nPb
Επιφανές μέλος
μακάρι να ξαναπηγαίναμε 3η λυκείου και ας δίναμε πανελλήνιες κάθε μέρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
να ανεβάσουμε μάλλον κανένα βίντεο από καμία εξεταστική..να δείτε τι σημαίνει να διαβάζεις όλο το χρόνο χωρίς οριοθετημένη ύλη και κάτι σκατοθέματα να σε κάνουν σε ένα 2,5ωράκι μόνο, να χορεύεις σάμπα μέχρι να τα λύσεις!
Συμφωνώ με τα χίλια αλλά μην ξεχνάς ότι τα παιδιά δεν έχουν δει τα χειρότερα. Οπότε είναι λογικό να τους φαίνεται αυτό σαν το χειρότερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas-p
Νεοφερμένος
1) Να διαβάζει και να κατανοεί σε βάθος αυτά που διαβάζει (το πασάλιμα δεν πιάνει)
2) Και να είναι αναίσθητος... δηλαδή να μην καταλαβαίνει Χριστό σε απλά ελληνικά, δεν πα να γραφει διαγωνίσματα συνέχεια, δεν πα να μην τα πηγαινει όπως τα ήθελε , εκεί μέχρι και την τελευταία μέρα όλα παίζονται...
Σας μιλάει ένας απόφοιτος που τα έζησε πέρσι αυτά...
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Εγώ δεν θα το ονόμαζα αναισθησία αυτό, αλλά επιμονή2) Και να είναι αναίσθητος... δηλαδή να μην καταλαβαίνει Χριστό σε απλά ελληνικά, δεν πα να γραφει διαγωνίσματα συνέχεια, δεν πα να μην τα πηγαινει όπως τα ήθελε , εκεί μέχρι και την τελευταία μέρα όλα παίζονται...
Έτσι όπως το λες μοιάζει σαν να γκρινιάζεις. Μην ξεχνάς ότι κι εσύ βρισκόσουν κάποτε στη θέση του άπειρου μαθητή της Γ λυκείουνα ανεβάσουμε μάλλον κανένα βίντεο από καμία εξεταστική..να δείτε τι σημαίνει να διαβάζεις όλο το χρόνο χωρίς οριοθετημένη ύλη και κάτι σκατοθέματα να σε κάνουν σε ένα 2,5ωράκι μόνο, να χορεύεις σάμπα μέχρι να τα λύσεις!
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
μην αγχωνεστε να κοιμαστε και να τρωτε καλα (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ) και γενικα να σκεφτεστε θετικα
σε λιγους μηνες ερχοντε τα ωραια
ααα και να θυμαστε: ''αποτυχια'' στις πανελληνιες δεν σημαινει και το τελος της ζωης σας.
αντε καλο κουραγιο
kostas-p
Νεοφερμένος
Όταν λέω αναίσθητος εννοώ να μην επηρεάζεται από οτι ακούει και βλέπει γύρω του ,χαλώντας έτσι την διάθεση του και την ψυχολογία του...Εγώ δεν θα το ονόμαζα αναισθησία αυτό, αλλά επιμονή
betoto.1220
Νεοφερμένος
labis777
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Εχει φτασει κανεις απο σας ολοκληρωματα? Μου πε ενας στο σχολειου μου πως εχει φτασει και τρελαθηκα...
Βρε δε πάει να κάνει και μιγαδική ανάλυση εμάς δεν μας νοιάζει. Ο καθένας έχει τον ρυθμό του. Στις εξετάσεις δεν γράφει καλά αυτός που τελείωσε πιο γρήγορα την ύλη αλλά αυτός που την μελέτησε καλύτερα.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
και αν περασαν και διαβασαν και πηγαν με θαρρος στην πρωτη δευτερη μερα μετα μεινανε ολοι ''λαλακες'' με αυτα που εβλεπαν!Μεχρι και εγω που εδινα Βιολογια Γενικης!Αφηστε ρε παιδια!Κανεις δεν ξερει τι σκατα εχουνε φετος στο κεφαλι τους!Η Ελλαδα δεν υπαρχει πια!Καταστραφηκε!Εγω εχω αρχισει να ανυσηχω αν θα ξαναγινουν πανελληνιες του χρονου..Ολα ειναι πιθανα!
Γιατι του βαλατε - ? .Τοσο σιγουρο εχετε οτι θα γινουν του χρονου πανελληνιες?. Εδω παλευουν με νυχια και με δοντια καθε μηνα για να εξασφαλισουν μισθους και συνταξεις, και αυτα με το ζορι, και καθε μηνα και χειροτερα....
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουτε και εγω ξερω γιατι μου εβαλαν ''-'' ειναι απλη λογικη!Περσι που δεν ειχαμε και σχετικα ΤΟΣΑΑΑ πολλα προβληματα εγινε της μουρλης με τα μηχανογραφικα με τα θεματα και ολα αυτα!Δηλαδη φετος που εχει μαμηθει η χωρα????ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ!Χθες το βραδυ εβλεπα και τους 300 να ψηφιζουν για ψηφο εμπιστοσυνης!Ο ενας κοιμοταν ορθιος!Ο αλλος με το ζορι ελεγε το ''Ναι'' και το ''Οχι''!εΠΡΕΠΕ να ανοιξετε χθες την τηλεοραση να δειτε ΠΟΙΟΙ μας κυβερνανε!Και μας εχουνε κανει να νιωθουμε αβεβαιοι για το μελλον μας!Γιατι του βαλατε - ? .Τοσο σιγουρο εχετε οτι θα γινουν του χρονου πανελληνιες?. Εδω παλευουν με νυχια και με δοντια καθε μηνα για να εξασφαλισουν μισθους και συνταξεις, και αυτα με το ζορι, και καθε μηνα και χειροτερα....
Καλυτερα να αρχισετε να σκεφτεστε τις εναλλακτικες σας!Σε περιπτωση που δεν πραγματοποιηθουν Πανελληνιες φετος!Γιατι ετσι οπως παμε προς εκει οδευουμε!
Αλεξάνδρα.Δβ
Νεοφερμένος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Και στην τελικη, γιατι βγαινετε και μας τα λετε αυτα? Να μην διαβαζουμε γιατι θα παει τσαμπα ο κοπος μας? Για να αγχωνονται καποιοι περισσοτερο πιστευοντας τα???
Για σας παρακαλω πολυ...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Αλλα τωρα το βλεπω διαφορετικα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.