drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
eantas11
Νεοφερμένος
mariospaok4
Νεοφερμένος
ναι οντως ... ολα αυτα ειναι πολυ πιθανα !!!Ας κανω μια μικρη προβλεψη και θα πω οτι θα πεσουν :κοινωνικη ευθυνη της επιχειρησης,κινημα ανθωπινων σχεσεων και ακροαση.
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Πως ηταν τα περσινα;;; Βαλε ενα πιο δυσκολο θεμα στους μιγαδικους ενα αρκετα πιο δυσκολο 4ο θεμα και ενα λιγο πιο ευκολο 3ο θεμα. Οποτε πανω κατω στην ιδια λογικη με αρκετα τσιμπημενο 4ο.
Εγώ πάλι βρήκα πιο δύσκολο το τρίτο θέμα, αλλά ίδιους τους μιγαδικούς.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Θεωρω πως ειχε τις δυσκολιες του το 3ο...
Το περσινό το είχα λύσει στο τσακ μπαμ, το φετινό δεν πρόλαβα το Γ3. Είμαι σίγουρος πως αν είχα ένα τέταρτο παραπάνω θα το έλυνα.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι είχα πεισμώσει με το Δ1 και δεν μπορούσα να το αφήσωΚαι εγω ειχα προβλημα χρονου... Δεν εκανα το Δ1! Πηρα ετοιμη την συναρτηση, εκανα τα υπολοιπα ερωτηματα και οταν γυρισα για να την κανω... δεν προλαβα ουτε τον fermat που σκεφτηκα να κανω...
Το αποτέλεσμα ήταν να μου μείνουν λιγότερο από τριάντα λεπτά για τα επόμενα τρία ερωτήματα. Και αγχώθηκα γιατί σκέφτηκα αν το πρώτο ερώτημα είναι τέτοιας δυσκολίας, πόσο μάλλον τα επόμενα. Τελικά, το Δ1 ήταν το κατεξοχήν δύσκολο.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Εγώ το έλυσα χωρίς Fermat καθώς βιαζόμουν πολύ οπότε το ρίσκαρα (δεν είχα κάνει μια απόδειξη, Β2, Γ3, Γ4 άσε...). Έβαλα ότι αφού κρατάει σταθερό πρόσημο και σε μια τυχαία τιμή (πχ 2) το ολοκλήρωμα βγαίνει αρνητικό και η ανισότητα μηδενίζει μόνο για 0, άρα η f είναι αρνητική. Δεν νομίζω να χάσω όλες τις μονάδες, είναι ανάλογα τον εξεταστή από εδώ και πέρα νομίζω. Μετά το επόμενο κομμάτι της Δ1 πιστεύω το έλυσα κανονικά.Και εγω ειχα προβλημα χρονου... Δεν εκανα το Δ1! Πηρα ετοιμη την συναρτηση, εκανα τα υπολοιπα ερωτηματα και οταν γυρισα για να την κανω... δεν προλαβα ουτε τον fermat που σκεφτηκα να κανω...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Λοιπον, ξεχναμε μαθηματικα και φυγαμε για τα υπολοιπα...
Johnny15
Επιφανές μέλος
Α μια χαρα τοτε!
Λοιπον, ξεχναμε μαθηματικα και φυγαμε για τα υπολοιπα...
Δύσκολο το επόμενο?
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Ναι, Βιολογια!Δύσκολο το επόμενο?
Την φοβαμαι... Δεν ξερω αν θα γραψω καλα...
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Μου έμενε το Γ3, το όριο στο Δ, και το Δ4.
Στο Γ3, είχα κολλήσει (αν και ήταν προφανές πως έβγαινε με rolle, δεν το είδα από το στρες). Γι αυτό κι εγώ έθεσα συνάρτηση αυτό που μας έδωσε, αντικατέστησα από το προηγούμενο ερώτημα το lnx1=2012/1-χ1 ή κάτι τέτοιο, μου βγήκε ένα θηρίο και τελικά, χρησιμοποιώντας τη σχετική θέση χ1, χ2, 1 το έβγαλα με bolzano. Δεν έχει ακουστεί πουθενά αυτή η λύση, και μάλλον είμαι ο μόνος που το πήγε μέσω Τρικάλων.
Το όριο μου έφαγε πολύ ώρα, γύρω στη μισή, κι αυτό μου δημιούργησε άγχος. Είχα φτάσει ένα βήμα πριν τις πράξεις μεταξύ κλασμάτων και τελικά, μετά από πολλές σελίδες πρόχειρο, το έβγαλα.
Στο Δ4, μου έμεναν 10 λεπτά. Και το παράτησα, έπρεπε να κοιτάξω και λίγο τα προηγούμενα.
Στα 5 λεπτά, από την υπερένταση κόλλησα και δε μου ερχόταν καμιά ιδέα για το Δ4.
Τώρα όμως χαλαρά, σε ΑΟΔΕ και ΑΕΠΠ δεν υπάρχει πίεση χρόνου...
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ναι, Βιολογια!
Μια χαρά να γράψεις Αυτή σε φοβάται πιο πολύ.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι εγω το Γ3 με bolzano το ελυσα.Αυτο μου ηρθε βασικα αυτο εκανα!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ φοβάμαι τη βιολογία.Ναι, Βιολογια!
Αλλά σκέφτομαι ότι μαθηματικά κατεύθυνσης, όπου περίμενα το καλύτερο βαθμό, μπορεί να έχω και το χειρότερο μετά την έκθεση (μην με βρίσετε αλλά ήθελα 20 και όχι κανά 18).
Άρα, βιολογία την οποία φοβάμαι θα γράψω μια χαρά
Σκέψου το ίδιο εσύ για τη φυσική για να πας με αισιοδοξία αύριο!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.