natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιon
Νεοφερμένος
Βρε.. συζητηση να γινεται.. να λεει ο καθενας την αποψη του, εξαλου γιαυτο βρισκομαστε εδω μεσαΓιατί, βρε Ion, πρέπει να δίνεις εξηγήσεις για κάτι που θέλεις να κάνεις;
Προχώρα και μην ακούς κανένα και καμία! Η ζωή είναι δική σου και την κάνεις ότι θέλεις
Δεν είναι λογικό να μην βλέπουν όλοι από την ίδια οπτική γωνία , που βλέπεις εσύ τα πράγματα; Και εσύ έχεις δίκιο και όλοι οι υπόλοιποι, που έχουν "αντιρρήσεις". Διαφορά γωνίας, βλέπεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Καθόμουν και σκεφτόμουν πώς θα μπορούσε να είναι το σύστημα και δυστυχώς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δε γίνεται λόγω της ελληνικής πραγματικότητας!
Δηλαδή: Εάν γινόταν μόνο από τα πανεπιστήμια, πραγματικά θα γινόταν η διαρροή του αιώνα...Τουλάχιστον με τις πανελλαδικές μπορείς να είσαι 99% σίγουρος ότι το σύστημα είναι αδιάβλητο!
Επίσης, στην Ελλάδα σχεδόν όλοι πάνε για τριτοβάθμια εκπαίδευση (όχι άδικα), αλλά στο εξωτερικό υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που απορροφάται από την τεχνική εκπαίδευση, οπότε δεν πάνε όλοι με αποτέλεσμα να δηλώνεις ελεύθερα τη συμμετοχή σου στις σχολές και μετά να σε κρίνει το πανεπιστήμιο. Μας έλεγε καθηγητής θυμάμαι ότι αν γίνει αυτό στην Ελλάδα, π.χ. στη νομική Αθήνας, τότε οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 10.000. , ποσό ασύλληπτο μιας και κάπως πρέπει να γίνει ξεσκαρτάρισμα...
Δηλαδή θέλω να πω πως μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε τα συστήματα του εξωτερικού ωστόσο η ελληνική πραγματικότητα το αποτρέπει αυτό.
Το ιδανικό θα ήταν ένα έτος Plus προπαρασκευαστικό όπου θα εξεταζόμασταν αποκλειστικά στον τομέα μας. Πάλι από Κεντρική Επιτροπή του Υπουργείου για να είναι αδιάβλητο το σύστημα, και θα έχεις μία χρονιά μετά το λύκειο, αποκλειστική, που θα είναι για να διαβάσεις για να περάσεις στο πανεπιστήμιο. Δίχως να έχεις και εξετάσεις, και σχολείο και φροντιστήριο...
Αν και μπροστά στα μαθήματα των σχολών οι πανελλαδικές δεν είναι τόσο δύσκολες. Στη σχολή θα έχεις να περάσεις 6-7 μαθήματα ίδιας ύλης μέσα στο εξάμηνο. Δε λέω είναι πιο χαλαρά, αλλά πιο εύκολα αποκλείεται. να το ξέρετε!
Όσο για εσάς που δίνετε ξανά, μπράβο! Αν βάλετε πρόγραμμα δε θα το μετανιώσετε!
Ιon
Νεοφερμένος
Itach1
Διάσημο μέλος
Θεωρητικος
Νεοφερμένος
Λογικο αλλα δεν ειναι σε ολες τις σχολες ετσι
Ποιες σχολες ξερεις εσυ που δεν ειναι ετσι?
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
υπαρχουν παιδια απο δω που ξαναδινουν?εγω θα ξαναδωσω φετος και για να ειμαι ειλικρινης εχω αγχωθει παρα πολυ
Και εγώ ξαναδίνω φίλε μου. Τελικά έχουμε λιγότερο χρόνο αποτι φανταζομουνα
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
φιλη αλλα δεν πειραζει ακουω κ σ αυτοουφ!και ειχα αρχισει να νοιωθω μονη!Και εγώ ξαναδίνω φίλε μου. Τελικά έχουμε λιγότερο χρόνο αποτι φανταζομουνα
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Thetikos
Δραστήριο μέλος
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
να'σαι καλα!Παιδιά αν και ακόμη είναι νωρίς σας εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε τους στόχους σας. Το αξίζετε...
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά αν και ακόμη είναι νωρίς σας εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε τους στόχους σας. Το αξίζετε...
ολοι αξιζουν μια θεση στην τριτοβαθμια
Itach1
Διάσημο μέλος
Στρατιωτικες εξαιρω την ΣΣΑΣ που δεν ξερω καθολου αλλα σιγουρα θελει πολυ διαβασμαΠοιες σχολες ξερεις εσυ που δεν ειναι ετσι?
Eva.dim
Νεοφερμένος
Όσοι κοπιάσουν αξίζουν μια θέση στην Τριτοβάθμια!ολοι αξιζουν μια θεση στην τριτοβαθμια
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σόρι,αλλά αυτό δεν ισχύει με τίποταολοι αξιζουν μια θεση στην τριτοβαθμια
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σόρι,αλλά αυτό δεν ισχύει με τίποτα
ειρωνικα το ειπα
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Α,λάθος μου τότε...ειρωνικα το ειπα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.