Johnny15
Επιφανές μέλος
Γαμησε τα ειναι η κατασταση.....
Τι διαολο? Μεθυσμενοι τα διορθωνουν?
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως χάνονται τόσες μονάδες στα μαθηματικά κατά την διάρκεια της βαθμολόγησης. Ένα παιδί πέρυσι είχε 20 νομίζω, δηλαδή 4 βαθμούς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
χεσε μας κουκλιτσα μου!!! ξες ποσο διαβασαμε και μιλας κιολας...αντε πανε ασχολησου με την εξεταστικη σου...οτι μπουρδα του κατεβαινει του καθενος εδω μεσα την πεταει!!!
Ωχ μην κάνετε λέτε κι εμείς δεν περάσαμε από Πανελλήνιες. Κι εγώ είχα γράψει και τα είχα πάει σκατά, αλλά δεν αμφισβήτησα τα 19 καθενός γιατί πολύ απλά δεν είχα στρωθεί όσο χρειάστηκε. Νομίζετε τα 19+ τα πιάνουν με έναν τενεκέ λάδι και 2 σακιά πατάτες; GET OVER IT.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
πρέπει να μάθεις τρόπους δεν είπε κάτι κακόχεσε μας κουκλιτσα μου!!! ξες ποσο διαβασαμε και μιλας κιολας...αντε πανε ασχολησου με την εξεταστικη σου...οτι μπουρδα του κατεβαινει του καθενος εδω μεσα την πεταει!!!
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως χάνονται τόσες μονάδες στα μαθηματικά κατά την διάρκεια της βαθμολόγησης. Ένα παιδί πέρυσι είχε 20 νομίζω, δηλαδή 4 βαθμούς!
Εγω φετος ειχα 19 μοναδες ρε φιλε....
90 ο πρωτος 71 ο αλλος.....Ειναι να παθαινεις πλακα...
Ουτε καν στην εκθεση δεν δικαιολογουνται τετοιες διαφορες....Ειδικα στα μαθηματικα
Johnny15
Επιφανές μέλος
Εγω φετος ειχα 19 μοναδες ρε φιλε....
90 ο πρωτος 71 ο αλλος.....Ειναι να παθαινεις πλακα...
Ουτε καν στην εκθεση δεν δικαιολογουνται τετοιες διαφορες....Ειδικα στα μαθηματικα
Το θέμα είναι πόσο σου έβαλε ο τρίτος. Αν ο βαθμός του τρίτου ήταν κοντά στον πρώτο, σημαίνει ότι αυτός που σου έβαλε τον μικρό έκανε λάθος. (αυτό είχε συμβεί σε εμένα). Αν ο βαθμός του τρίτου είναι κοντά στον δεύτερο, σημαίνει ότι ο πρώτος ήταν πολύ απλοχέρης. Συνήθως βέβαια πρέπει να είναι κάπου στην μέση.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το site του φροντιστηρίου Προπύλαια είναι έγκυρο στον υπολογισμό των μορίων;
Ναι
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ναι!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Υπολόγισε από το δικό μας.
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Αχ βρε ζηλιάρικα, αχ!! Ας στρώνατε και εσείς κώλο να γράψετε 19+.
Ωχ μην κάνετε λέτε κι εμείς δεν περάσαμε από Πανελλήνιες. Κι εγώ είχα γράψει και τα είχα πάει σκατά, αλλά δεν αμφισβήτησα τα 19 καθενός γιατί πολύ απλά δεν είχα στρωθεί όσο χρειάστηκε. Νομίζετε τα 19+ τα πιάνουν με έναν τενεκέ λάδι και 2 σακιά πατάτες; GET OVER IT.
Πιστεύεις πως όσοι δε γράψανε 19+ δεν έστρωσαν κώλο?Το μηνυμά σου ήταν τελείως άκυρο.Οπότε μην εκπλήσσεσαι για το μήνυμα που έλαβες.
Jimmy1
Νεοφερμένος
Μαθηματικά Γ.Π.: 19.9
Φυσική: 18.6
Βιολογία: 16.4
Μαθηματικά: 17.8
Χημεία: 17.9
2o/4o 18426
3o 18209
Υπάρχουν πιθανότητες να περάσω Ιατρική? Αν όχι πιάνω τουλάχιστον ΗΜΜΥ ΕΜΠ?
ημμυ εμπ δε νομιζω..ιατρικη δε ξέρωΈκθεση: 16.9
2o/4o 18426
3o 18209
https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=moria
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Πιστεύεις πως όσοι δε γράψανε 19+ δεν έστρωσαν κώλο?Το μηνυμά σου ήταν τελείως άκυρο.Οπότε μην εκπλήσσεσαι για το μήνυμα που έλαβες.
Δεν έστρωσαν όσο χρειάστηκε. Και δεν εκπλήσσομαι. Είναι λογικό κάποιος που δεν έγραψε καλά να πετάει χολή και να του φταίνε όλοι και όλα. Ούτε με μίσος μιλάω ούτε με τίποτα. 13608 είχα γράψει πριν 2 χρόνια, σε μία χρονιά που κανένας δεν ήξερε που θα πάνε οι βάσεις, και είχα περάσει ένα καλοκαίρι μαύρο, διαβάζοντας ξανά φυσική και μαθηματικά κατεύθυνσης. Να καταλάβετε κάποια στιγμή ότι οι Πανελλήνιες είναι ένας διαγωνισμός.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜΑΘ ΚΑΤ 18.5
ΦΥΣ ΚΑΤ 18.4
ΜΑΘ ΓΕΝ 19.6
ΒΙΟΛ ΚΑΤ 18.7
ΧΗΜΕΙΑ 19.8
ΕΚΘΕΣΗ 18.7 (για αυτο ειμαι τοοοοοοσο περηφανη )
μπορω να πεθανω ευτυχισμενη!!!!!!!!
Gate4
Επιφανές μέλος
Δε νομίζω να ξέρεις ο καθένας πόσο διάβασε και προσπάθησε για τον κρίνεις με αυτόν τον τρόποΑχ βρε ζηλιάρικα, αχ!! Ας στρώνατε και εσείς κώλο να γράψετε 19+.
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Έκθεση: 16.9
2o/4o 18426
3o 18209
Έχεις βάλει στο μάτι τις σχολές με τα περισσότερα μόρια ε? Γιατί δε μπορώ να δω πως μπορούν να συνδεθούν η ιατρική με τους ημμυ.Όπως και να έχει...Για την Αθήνα(μιας και ανέφερες το ΕΜΠ) δύσκολα...Και οι 2 σχολές έχουν μεγάλη ζήτηση και δεν πιστεύω να πέσουν πολύ(δεν είμαι σίγουρος φυσικά).Ωστόσο μπορείς να πιάσεις ημμυ σε άλλη πόλη άνετα.Και για ιατρική...χμμ δε ξέρω...Όλοι λένε πως δε θα πέσουν πολύ οι βάσεις.Ωστόσο με λίγη τύχη και αν πέσουν γύρω στα 300+ μόρια,θα μπορέσεις να πιάσεις την ιατρική σε μια άλλη πόλη.
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έστρωσαν όσο χρειάστηκε. Και δεν εκπλήσσομαι. Είναι λογικό κάποιος που δεν έγραψε καλά να πετάει χολή και να του φταίνε όλοι και όλα. Ούτε με μίσος μιλάω ούτε με τίποτα. 13608 είχα γράψει πριν 2 χρόνια, σε μία χρονιά που κανένας δεν ήξερε που θα πάνε οι βάσεις, και είχα περάσει ένα καλοκαίρι μαύρο, διαβάζοντας ξανά φυσική και μαθηματικά κατεύθυνσης. Να καταλάβετε κάποια στιγμή ότι οι Πανελλήνιες είναι ένας διαγωνισμός.
εχουμε το δικαιωμα να βγαζουμε οση χολη θελουμε...και επειδη δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλακι μου εγραψα τις βαθμολογιες μου και τα μορια μου ειναι 16800 στο 3ο πεδιο...ο βαθμος αυος ειναι αξιοπρεπεστατος κατα την αποψη μου για τα φετινα θεματα...το αν στρωθηκαμε οσο χρειαστηκε ασε να το κρινουμε εμεις που ξερουμε καλυτερα...καλο καλοκαιρι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.