kostaspap1996
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Παιδιά η σελίδα του υπουργείου γιατί είναι εκτός λειτουργίας ; Τα αποτελέσματα δε μπορούμε να τα δούμε
Οχι, δε μπορείς !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά η σελίδα του υπουργείου γιατί είναι εκτός λειτουργίας ; Τα αποτελέσματα δε μπορούμε να τα δούμε
κουτσομπολη, αργησες
cha0s
Περιβόητο μέλος
danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος
μμμμ λιγο δυσκολο το κοβω...δε ξερω κιολας αλλα δεν νομιζω να πεσουν τοσο..βασικα το ευχομαι γιατι και εγω ιατρικη θελω με 17980 και πολυτεκνεια μακαρι να πανε ολα καλα!υπαρχει πιθανοτητα με 18240 να περασω ιατρικη;;
Just myself
Νεοφερμένος
Mμμμ ναι εχεις δικιο ειναι μερικα ΤΕΙ νοσηλευτικης και διατροφης κ διαιτολογιας που εχουν χαμηλες βασεις....ΤΕΙ Νοσηλευτικής κ.λ.π χαμηλές βάσεις δεν έχουν ;
Οκ δεν ειμαι και τελειως ξευτιλα....
cha0s
Περιβόητο μέλος
Επίσης, το υπουργείο κατάλαβε τη μαλακία του και έφτιαξε το link
https://results.minedu.gov.gr/index.php/site/search
Guest 010239
Επισκέπτης
Χαλάρωσε και μην τρελαίνεσαι τόσο,συμμερίζομαι την αγωνία σου αλλά παρακολουθώ τα ποστς σου και σε κάθε ενα μόνο που δεν λιποθυμάς.Ο οεφε οπως και ο οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός κάνουν απλά ΕΚΤΙΜΉΣΕΙΣ.Δεν μπορούν να ξέρουν με ακρίβεια τη ζήτηση που θα υπάρχει. Μέχρι τελος Αυγούστου θα ακούς εκατοντάδες σχόλια και πολλά θα ειναι διαφορετικά.Προσπάθησε να διατηρησεις την ψυχραιμία σου και σκέψου πως μονο τον Αύγουστο θα μαθεις την αλήθεια. Αυτά είναι απλά εικασίες.
Edit:Απευθύνομαι στον pap59, ξέχασα να βάλω παράθεση.
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι ρε μην λες τετοια!!!ΔΕΝ εισαι ξευτιλα με 12500 αν ειναι δυνατωνMμμμ ναι εχεις δικιο ειναι μερικα ΤΕΙ νοσηλευτικης και διατροφης κ διαιτολογιας που εχουν χαμηλες βασεις....
Οκ δεν ειμαι και τελειως ξευτιλα....
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν μπεις ιατρική ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:το ξερω !!! απλωσ βιολογια κατ ξεχασα να απαντησω κατι που με πηγε στο 19 και εχασα και ακτι αλλα και τελικα βρθηκα πιο κατω αν δνε ειχα ξεχασει αν το απατνησω δνε θα ημουν στη θεση που ειμαι εδω με εφερε η τυχη απλωσ ηθελα τρελα ιατρικη πρματικα δνε με νοζει η πολη παρακαλω αν μπω !!!!
https://en.wikipedia.org/wiki/Run-on_sentence
https://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Glosika/Stixi.htm
Guest 010239
Επισκέπτης
το ξερω !!! απλωσ βιολογια κατ ξεχασα να απαντησω κατι που με πηγε στο 19 και εχασα και ακτι αλλα και τελικα βρθηκα πιο κατω αν δνε ειχα ξεχασει αν το απατνησω δνε θα ημουν στη θεση που ειμαι εδω με εφερε η τυχη απλωσ ηθελα τρελα ιατρικη πρματικα δνε με νοζει η πολη παρακαλω αν μπω !!!!
Πιστεύω πολλά άτομα εδω πέρα σε νιώθουν και έχουν αντίστοιχο αγχος.Απλά σου λέω εκ πείρας πως δεν βοηθάς καθόλου τον εαυτό σου με το να το σκέφτεται συνεχώς και να αγχώνεσαι έτσι. Δεν το παιζω κάποια επειδή τα βλέπω έξω από τον χορό, been there, done that και είναι πραγματικά ανούσιο. Απλά κοιταξε να απολαύσεις το καλοκαίρι σου που τόσο πολύ περίμενες και μες τη χρονιά! :-)
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ο προφορικός και ο γραπτός πρέπει να έχουν 2 μονάδες διαφορά!Ρε παιδιά, μου δωσαν σήμερα στο σχολείο το απολυτήριο και μια βεβαίωση πρόσβασης. Λοιπόν, στο δεύτερο γράφει τον προφορικό και το γραπτό βαθμό σε κάθε μάθημα, καθώς και το βαθμό πρόσβασης του καθενός. Στη Λογοτεχνία και στην Έκθεση έχω στα προφορικά 19,2 και 19,8 αντίστοιχα. Γιατί συμβαίνει αυτό ενώ έχω 20 και στα δύο μαθήματα και στα δύο τετράμηνα; Δεν επηρεάζει καθόλου τα μόρια ή το ΓΒΠ (γιατί έχω 17,2 και 17,8 στα γραπτά, οπότε 2 μονάδες διαφορά), αλλά από περιέργεια ρωτάω. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό;
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο προφορικός και ο γραπτός πρέπει να έχουν 2 μονάδες διαφορά!
Α, δηλαδή κατεβαίνει αυτόματα επειδή έχω κάτω από 18 στα γραπτά; Δηλαδή αν έγραφα 14,6 , θα πήγαινε 16,6;
marina.
Νεοφερμένος
Κοίτα αυτό:Ρε παιδιά, μου δωσαν σήμερα στο σχολείο το απολυτήριο και μια βεβαίωση πρόσβασης. Λοιπόν, στο δεύτερο γράφει τον προφορικό και το γραπτό βαθμό σε κάθε μάθημα, καθώς και το βαθμό πρόσβασης του καθενός. Στη Λογοτεχνία και στην Έκθεση έχω στα προφορικά 19,2 και 19,8 αντίστοιχα. Γιατί συμβαίνει αυτό ενώ έχω 20 και στα δύο μαθήματα και στα δύο τετράμηνα; Δεν επηρεάζει καθόλου τα μόρια ή το ΓΒΠ (γιατί έχω 17,2 και 17,8 στα γραπτά, οπότε 2 μονάδες διαφορά), αλλά από περιέργεια ρωτάω. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό;
Όταν ο προφορικός βαθμός διαφέρει περισσότερο από 2 μονάδες από το γραπτό, τότε προσαρμόζεται ώστε να απέχει 2 μόνο μονάδες από αυτόν.
Παράδειγμα:
Αν ο μαθητής έχει: προφορικό βαθμό: 18 / γραπτό βαθμό: 10, τότε το 18 καταργείται και ο προφορικός βαθμός γίνεται 12
Αν ο μαθητής έχει: προφορικό βαθμό: 12 / γραπτό βαθμό: 18, τότε το 12 καταργείται και ο προφορικός βαθμός γίνεται 16
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.