko.gr, εκεί που λέει "Βάσεις" έχει χωριστά τις σχολές κάθε πεδίου και τις βάσεις.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
παιδια εγω οσον αφορα την θεωρητικη θελω να μου εξηγησετε τι σημαινει οταν καποιος λεει οτι θελει σχολη απο το πεδιο1,2,3,4................
Και πειτε τους στο σχολειο σου να σας κανουν και καμια ενημερωση...εμας μας ειχαν κανει ηδη απο την τριτη γυμνασιου για τις κατευθυνσεις και τα πεδια!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Παιδιά, κανένας Τεχνολογική Παραγωγής; Εγώ ξεκινάω την τρίτη Χημεία (ιδιαίτερα) και θα χρησιμοποιήσουμε τα βοηθήματα του Σαλτερή, τα οποία όμως είναι για τη Θετική Κατ. Μήπως ξέρει κάποιος ποια κεφάλαια/ ενότητες είναι εκτός για την τεχνολογική;;;;;!! Επίσης, θα κάνετε φροντιστήριο και Ηλεκτρολογία, Βιοχημεία;; Ευχαριστώ.
πως γινεται να δινεις χημεια???
Nicolettasp
Νεοφερμένος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Δινει ενα μαθημα που λεγεται Χημεια-Βιοχημεια!πως γινεται να δινεις χημεια???
Ναι βρε alch, εξαρταται απο το προγραμμα καθε παιδιου! Εγω πχ δεν ειχα το Σαββατο μαθημα και μπορουσα να διαβαζω το πρωι και επιπλεον δεν εγραφα καθε ΣΚ διαγωνισμα! Απλα το ειπα για να μην φτασουν στο αλλο ακρο και δεν βγαινουν καθοοοοοολουΚαλά, και γω με τη σειρά μου λέω να μην ακούτε αυτά τα περί "Κάθε ΣΚ έξω" γιατί και μένα θα μου άρεσε πέρυσι να ίσχυαν αλλά..αρχίδια.Απλά θα πρέπει να βρίσκεται τρόπους για να μην πήζετε(έτσι γράφεται?) στο διάβασμα και ταυτόχρονα να μη σας μένουν κενά.Βέβαια, είναι ανάλογα με το πρόγραμμα του φροντιστηρίου και το προσωπικό σας πρόγραμμα.Π.χ εγώ είχα 3 ώρες μάθημα Σαββάτο πρωί και μετά σχεδόν κάθε Κυριακή είχα διαγώνισμα στο φροντιστήριο!Πότε να προλάβω να βγω για καφέ/ποτό/μπάλα?Τέλος πάντων, μάλλον υπάρχει αυτορύθμιση πάνω σε αυτό το θέμα, δε μπορείς να πεις "Κάθε Σαββάτο απόγευμα στις 6 πάω βόλτα".Ανάλογα με το διάβασμα και τις υποχρεώσεις σου, πράττεις.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.