Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Συμπαράσταση, βέβαια, και στα παιδιά που δίνουν ΑΟΘ! Ένα σας έμεινε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσο γαμάτο είναι να είσαι έξω όλη μέρα, να κοιμάσαι στις 4 το πρωί και να σηκώνεσαι το πρωί για να ετοιμαστείς για βόλτα;
Συμπαράσταση, βέβαια, και στα παιδιά που δίνουν ΑΟΘ! Ένα σας έμεινε!
Ειλικρινά θα προτίμαγα να έχω να δώσει κι άλλα 2-3 μαθήματα σαν την αοθ! Ίσως από τα ελάχιστα σχολικά μαθήματα με ενδιαφέρον. Καλές βόλτες και κάνε καμιά βουτιά και για μας!
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Χμ, δεν είναι στείρα οικονομική θεωρία; Σαν την οικονομία της πρώτης;Ειλικρινά θα προτίμαγα να έχω να δώσει κι άλλα 2-3 μαθήματα σαν την αοθ! Ίσως από τα ελάχιστα σχολικά μαθήματα με ενδιαφέρον. Καλές βόλτες και κάνε καμιά βουτιά και για μας!
Ευχαριστωωώ!
DrHouse
Διάσημο μέλος
Πόσο γαμάτο είναι να είσαι έξω όλη μέρα, να κοιμάσαι στις 4 το πρωί και να σηκώνεσαι το πρωί για να ετοιμαστείς για βόλτα;
Εγω παντως στις 4-5-6 κοιμομουνα και στις πανελληνιες,μονο που...δεν πηγαινα για βολτα αλλα σχολειο χαχαχα
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω το ιδιο.Εχω ολη την μερα μπροστα μου και δεν ξερω τι να την κανω...Σήμερα που ξύπνησα ένιωσα ενα κενό. Είχα συνηθίσει να διαβάζω και σήμερα δεν έχω με κάτι να ασχοληθώ. Είμαι ο μόνος να υποθέσω;
DrHouse
Διάσημο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σήμερα που ξύπνησα ένιωσα ενα κενό. Είχα συνηθίσει να διαβάζω και σήμερα δεν έχω με κάτι να ασχοληθώ. Είμαι ο μόνος να υποθέσω;
Και εγω....
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Διαβαστε εξωσχολικα 8)
Μπα. Θέλω λίγους μήνες να μη διαβάσω τίποτα για να ξεκουραστώ.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χμ, δεν είναι στείρα οικονομική θεωρία; Σαν την οικονομία της πρώτης;
Ευχαριστωωώ!
Προσωπικά και της Α΄ λυκείου μου άρεζε, ίσως γιατί είχαμε εξαίρετο καθηγητή. Αλλά της Γ΄ λυκείου, και ιδιως τα εκτός ύλης κεφάλαια, είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα! Μια που ο φίλος ανέφερε για εξωσχολικά, μπορείς άνετα να την δανεισθείς από κάποιο παιδί και να τη διαβάσεις, φαντάζομαι δεν θα πεις "άλλη μια βλακεία, ένα ακόμη ηλίθιο βιβλίο που η μόνη του αποστολή είναι να πεταχθεί στα σκουπίδια τον Ιούνιο..." και οι γνώσεις που λαμβάνεις είναι η βάση για αρκετά μαθήματα σε οικονομικές σχολές
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα το πρόγραμμα έχει διάφορα!Σε πρώτη φάση θα εξαφανιστεί οτιδήποτε υπάρχει στο δωμάτιο και θυμίζει Πανελλήνιες!!Ειδικά για αυτή τη στιγμή ζούσα τελευταία!Μετά θέλω να σκεφτώ πώς θα αξιοποιήσω τον τόσο ελεύθερο χρόνο που θα 'χω από δω και πέρα...Δραστηριότητες και τα σχετικά!Πείτε κι εσείς καμιά ιδέα!
(και το βράδυ έχει πίτες,μπύρες και παραλία!!!Βέβαια θα 'μαστε οι μισοί,λόγω του ΑΟΘ..Αλλά κοντεύουν κι αυτοί!)
christina123
Δραστήριο μέλος
αχ αχ αχ αχ αχ!!!
Eva.dim
Νεοφερμένος
SparksFly
Νεοφερμένος
Και αφού καθάρισα το δωμάτιο και ΕΚΡΥΨΑ τα πάντα σειρά έχουν διάφορα με κυριότερο το να βγούμε έξω και να γυρίσουμε αργάμιση! Δυστυχώς όμως το μεγαλύτερο μέρος της παρέας μου είναι τεχνολογική και έχουν αοθ...δεν πειράζει όμως...ήδη κανονίζουμε για το βράδυ της Τρίτης! Επιτέλους λειτουργούμε σαν άνθρωποι! Πλάκα πλάκα εχθές που γύρισα κατά της 5 έκατσα στο δωματιό μου και δεν είχα τι να κάνω... και το πρωί που ξύπνησα πετάχττηκα γιατί σκέφτηκα ότι έχω να διαβάσω λατινικά!
Αλλά τώρα δεν έχω να κάνω τίποτα στην ζωη μου!
γρεναδινη
Νεοφερμένος
ρε παιδια ξερετε ποτε περιπου θα βγουν τα αποτελεσματα?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.