qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
εμείς κάνουμε από χθες, και μέχρι την παρασκευή... το συμφωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο...:p
Δηλαδή; Ανήκει μήπως σε κάποιο κόμμα της αριστεράς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος
εμείς κάνουμε από χθες, και μέχρι την παρασκευή... το συμφωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο...:p
Με τον αντιδήμαρχο; Τι είδους συμφωνία κάνατε ακριβώς;
Δηλαδή; Ανήκει μήπως σε κάποιο κόμμα της αριστεράς;
Αυτό πάλι πού κολάει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Αύριο θα πάμε με τσάντες και θα δούμε αν θα κάνουμε κάτι.
Guest 278211
Επισκέπτης
Εγώ βγήκα 10ος με 30 ψήφους Θα βάλω υποψηφιότητα για προεδρία πάντως.
Μπράβο!!! Καλή επιτυχία!!!!
Εγώ βγήκα 6η με 18 ψήφους! ( είμαστε μικρό σχολείο) Δεν έβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος, όμως είμαι γραμματέας!! Όλες οι αποφάσεις περνούν πλέον από τα χέρια μου!!! Και κρατώ και τα λεφτά της τάξης ως ταμίας στο 5μελές!!!
AntonisR21
Νεοφερμένος
Στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης σε λίγες μέρες τελειώνουμε στο φροντιστήριο τα όρια-συνέχεια συνάρτησης.Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για το αν ο Λογισμός είναι πιο δύσκολος από ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και εφόσον είναι δυσκολότερος κατά πόσο είναι γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο..
Φιλικά,
Αντώνης
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Κι εγώ τα τέλειωσα σήμερα.Γεια σας!!
Στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης σε λίγες μέρες τελειώνουμε στο φροντιστήριο τα όρια-συνέχεια συνάρτησης.Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για το αν ο Λογισμός είναι πιο δύσκολος από ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και εφόσον είναι δυσκολότερος κατά πόσο είναι γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο..
Φιλικά,
Αντώνης
Μην αγχώνεσαι, τα επόμενα κεφάλαια είναι τα πιο ενδιαφέροντα μαθηματικά του λυκείου!
AntonisR21
Νεοφερμένος
Κι εγώ τα τέλειωσα σήμερα.
Μην αγχώνεσαι, τα επόμενα κεφάλαια είναι τα πιο ενδιαφέροντα μαθηματικά του λυκείου!
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φιλαράκι..
Μακάρι να είναι έτσι να έχουμε και όρεξη για διάβασμα
giwrgossp
Νεοφερμένος
Φιλε Αντωνη το αν ειναι πιο δυσκολα τα παρακατω κεφαλαια ειναι σχετικο και διαφερει σε καθε ατομο αναλογα πως θα του "κατσει" το καθε τι καινουριο που μαθενει. Απο υποκειμενικης πλευρας θεωρω τον Λογισμο πιο δυσκολο σε σχεση με αυτα που εχεις κανει τωρα ΟΜΩΣ τον θεωρω και πολυ πιο ενδιαφερον σε σχεση με οτιδηποτε αλλο εχεις δει. Λιγη προσοχη θελει μιας και μαζευονται πολλα , αλλα θα δεις οτι ολα ειναι βαταΓεια σας!!
Φιλικά,
Αντώνης
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φιλαράκι..
Μακάρι να είναι έτσι να έχουμε και όρεξη για διάβασμα
Ο ΔΛ ειναι μακραν το πιο δυσκολο κεφαλαιο που εχεις κανει στο λυκειο, αλλα και το πιο ενδιαφερον
christina123
Δραστήριο μέλος
μετα ισως να ειναι...αλλα μεχρι εδω που εχω κανει ειναι αρκετα ενδιαφερον.θα δεις
και μην αγχωνεσαι.εισαι μια χρα στην υλη.(και να μην ησουνα δεν εχει και τοση μεγαλη σημασια)
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!!
νόμιζα οτι τα ήθελαν απ'έξω όλα και είχα τρομάξει...
Η αλήθεια είναι ότι στο φροντιστήριο μου τα έχουν ζητήσει απ έξω..Αλλά εγώ δεν μπορώ οπότε με δικά μου λόγια τα λέω
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ:Καταληψη εχετε και ειστε μεσα?
notebook___ΑΡΚΑς
Νεοφερμένος
χανομαι....δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να ανοιγεις βιβλιο!!
3 χρονια δεν ανοιγα σχεδον καθολου......δεν μπορω να τα καταφερω στα μαθηματικαα!!
Αναπτυξη ειμαι καλος....προσπαθω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος και εγω και ο καθηγητης μου...
Διοικηση θελω δεν θελω πρεπει να κατσω και να ξεσκιστω.....
Βιολογια επισης το ιδιοο.....το καλο ειναι οτι ειναι πιο ευκολη....
Εκθεση οκ....πονηρο μαθημαα αλλα(...)
Φυσικη εδω ειναι θεμα..! δεν εχω καθοοοοοοοοοοοολου βασεις στην φυσικη και πηγαινω για 5,οκ μαλακια μου αλλα τι να κανω ρε σεις....!!
Μαθηματικα παιδιαα δεν μπορω να κατσω μονος μου να κανω την επαναληψη που πρεπει(αφου δεν εκατσα το καλοκαιρι...καλα να παθεις θα μου πεις) και τωρα ειμαι στο σημειο που ζηταωνα μου κανει μοοοονο μιγαδικους και κατι λιγα απο συναρτησεις.δλδ για ενα 12(και πολυ ειναι θα πεις παλι αλλα προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος)..!
Θελω να σας υπογραμμισω οτι πηγαινω νυχτερινο που σημαινει λιγοτερη υλη στα βασικα μαθηματα(Μαθηματικα-Φυσικη-Αναπτυξη) και στα αλλα αλλα σε αυτα τα 3 ειναι πολυ λιγοτερη...!!
πειτε μου τι να κανω ρε σεις.....να το προτινω στον μαθηματικο μου?????
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κακό είναι ότι έχω αποπροσανατολιστεί. Χτες διάβασα ελάχιστα. Σήμερα δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα. Έκανα όλα τα άλλα εκτός από το διάβασμα που είχα προγραμματίσει χθες (ίντερνετ, τηλεόραση, γυμναστική)
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.