Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω στα μαθ ειμαι μονοτονια στις παραγωγους..
Να σας ρωτησω και κατι αλλο τα μεσημερια κοιμαστε καθολου? Εγω επειδη εχω μερικο ελευθερο χρονο κοιμαμαι μια-μιαμισι ωρα αλλα οχι καθε μερα.. Τι λετε ειναι καλο η πρεπει να τον αφιερωνω στο διαβασμα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
massa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμενα δεν με πολυχαλαει το σχολειο καθως κανω φοβερο χαβαλε.. οποτε θελω διαβαζω για φροντ και μαθαινω και μερικα πραγματα απο κανα 2 καλους καθηγητες που εχουμε..
exeις το ιδιο συστημα με μενα εγω χτυπησα 18000 με αυτα τα θεματα οποτε εκτιμω οτι θα πας πολυ καλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123
Δραστήριο μέλος
εγω με προσωπικο διαβασμα στα μαθηματικα κατ.(αφου δεν πηγαινω φροντ.)ειμαι στο θεωρημα rolle.....
Να σας ρωτησω και κατι αλλο τα μεσημερια κοιμαστε καθολου? Εγω επειδη εχω μερικο ελευθερο χρονο κοιμαμαι μια-μιαμισι ωρα αλλα οχι καθε μερα.. Τι λετε ειναι καλο η πρεπει να τον αφιερωνω στο διαβασμα?
εγω κοιμαμαι μια με δυο φορες την εβδομαδα απο μια ωρα καθε φορα το μεσημερακι και μετα ειμαι τοσο ξεκουραστη που μπορω να διαβαζω και μεχρι τις 2..τις αλλες μερες δυστυχως δεν μπορω χωρις καφε
ο υπνος το μεσημερι ειναι τελειος!!!!!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2833605&postcount=664H Χαρουλιτα έγραψε στις 14:28, Σήμερα:
Κοιτα, αναλογως ποιες ωρες σε βολευουν να διαβαζεις! Εγω για παραδειγμα δεν μπορω να διαβασω μετα τις 10! Αρα αναγκαστικα, θα διαβασω μεσημερακι μεχρι να παω φροντιστηριο... Ακομα απο αποψη χρονου προλαβαινω... Στην περιπτωση μου δεν θα μπορουσα οπως καταλαβαινεις να κοιμαμαι μεσημερι... Δεν θα ειχα χρονο να διαβασω...
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2833605&postcount=664
βασικα ναι...εχεις δικιο.απλα δεν το ειχα σκεφτει οτι μερικους τους βολευει το μεσημεριανο διαβασμα
προσωπικη επιλογη του καθενος ειναι!
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Πόσα παιδιά έχεις;
............
Καλό!!!
christina123
Δραστήριο μέλος
σιγουρη λυση
χαχαχαχα η καλυτερη λυση!!!!
fretoe
Δραστήριο μέλος
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
κάνεις πολύ καλα.. αυξάνεις την ικανότητα σου στις ώρες μετά τς 9Εμενα δεν με πολυχαλαει το σχολειο καθως κανω φοβερο χαβαλε.. οποτε θελω διαβαζω για φροντ και μαθαινω και μερικα πραγματα απο κανα 2 καλους καθηγητες που εχουμε..
Εγω στα μαθ ειμαι μονοτονια στις παραγωγους..
Όχι, μη φορτωθείς και με αγγλικά. Καλύτερα διάβαζε μόνος σου και μη ξεχνάς και τη μια-δυο βδομάδες μετα τις πανελλήνιες.Παιδια να σας ρωτησω κατι. Ενδιαφερομαι για μια σχολη, που απαιτει να δωσω ειδικο μαθημα, αγγλικα. Θα ηθελα να σας ρωτησω λοιπον, αν χρειαζεται να κανω μαθηματα κατα την διαρκεια της χρονιας. Να σας αναφερω οτι, ηδη κανω μαθηματα, γιατι θα δωσω για το ECPE, τον νοεμβριο, αλλα, θελω να μου πειτε, αν θα ειναι καλο να τα συνεχισω, μεχρι το τελος της χρονιας, ωστε να μην τα ξεχασω. Βασικα ρωτησα τον καθηγητη μου, αν θα χρειαζεται να κανω και μου ειπε οχι αρκει να κανω απο μονος μου επαναληψη μια φορα την εβδομα, εγω ομως ειδα θεματα που επεσαν παλιοτερα, και ειδα οτι εχουν μια δυσκολια, βασικα μονο οι λεξιλογικες. Εσεις τι προτεινετε?
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια κτ ασχετο... Ποσες φορες μπορουμε να δωσουμε πανελληνιες;(οχι να δηλωσουμε μηχανογραφικο να ξαναγραψουμε κανονικα)
οσες αντεξεις (μεχρι να πεθανεις)
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Υπολοιποι: Και εσεις παραπονιεστε για τον ενα χρονο που δινεται... Ξεφτιλα...
christina123
Δραστήριο μέλος
απο τωρα εχει αρχισει η κουραση...σιγα μην ανεξω μεχρι το μαιο....
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Στην καταληψη πρεπει και να διαβαζεις και να ξεκουραζεσαι (προσωπικη αποψη)
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
πως παει η καταληψη;;
απο τωρα εχει αρχισει η κουραση...σιγα μην ανεξω μεχρι το μαιο....
Η κουραση σου ειναι φυσιολογικη,γιατι τωρα ο οργανισμος σου αρχιζει να προσαρμοζεται στο πιο επιπονο,σε σχεση με το καλοκαιρι προγραμμα(σχολειο-φροντιστηριο/ιδιαιτερα-διαβασμα).Θα συνηθισεις εν καιρω,μη φοβασαι!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
α και εγω θελω να μαθω τι ειναι... αν ειναι να το κανουμε και μεις xDΡε παιδια συγγνωμη αλλα δεν γνωριζω! Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι οι Σ-Υ-Ν-Ε-Σ-Τ-Ι-Α-Σ-Ε-Ι-Σ???
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.