Σε καποια ιατρικη λογικα περνας και ισως στην οδοντιατρικη θεσσαλονικης, αν ισχυουν και τα στατιστικα που παρατεθηκαν στο σχετικο θεμα, αλλα μην παιρνεις ως δεδομενο αυτα που λεω.δεν με απασχολει η πολη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
πηγαινε ιατρικη αν δε σου αρεσει διαλεξε με το 10% μαθηματικο (οχι τπτ αλλο για να μη σε πριζουν κιόλας)έβγαλα 19604 στο 3ο πεδίο και 19435 στο 2ο και 4ο...
δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη, ειδικά για την έκθεση!
μαθηματικό ή ιατρική; ιδού η απορία...
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οριακά περνάω σε σχέση με πέρσυ αλλα με έχει φάει η αγωνία.
Λετε να ανεβει η ιατρικη να παθουμε καμια πλακα σαν περσυ?...
Και μετα την ιατρικη τι? Να επιλεξω φαρμακευτικη που είναι σχετικό ή μετσόβιο που μου αρέσει επίσης? (πχ χημικοί ή και μηχανολόγοι αν πέσουν)
Έχω ακούσει γενικά την άποψη πως όσοι δεν περνάνε ιατρική πανε φαρμακευτική, αλλα η έρευνα στη φαρμ μου αρέσει..
Τι θα με συμβουλεύατε όσοι ξέρετε; Ευχαριστώ πολύ!
(ελπίζω βέβαια να μην ανέβουν η ακόμα και να πέσουν οι βασεις στις ιατρικες και να λυθει το προβλημα μ αυτοματως..)
nPb
Επιφανές μέλος
Να ξέρουν άλλοι για σένα; Λίγο δύσκολο.. Το μόνο που σου λέμε είναι ότι οι επιστήμες "επικοινωνούν" μεταξύ τους μέσω μετ/κών σπουδών ή κοινών μαθημάτων / κατευθύνσεων προπτυχιακά. Μπορείς να ψάξεις σχετικά. Γνωρίζω χημικούς οι οποίοι έχουν Ph.D σε οικονομικά.
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει πλάκα αυτό εδώ :
και αυτό :Συστηματικό διάβασμα, χωρίς ακρότητες
Για την προετοιμασία της είπε ότι διάβαζε συστηματικά, αλλά χωρίς ακρότητες.
εχμμμ...
Δεν έφθασα σε ακρότητες, απλά διάβαζα πολύ από το Γυμνάσιο, ενώ τον τελευταίο χρόνο κόπηκε κάθε έξοδος
Αυτο το ''ακροτητες'' με ζάλισε.Ποσο μονοτονοι μπορει να γίνουν οι δημοσιογράφοι ή οι υποψήφιοι που το ειπαν.
Παντως,συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά
Αλλά εμεις έχουμε ενα σωρό τέτοιους στο αησκουλ.
Guest 292010
Επισκέπτης
Σας αρέσουν τα Μαθηματικά λέτε θα πάω ΗΜΜΥ γιατί έχει στο α εξαμηνο θα κάνουν λίγο απ'τα μαθηματικά που ξέρετε.
Ένας να βρεθεί να σκεφτεί τι βγαίνει από αυτή τη σχολή και τι επάγγελμα θα κάνει στη ζωή του...πουθενά.
Θα μου πεις το πτυχίο δεν σου καθορίζει επακριβώς τι θα γίνεις αλλά σε κάποιες σχολές στο ορίζει. Αν σπουδάσεις Ιατρική γιατρός θα γίνεις. Εκτός κι αν σπουδάζεις 6 χρόνια για να το γυρίσεις μετά και να ανοίξεις κομμωτήριο.
Πέρα από τα μαθήματα του α εξαμήνου , ρίχτε και μια ματιά στα υπόλοιπα και στις επαγγελματικές ευκαιρίες.
Κι εμένα μ'αρέσουν τα μακαρόνια. Δεν άνοιξα εργοστάσιο όμως.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
νομίζω όλοι ξέρουμε ότι είναι στημένες οι συνεντεύξεις9 υποψήφιοι που άγγιξαν την κορυφή
Έχει πλάκα αυτό εδώ :
και αυτό :
εχμμμ...
Αυτο το ''ακροτητες'' με ζάλισε.Ποσο μονοτονοι μπορει να γίνουν οι δημοσιογράφοι ή οι υποψήφιοι που το ειπαν.
nPb
Επιφανές μέλος
Σας αρέσει η Βιολογία λέτε θα πάω Ιατρική που χει 2 Βιολογίες εκεί σητν αρχή.
Σας αρέσουν τα Μαθηματικά λέτε θα πάω ΗΜΜΥ γιατί έχει στο α εξαμηνο θα κάνουν λίγο απ'τα μαθηματικά που ξέρετε.
Ένας να βρεθεί να σκεφτεί τι βγαίνει από αυτή τη σχολή και τι επάγγελμα θα κάνει στη ζωή του...πουθενά.
Θα μου πεις το πτυχίο δεν σου καθορίζει επακριβώς τι θα γίνεις αλλά σε κάποιες σχολές στο ορίζει. Αν σπουδάσεις Ιατρικής γιατρός θα γίνεις. Εκτός κι αν σπουδάζεις 6 χρόνια για να το γυρίσεις μετά και να ανοίξεις κομμωτήριο.
Πέρα από τα μαθήματα του α εξαμήνου , ρίχτε και μια ματιά στα υπόλοιπα και στις επαγγελματικές ευκαιρίες.
Κι εμένα μ'αρέσουν τα μακαρόνια. Δεν άνοιξα εργοστάσιο όμως.
Πες τα ρε sozi. Έχουν μπλέξει αυτό που τους αρέσει επειδή το "κατάλαβαν" δια φροντιστηριακής παπαγαλίας με αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν ως αυριανοί επαγγελματίες σε δεδομένα αγοράς. Μην ξεχνάμε ότι ελάχιστα μετράει στις μέρες μας το βασικό πτυχίο ως διαβατήριο για εργασία. Χρειάζονται πολλοί τίτλοι σπουδών αλλά κυρίως ικανότητες για δουλειά που η πλειοψηφία των φοιτητών / πτυχιούχων δεν έχει (δεν τις διδάχτηκαν στο φροντιστήριο).
Polymnia, το 10ωρο ημερήσιο φροντιστήριο δεν είναι ακρότητα. Να προσθέσω και τα διαγωνίσματα προσομοίωσης ανά σαββατοκύριακο;
gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονότονοι, είναι αυτοί που στο σχολείο έλεγαν κάθε μέρα "ποοο ρε φίλε χθες έκανα ασκήσεις μαθ κατ μέχρι τις 3μισι" και στο τέλος έγραψαν πολύ κάτω του αναμενόμενου.9 υποψήφιοι που άγγιξαν την κορυφή
Έχει πλάκα αυτό εδώ :
και αυτό :
εχμμμ...
το "χωρίς ακρότητες" για μένα έχει βάση.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
όχι, αυτοί λέγονται ''δεν ξέρω τις δυνατότητες μου''μονότονοι, είναι αυτοί που στο σχολείο έλεγαν κάθε μέρα "ποοο ρε φίλε χθες έκανα ασκήσεις μαθ κατ μέχρι τις 3μισι" και στο τέλος έγραψαν πολύ κάτω του αναμενόμενου.
το "χωρίς ακρότητες" για μένα έχει βάση.
είχα και εγώ παρόμοιο συμμαθητή!
nPb
Επιφανές μέλος
όχι, αυτοί λέγονται ''δεν ξέρω τις δυνατότητες μου''
είχα και εγώ παρόμοιο συμμαθητή!
όλοι μας είχαμε ένα τέτοιο συμμαθητή:
μια «Μαρία», «θα δηλώσω ΗΜΜΥ γιατί μου αρέσει η Ιατρική» και έναν «δεν ξέρω τις δυνατότητές μου»..
Itach1
Διάσημο μέλος
Ούτε ένας Ημμύτης; Ποτς γένεν αυτό;9 υποψήφιοι που άγγιξαν την κορυφή
Έχει πλάκα αυτό εδώ :
και αυτό :
εχμμμ...
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
9 υποψήφιοι που άγγιξαν την κορυφή
Έχει πλάκα αυτό εδώ :
και αυτό :
εχμμμ...
Το ένα παιδί που πάει Αμερική το έχω γνωρίσει και νομίζω πως έχει διαφορετική αντίληψη για τις 'ακρότητες' στο διάβασμα από τον απλό άνθρωπο...
Guest 292010
Επισκέπτης
Γι'αυτό εμένα δεν μου κάνει παράξενο κάποιος όντως να λύνει 3453 ασκήσεις τη μέρα και να πατώσει σε σχέση με κάποιον που έλυνε 10.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γι αυτο μην το δενετε σκοινι κορδωνι οτι αυτοι ειναι οι top.. υπαρχουν αλλοι τοσοι σαν κι αυτους..... Απλως ειχαν την τυχη να εχουν πατερα φραγκατο που τους εξασφαλισε συνεντευξη ( συμβαινουν κι αυτα ναι) η το μεγαλο φροντιστηριο που θελει διαφημιση τα σκαει στην εφημεριδα για τις συνεντευξεις. (και φυσικα δεν κατηγορω τα παιδια που μιλανε, ετσι? )
Guest 292010
Επισκέπτης
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.