Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
Οποιος ξερει ας μου πει
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dickensian
Εκκολαπτόμενο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ειδικών μαθημάτων Πανελλαδικών Εξετάσεων
https://www.minedu.gov.gr/grafeio-ty...eon-main/deltia-typoy-main/9861-03-07-13.html
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Δηλαδη δεν εχεις δει ακομη τους βαθμους σου στις πανελληνιες;; Νομιζω παντως πως τωρα δειχνει τους βαθμους μονο απο τα ειδικα μαθηματα,γιατι εγω εδινα αγγλικα και οταν μπηκα να δω τους βαθμους ειχε μονο τα αγγλικα και οχι τα υπολοιπα.Γιατι δεν απευθυνεσαι στο λυκειο σου;Και επισης,μην πανικοβαλεσαι!SOS SOS ...---... Βοηθεια μπηκα σημερα να δω τα αποτελεσμα των βαθμων αλλα εκει λεει ειδικα μαθηματα και οτι δεν υπαρχουν εγγραφες.τι αργησα να δω τους βαθμους μου;;;απαντηστε παρακαλω
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλωσε τις σχολες σαν να εχεις 20.000 μοριαSOS SOS ...---... Βοηθεια μπηκα σημερα να δω τα αποτελεσμα των βαθμων αλλα εκει λεει ειδικα μαθηματα και οτι δεν υπαρχουν εγγραφες.τι αργησα να δω τους βαθμους μου;;;απαντηστε παρακαλω
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Ειπαμε, μην πανικοβαλεσαι! Περνα μια βολτα απο το σχολειο σου(Νομιζω καθε τριτη ειναι ανοιχτα) και ρωτα τους καθηγητες σου!παντως αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε αυτο ειναι ανακουφιστικο γιατι νομισα πως το σχολειο εκανε λαθος κτλ
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι χα χαΔηλωσε τις σχολες σαν να εχεις 20.000 μορια
οκ ευχαριστω!Ειπαμε, μην πανικοβαλεσαι! Περνα μια βολτα απο το σχολειο σου(Νομιζω καθε τριτη ειναι ανοιχτα) και ρωτα τους καθηγητες σου!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.