stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος
περίπου τέλη ιουνίου αρχες ιουλίου το πολυ...Δεν θέλω να φανεί ότι βιάζομαι............... αλλά πότε περίπου βγαίνουν οι βαθμοί; Πριν ή μετά τα ειδικά μαθήματα;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλο καλοκαιρι και καλα αποτελεσματα!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Καθε φωτοτυπια σχετικη με τις πανελληνιες που ηταν στον φελλοπινακα σκιστηκε με ασυδοτη βια και πεταχτηκε το πατωμα με ιδιαιτερο μενος.
House μα το θεό την ιστορία θα την βάλω προσάναμα και θα ψήσω ένα κοντοσούβλι πάνω!
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε λυπάμαι καημενούλα!Ειμαι η τσουφού και τελειώνω την τρίτη.
χαχα
DrHouse
Διάσημο μέλος
House μα το θεό την ιστορία θα την βάλω προσάναμα και θα ψήσω ένα κοντοσούβλι πάνω!
Την ιστορια και τα λατινικα...τα πιο ηλιθια μαθηματα της θεωρητικης
Την βιολογια λεω να την κρατησω...της ειχα κολλησει ενα αυτοκολλητο του Χαουζ στο εξωφυλλο της με ενα quote του χαχαχαχ
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
(Και λίγο ακόμα υπομονή γι΄αυτούς που δίνουν την Τρίτη!)
Να περάσετε το καλύτερο καλοκαίρι σας!!
dimitraaa
Νεοφερμένος
Το εχασες το τρενο...! Αν μπορουσες ανα πασα στιμγη να δηλωσεις μολις βλεπανε ολοι οτι δεν γραψανε καλα θα διλωναν αγγλικα μπας και μπουν σε καμια τουριστικη...!
Για ΤΕΦΑΑ νομιζω δεν υπαρχει προθεσμια για κατι, απλος θα πρεπει να εμφανιστεις στις εξετασεις
Για στρατιωτικες και αστυνομικες νομιζω εχει ληξει.
Βασικά καμιά σχέση..απλά δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η σχολή "Εφαρμογών Ξ. Γλωσσών στη Διοίκ. & στο Εμπόρ. Ηπείρου" και ρώτησα να δω αν προλαβαίνω να δηλώσω ξένη γλώσσα.
Καλή μας επιτυχία!!!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
myrmyr7
Νεοφερμένος
Itach1
Διάσημο μέλος
Thetikos
Δραστήριο μέλος
Αυτό ήταν...
Πανελλήνιες 2011 τέλος...
Έχω να ευχηθώ στους συμμαθητές μου, συνομήλικους και συνυποψήφιους όλης της χώρας "Καλά Αποτελέσματα".
Όσοι μετά από αυτό είστε ευχαριστημένοι μακάρι να πετύχετε τους στόχους που όλη τη χρονιά είχατε θέσει. Όμως όσοι δεν έμειναν ευχαριστημένοι μετά από τις εξετάσεις αυτές το μόνο που έχω να πω είναι Πάμε για άλλα. Δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Από εδώ και πέρα όλα αρχίζουν. Είμαστε 17 και 18... Τι? Θα πεθάνουμε? Τι θα μας διαλύσουν τα όνειρα? Κανένας δεν έχει το δικαίωμα. Κανένας δεν θα το κάνει!!!
Πάνω από όλα όμως έχω να πω σε ΟΛΟΥΣ μαζί με μένα: ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ. Τόσο διάβασμα, τόσοι κόποι, τόσο άγχος, τόσες πληροφορίες για απομνημόνευση (αυτό είναι ένας μαθητής της Γ' λυκείου...) και όλα αυτά για την τελική μέρα. Μια μέρα που πρέπει να είναι ψύχραιμος και άνετος, περιγραφικός αλλά και συγκεκριμένος, αναλυτικός και "παπαγάλος". Αλλά μια μέρα θα κρίνει τις γνώσεις του? Ποιος τον ρώτησε πως ξύπνησε, αν κοιμήθηκε δηλαδή, ποιος τον ρώτησε τι προβλήματα αντιμετωπίζει, ποιος τον ένιωσε? Ποιος? Αυτό ήταν παίδες...
Πέρσι είχα γράψει τα παραπάνω. Αν αλλάξουμε το έτος και το γεγονός ότι φέτος εγώ δεν έγραψα, σας εύχομαι τα καλύτερα. Καλή ξεκούραση. Το αξίζετε!!
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάλι καλά που έχω οικολογική συνείδηση, διαφορετικά θα κατέληγαν σκισμένα στο προαύλιο του σχολείου.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εγω εχω σκεφτει να τα κανω ''μολοτοφ'' σε καμια πορεια,ειδικα οι σημειωσεις των αρχαιων και της εκθεσης,ολοκληρη κλουβα πιστευω βαζουν φωτια.
Κράτα τα ρε συ, ποτέ δε ξέρεις. Αν γίνει καμιά στραβή (μακάρι να βγω ψεύτης), μπορεί να τα χρειαστείς ξανά.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Κράτα τα ρε συ, ποτέ δε ξέρεις. Αν γίνει καμιά στραβή (μακάρι να βγω ψεύτης), μπορεί να τα χρειαστείς ξανά.
Αυτες οι πιθανοτητες εχουν εξαλειφθει απο την αρχη της χρονιας
Γιαυτο,πυρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Johnny15
Επιφανές μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.