OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βασιλική22
Νεοφερμένος
Διαφωνω,ειναι πιο ανετο και ξεκουραστω μαθημα...το κανω και χαλαρωνω....!Μεγαλύτερη πατάτα από τον Προγραμματισμό δεν υπάρχει.... Άοσμο, άχρωμο... (και καλά να θέλω πληροφορική πάει στο .... αλλά ήμουν 5ο πεδίο και έδωσα αυτήν την πατάτα ... Όσο το θυμάμαι...)
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Διαφωνω,ειναι πιο ανετο και ξεκουραστω μαθημα...το κανω και χαλαρωνω....!
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Ξεκουραστηκαμε καθολου???
Καναμε επαναληψεις???
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Από επαναλήψεις,ας μην πω τι κάναμε...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Ξεκούραση 1η βδομάδα...Tελευταιες μερες διακοπων...
Ξεκουραστηκαμε καθολου???
Καναμε επαναληψεις???
αλλά την 2η βδομάδα ψόφησα... έγραφα διαγωνίσματα, και να πω ειμαι πιο κουρασμένη απο οτι ημουν οταν κλεισαν τα σχολεια xD
έκανα επανάληψη Βιολογία Κατευθυνση-Βιολογια Γενικής-Χημεία Κατ...
ΑΛΛΑ... μαθηματικά+φυσική δεν έχω αγγίξει... και έχω τα ΚΕΝΑ xD...
πριν τα X-mas τα είχα φτύσει... και δεν διάβαζα (στα τελευταία 2 μαθήματα)
έλεγα θα τα κάνω στις διακοπές... αλλά δεν πρόλαβα.. έκανα αυτά που έγραφα διαγωνίσματα
οποτε άστα να πάνε! τρέχω να μαζέψω τα ασυμάζευτα
παίδες να ρωτήσω και κάτι τώρα που μου'ρθε...
εγώ στα διαγωνίσματα του Φροντιστηρίου, δεν γράφω βαθμούς τις προκοπής
π.χ Βιολογία κατ συνήθως γράφω 15-16...
ενώ θέλω 18+... να άρχισω να ανησυχώ;... επειδή η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει να φοβάμαι αρκετά
εσείς γράφετε καλά στα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου;
(μόνο στου σχολείου γράφω καλά... 18+ )
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Or3st1s SOAD
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω αγχωνομαι λιγο στη βιολογια λογω της θεωριας που πρεπει να μαθω κατα λεξη και δεν μπορω.
Κατα τα αλλα,μαθηματικα κατ και χημεια κατ ειναι τα αγαπημενα μου.Στη φυσικη δεν ξερω γιατι αλλα τα κυματα μου φανηκαν δυσκολοτερα απο τις ταλαντωσεις.
@ΒLaZy8 δεν νομιζω οτι πρεπει να αγχωνεσαι για τα διαγωνισματα στο φροντιστηριο.Πιστευω οτι πρεπει να κανουμε λαθη σε αυτα τα διαγωνισματα,για να ειμαστε ακομα πιο ετοιμοι για τα τελικα.Δυστυχως η ευτυχως απο ενα τριωρο διαγωνισμα σε καθε μαθημα θα κριθει ολη η χρονια.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
θα σου απαντησω για το κομματι που μπορω να απαντησω..αυτο για τα διαγωνισματα των φροντιστηριων. Δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι για τους βαθμους σε αυτα ουτε να αγχωνεσαι..ο σκοπος τους ειναι να σε προετοιμασουν και να δεις τις αδυναμιες σου. Πρεπει να καθεσαι και να διαβαζεις τα λαθη που εκανες για να μην τα ξανακανεις! Πολλες φορες μπορει και οι καθηγητες να βαζουν θεματα αρκετα δυσκολα και πολλα σε ογκο για να προετοιμασουν τον μαθητη και για τα δυσκολα(σκεψου καποιος που δεν ειχε συνηθισει να γραφει 15 σελιδες στη βιολογια κατευθυνσης..τι θα εκανε περυσι με τοσο μεγαλο ογκο γραψιματος) .Ξεκούραση 1η βδομάδα...
αλλά την 2η βδομάδα ψόφησα... έγραφα διαγωνίσματα, και να πω ειμαι πιο κουρασμένη απο οτι ημουν οταν κλεισαν τα σχολεια xD
έκανα επανάληψη Βιολογία Κατευθυνση-Βιολογια Γενικής-Χημεία Κατ...
ΑΛΛΑ... μαθηματικά+φυσική δεν έχω αγγίξει... και έχω τα ΚΕΝΑ xD...
πριν τα X-mas τα είχα φτύσει... και δεν διάβαζα (στα τελευταία 2 μαθήματα)
έλεγα θα τα κάνω στις διακοπές... αλλά δεν πρόλαβα.. έκανα αυτά που έγραφα διαγωνίσματα
οποτε άστα να πάνε! τρέχω να μαζέψω τα ασυμάζευτα
παίδες να ρωτήσω και κάτι τώρα που μου'ρθε...
εγώ στα διαγωνίσματα του Φροντιστηρίου, δεν γράφω βαθμούς τις προκοπής
π.χ Βιολογία κατ συνήθως γράφω 15-16...
ενώ θέλω 18+... να άρχισω να ανησυχώ;... επειδή η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει να φοβάμαι αρκετά
εσείς γράφετε καλά στα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου;
(μόνο στου σχολείου γράφω καλά... 18+ )
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Καλη επιτυχια να περασετε στη 2η επιλογη σας
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Καλη επιτυχια να περασετε στη 2η επιλογη σας
εισαι τοσο κακος ωρες ωρες
βασικα να ευχομαστε σε ολους να πανε στην πρωτη τους επιλογη ειναι αδυνατο καθως καθε σχολη παιρνει συγκεκριμενα ατομα αρα αμα ολοι πανε εκει που θελουν θα γινει της π******ς σε καποιες συγκεκριμενες σχολες
ασε που τελικα και η 2η δεν ειναι καθολου χαλια
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://ischool.e-steki.gr/member.php?u=57194
ρε συ Nikos Sitys εχεις περασει σμυ και ξαναδινεις? γαμαει η σχολη σου..!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Θελω Ευελπιδων!Και επειδη μπορω να δωσω και ξερω οτι θα τα καταφερω γιατι να μην το κανω?ρε συ Nikos Sitys εχεις περασει σμυ και ξαναδινεις? γαμαει η σχολη σου..!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.