drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Αυτή η αισιοδοξία σου και η σιγουριά σου με τρελαίνει!!!Εγω την εκθεση την εχω γραμμενη μιας και οσο και να διαβασω παλι 12-14 θα γραψω
Έχω έκθεση μάθημα σε 2 ώρες
Μου είχε ζητήσει έκθεση για την ανισότητα ανάμεσα στις αναπτυγμένες χώρες και σε αυτές του Τρίτου κόσμου
Μαντέψτε! Δεν την έκανα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Ρε δεν πάτε καλά. Πρώτη του Μάη είναι.Ρε σημερα που δεν εχουμε και φροντιστηρια πως να αντεξει κανεις μακρια απο τη θαλασσα???Ο αδερφος μου δε με σκεφτεται καθολου...πηγε για μπανιο με τους συμφοιτητες του...θελω και γω...
Βγείτε,κάντε κάτι,τι μούχλα είναι αυτή. Η μια μέρα θα σας σώσει???
Άλλοι έχετε και μάθημα,καλά έλεος. Μετά απορείτε πως θα αντέξετε άλλες 20 μέρες. Αμ δεν θα αντέξετε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Τίποτε δεν κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη...
Τσιμισκή και παραλία ήμουν εγώ κι ο κούκος...
EsASt3p
Νεοφερμένος
christina123
Δραστήριο μέλος
αυτο το αοδευ το μισωωωωωωωωω!!!μου χει φαει τη ζωη με εχει καταπιει με τσουρουφλιζει καθε μερα....δεν το αντεχωωωωωωωωωωωωωΤον πιασατε τον Μαη;
Εγω το μονο που πιανω ειναι το αοδε!
εμεις ειχαμε και φροβντιστηρια.4 ωρες παρακαλω.αλλα πλεον το καταλαβα οτι οι ανθρωποι(αυτοι των φροντιστηριων) δεν πανε καλα...δεν μας σκεφτονται καθολου.καλα εκαναν οσοι δεν ηρθαν...Ρε σημερα που δεν εχουμε και φροντιστηρια πως να αντεξει κανεις μακρια απο τη θαλασσα???Ο αδερφος μου δε με σκεφτεται καθολου...πηγε για μπανιο με τους συμφοιτητες του...θελω και γω...
.............
ακουω απο ολους εδω μεσα οτι βαριεστε να βλεπετε τα ιδια και τα ιδια και οτι θελετα να ερθουη οι εξετασεις να τελιωνετε κ.λ.π. εγω ομως δεν νιωθω ετσι.εχω αρκετα πραγματα να διαβασω ακομη και αν δεν τα διαβασω αυτα δεν θα παω να δωσω και πραγματικα θα ηθελα να ημουνα 2-3 βδομαδες πισω να ειχα διαβασει πολυ περισσοτερα παργματα....και για να γινω πιο συγκεκριμενεη μου εχει μεινει αυτη η κ****θεωρια σε ολα τα μαθηματα.μαθηματικα κατ. δεν εχω μαθει αποδειξεις φυσικη την εχω βγαλει τη θεωρια μια φορα μονο αεππ μια στα προχειρα για το οεφε αοδευ ασχολιαστο.ποτε θα προλαβω;;;;
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης σκεφτειται οτι το ΑΟΔΕ σας βαζει στην σχολη που θελετε αφου γραφεις ανετα 18++(πιο ευκολα απο τα αλλα μαθηματα), εγω ετσι το σκεφτομαι και το διαβαζω ευχαριστα(και καλαα )
EsASt3p
Νεοφερμένος
ακουω απο ολους εδω μεσα οτι βαριεστε να βλεπετε τα ιδια και τα ιδια και οτι θελετα να ερθουη οι εξετασεις να τελιωνετε κ.λ.π. εγω ομως δεν νιωθω ετσι.εχω αρκετα πραγματα να διαβασω ακομη και αν δεν τα διαβασω αυτα δεν θα παω να δωσω και πραγματικα θα ηθελα να ημουνα 2-3 βδομαδες πισω να ειχα διαβασει πολυ περισσοτερα παργματα....και για να γινω πιο συγκεκριμενεη μου εχει μεινει αυτη η κ****θεωρια σε ολα τα μαθηματα.μαθηματικα κατ. δεν εχω μαθει αποδειξεις φυσικη την εχω βγαλει τη θεωρια μια φορα μονο αεππ μια στα προχειρα για το οεφε αοδευ ασχολιαστο.ποτε θα προλαβω;;;;
Δεν νιώθεις μόνο εσύ έτσι. Και γω μια από τα ίδια. Θεωρώ πως τα φροντιστήρια αυτή τη στιγμή απλά μου επιβαρύνουν το πρόγραμμα και δεν έχω χρόνο να διαβάσω μόνος μου. Μετανιώνω άπειρα για την εβδομάδα πριν τις διακοπές του Πάσχα και την 2η βδομάδα των διακοπών που αντί να ξεσκιστώ και να μην έχω τώρα το άγχος, ήμουν αραχτός και light....
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
christina123
Δραστήριο μέλος
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
christina123
Δραστήριο μέλος
οκ.δεν νομιζω να πειραζει αλλα αυτο βεβαιαε ειναι στον βαθμολογιτη που θα πεσεις...παντως εγω το μαθαινω με δικα μου λογια
ααα και εσυ τεχνολογικη;;;συλληπητηρια.(πλακα κανω).απλα εμενα με δυσκολευουν ολα τοσο πολυ.εσυ πως τα πας;;
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΟΘ εκανα μονο το καλοκαιρι μετα το σταματησαμιας και αναφερεσαι στην οικονομια ....την θεωρια την 3ερεισ παπαγαλια??
Ναι συμφωνω με τον θεωρητικο και γω το ΑΟΔΕ σε 4 ωρες τα κανω ολα μια καλη επαναληψη
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
οκ.
ααα και εσυ τεχνολογικη;;;συλληπητηρια.(πλακα κανω).απλα εμενα με δυσκολευουν ολα τοσο πολυ.εσυ πως τα πας;;
πολυ χαλια ενω προαπθω δεν βλεπω αποτελεσματα...η προσπαθεια ομως ειναι ατελειωτη και συνεχιζεται για ολη τη ζωη που λεειε και ο μασλοου για να δεις οτι τα χω παιξει τελειως!!!!!!!!!!!!!!!
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.