antwwwnis
Διάσημο μέλος
Στο ομώνυμο θέμα(Βοηθεια απορίες στο ΑΕΠΠ)που ειναι το προγραμμα για το τιτσου;
Άσε qwerty, φέτος μάλλον θα πέσει βελτιστοποίηση προγράμματος. Θα μας δίνουν τον κώδικα του facebook και θα μας ζητούν να τον τροποποιήσουμε ώστε να αποκλείει αυτόματα όλα τα duckface.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe
Δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τρίλιζα έχει πέσει, ποδόσφαιρο έχει πέσει, μπάσκετ έχει στο βιβλίο, βόλλευ στο ΟΕΦΕ, τίτσου μας έφτιαξε ο Γιώργος...
Δεν αποκλείεται κιολας! Αλλά όχι πακμαν, μάλλον ναρκαλιευτής
Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...!
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων.Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...!
Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων!
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγώ προσωπικά...είναι το μάθημα το αεππ πάντως ελπίζω να γράψω..Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων.
Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων!
Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι.Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος
που θες ? κουβέντα να γίνετε..Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! )
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε..
και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16..
πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5????????
με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα..
οι βασεις θα πεσουν..
αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!!
Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! )
Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι.
ntele7(Νικος)
Νεοφερμένος
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!!Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.