antwwwnis
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στείλτε λίγο positive energy σε μας που ξεροσταλιάζουμε διαβάζοντας ΑΟΘ μια τέτοια hot ans steamy βραδιά...
Διάβαζε γιατί σκέψου οτι σε λίγες μέρες θα είσαι ξάπλα στην παραλία!
Άντε και 100 στο ΑΟΘ!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Διάβαζε γιατί σκέψου οτι σε λίγες μέρες θα είσαι ξάπλα στην παραλία!
Άντε και 100 στο ΑΟΘ!
Τα τζιτζίκια και τα τριζόνια μου χουν πάρε τα αυτιά...μη σου πω για τις γάτες που η ζέστη τους έχει πάει τη λίμπιντο στο θεό!
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα τζιτζίκια και τα τριζόνια μου χουν πάρε τα αυτιά...μη σου πω για τις γάτες που η ζέστη τους έχει πάει τη λίμπιντο στο θεό!
Hahaha
Ε,έχεις πολλά?Βάλε μουσική ή διάβαζε δυνατά το ΑΟΘ για να την σπάσεις στα τζιτζίκια και τις γάτες!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ένα κεφάλαιο ακόμα.... θα βγει....
Be patient my friend!
Και γω που τέλειωσα τι κατάλαβα?Κατακαμένη και καταπιασμένη στο κρεβάτι μου βαριέμαι απίστευτα
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Be patient my friend!
Και γω που τέλειωσα τι κατάλαβα?Κατακαμένη και καταπιασμένη στο κρεβάτι μου βαριέμαι απίστευτα
σατ απ ρειιι
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
τη τριτη θα μηδενισω την προσφορα στο διαβασμα και η ζητηση στη καφεδια και την παραλια θα τινει στο + απειρο *.*
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν περιμενα να ειναι ετσι μετα τις πανελληνιες...
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομιζω οτι η μερα ειναι απεραντη και δεν εχω την κανω...
δεν περιμενα να ειναι ετσι μετα τις πανελληνιες...
χαχα ναι ειναι καπως παραξενα γιατι ειχαμε συνιθησει στις υποχρεωσεις...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Πάμε γερά για 20άριΣτείλτε λίγο positive energy σε μας που ξεροσταλιάζουμε διαβάζοντας ΑΟΘ μια τέτοια hot ans steamy βραδιά...
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανελλήνιες for ever, της Βασιλικής Νικολάου
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ FOR EVER
Βασιλική Νικολάου
Τι να σου πω τώρα,αγαπημένε μου μαθητή;
Πώς να σε πείσω ότι οι Πανελλήνιες είναι μόνο ένα πέρασμα στη ζωή σου;Όταν βλέπεις κανάλια,εφημερίδες,διαδικτυακούς τόπους να σε βομβαρδίζουν καθημερινά με θέματα,απαντήσεις,σχόλια επί σχολίων;Όταν σου ζητούν να μιλήσεις για την Τέχνη με την οποία η μόνη σχέση σου είναι η επίσκεψη σε μουσεία και θέατρα μόνο σε σχολικές εκδρομές;Κι αυτή υποχρεωτική,αφού οι καθηγητές σου επιμένουν να πάτε...
Τι να σου πω,αγαπημένε μου μαθητή; Σε μια χώρα που ενώ βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης,επιμένει να πιστεύει πως η μόνη επένδυση για το μέλλον είναι το πτυχίο;Τι να σου πω που θέλεις να δεις το χαμόγελο στα χείλη των γονιών σου;Αυτών των γονιών που στερούνται τα πάντα-ως και τα απολύτως αναγκαία-για να πληρώσουν το φροντιστήριό σου;Αυτών των γονιών που σου έβαλαν στο μυαλό ότι αν γίνεις γιατρός,δικηγόρος,μηχανικός θα εξασφαλίσεις καταξίωση και χρήμα;
Τι να σου πω αλήθεια... Τα έχουμε πει τόσες φορές στην τάξη.Όταν τα βλέμματά μας συναντώνται και το δικό σου είναι ένοχο κι απολογητικό,γιατί διαβάζεις άλλο μάθημασε ώρα άλλου μαθήματος.Την ίδια στιγμή θέλω να κάνω ότι δεν σε βλέπω για να μη νιώσεις άσχημα και να μη νιώσω προδομένη.Τι να σου πω;Για μια χώρα που όταν ανακοινώνονται οι βάσεις,τα τηλέφωνα δίνουν και παίρνουν μεταξύ γονιών και τα κανάλια το κάνουν πρώτο θέμα!
Θα με ρωτήσεις γιατί σου τα γράφω αυτά.Μέσα στην πίεση που νιώθεις,στο άγχος,στο βάρος που έπεσε στις δικές σου πλάτες.Το κάνω για να μοιραστώ τις ανησυχίες σου.Για να σου πω πως θυμάμαι κι εγώ ότι τα ίδια περνούσα στην ηλικία σου.Πάνε πολλά χρόνια πράγματι. Αλλά πάντα όταν γράφεις,νομίζω ότι γράφω κι εγώ.Κι έτσι σε κοιτάζω κι αυτή τη φορά,δεν θέλω να αποφύγω το βλέμμα σου.Θέλω να σου πω,αγαπημένε μου μαθητή,πως και μόνο που παλεύεις σε τούτες τις τόσο δύσκολες στιγμές για όλους,είσαι ήρωας.Ο ήρωάς μου.
Η δασκάλα σου
m.alfavita.gr/artro.php?id=65604
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
MetalChest
Δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.