ἅλς
Διάσημο μέλος
Στο δικό μου σχολείο ένας καθηγητής κάνει φυσική, χημεία και βιολογία.
Περιττό να πω ότι είναι αντιπαθής από όλους.
Εμείς και Φυσικό έχουμε (πάρα πολύ καλός) και Χημικό (πολύ καλός) και Βιολόγο (πάρα πολύ καλή). Ηλεκτρολογία βέβαια μας κάνει ο Φυσικός.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Και όμως... μη το λες ειρωνικά
Φημιζόμαστε ως ένα απο τα καλύτερα σχολεία εδω στη περιοχή...
απλά φέτος έτσι όπως τα φέραν τα πράγματα είναι κάπως, τι να πω
Και το δικό μας έχει τη φήμη ως ένα από τα καλύτερα στον Πειραιά αλλά δεν λειτουργούν όλα σωστά. Σε άλλα τμήματα είναι οι καλοί καθηγητές, σε άλλα μισοί καλοί, μισοί ότι να ναι. Εμάς για πρώτη χρονιά φέτος ανέλαβαν την Γ' λυκείου στην κατεύθυνση, ΜΟΝΟ καινούριοι καθηγητές. Οι καλοί που είναι χρόνια στο λύκειο πήραν την Β' και την Α'. Τι να πούμε και εμείς...
Εγώ έχω επιλέξει ΑΟΘ.Προς τα παιδια της θεωρητικης!!Ποσοι εχουν επιλεξει ΑΟΘ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Εμένα αυτό που με πειράζει είναι που χωριστήκαμε έτσι... θετική/τεχνολογική και στα Μαθηματικά/ΦυσικήΚαι το δικό μας έχει τη φήμη ως ένα από τα καλύτερα στον Πειραιά αλλά δεν λειτουργούν όλα σωστά. Σε άλλα τμήματα είναι οι καλοί καθηγητές, σε άλλα μισοί καλοί, μισοί ότι να ναι. Εμάς για πρώτη χρονιά φέτος ανέλαβαν την Γ' λυκείου στην κατεύθυνση, ΜΟΝΟ καινούριοι καθηγητές. Οι καλοί που είναι χρόνια στο λύκειο πήραν την Β' και την Α'. Τι να πούμε και εμείς...
και σε εμάς της θετικής γίνονται όλες αυτές οι αλλαγές...
Οι τεχνολογικοί θα έχουν μια χαρά τους παλιούς καθηγητές που είχαμε τόσα χρόνια
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Προς τα παιδια της θεωρητικης!!Ποσοι εχουν επιλεξει ΑΟΘ?
Σε εμάς 28 παιδιά από τα 70 περίπου.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Εμένα αυτό που με πειράζει είναι που χωριστήκαμε έτσι... θετική/τεχνολογική και στα Μαθηματικά/Φυσική
και σε εμάς της θετικής γίνονται όλες αυτές οι αλλαγές...
Οι τεχνολογικοί θα έχουν μια χαρά τους παλιούς καθηγητές που είχαμε τόσα χρόνια
Εμάς τουλάχιστον η Θετική κάνει Μαθηματικά και Φυσική μαζί με την Τεχνολογική.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
έτσι ήταν και σε εμάς...Εμάς τουλάχιστον η Θετική κάνει Μαθηματικά και Φυσική μαζί με την Τεχνολογική.
και τελικά τους ήρθε να μας χωρίσουν
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
έτσι ήταν και σε εμάς...
και τελικά τους ήρθε να μας χωρίσουν
Μήπως, είστε πολλά άτομα στο τμήμα;
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
θετική μαζί με τεχνολογική είναι 27 άτομα...Μήπως, είστε πολλά άτομα στο τμήμα;
και τώρα έτσι όπως έχει γίνει ο χωρισμός είναι 7 άτομα
και 20 άτομα.... xD
είναι λογικό;
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
θετική μαζί με τεχνολογική είναι 27 άτομα...
και τώρα έτσι όπως έχει γίνει ο χωρισμός είναι 7 άτομα
και 20 άτομα.... xD
είναι λογικό;
Καθόλου
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμείς!Περιττό να πω ότι δακρύσαμε από συγκίνηση...Φαντάσου άμα έρθουν και τίποτα βιβλία τι έχει να γίνει!!Πήραμε το CD σήμερα.
panagiotious
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ποια πιτα δεν ηταν καλη?εμείς σήμερα κάναμε καταλήψη !!!!!
panagiotious
Νεοφερμένος
χαχαχαχαχα....!!!!ποια πιτα δεν ηταν καλη?
Υποτίθεται ότι είχαμε πολύ σοβαρός λόγους....
όπως τον διορισμό των καθαριστριών , την καθυστέρηση των βιβλίων και τα αθλήματα στης στρατιωτικές σχόλες .
μονό που μας πήρε μέχρι το μεσημέρι να τα βρούμε
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν λες τα αθλήματα στις στρατιωτικές σχολές..??χαχαχαχαχα....!!!!
όπως τον διορισμό των καθαριστριών , την καθυστέρηση των βιβλίων και τα αθλήματα στης στρατιωτικές σχόλες .
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ναι πολυ που πειραξε η καθυστερηση των βιβλιων..αντε μονο την 3η λυκειου που ηδη τα ειχαν τα παιδια ετσι κι αλλιως τα αθληματα στις στρατιωτικες??χαχαχαχαχα....!!!!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω παντως δεν προλαβαινω ουτε να ξυθωωωωω !!!!!!!!!
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Οι τίτλοι βιβλίων στο DVD του υπουργείου είναι γραμμένοι με greeklish.
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Kαι εγώ το πρόσεξα αυτό. Ελεεινό. Και μετά μας λένε ότι καταστρέφουμε την ελληνικά γλώσσα. ΕΜΕΙΣ την καταστρέφουμε? Δεν υπάρχει πιο πάτος..Μαζί με την οικονομική πτώχευση έρχεται και η πολιτιστική.ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:
Οι τίτλοι βιβλίων στο DVD του υπουργείου είναι γραμμένοι με greeklish.
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.
Εγώ έχω το εξής πρόβλημα: δεν έχω μπει ακόμα στο κλίμα. Δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα ότι δίνω πανελλήνιες. Και αυτό σημαίνει ότι δεν διαβάζω όσο πρέπει...! Πώς να βρω τον ρυθμό μου; Εσείς τί κάνατε;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.