NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Δεν χρειαζεται να κοιμαστε μαζι με τις κοτες,συνεχιζουμε κανονικα το προγραμμα υπνου μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άγχος ΚΑΘΟΛΟΥ φίλε.Πραγματικά θαύμασα τον εαυτό μου.Στα τεστ του σχολείου περισσότερο άγχος είχα...Σήμερα τραγουδούσα,χόρευα...χαχαχα
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι!
Σαν κανονικές εξετάσεις ήταν σήμερα πραγματικά...Είχαμε και συμπαθέστατους επιτηρητές και όλα καλά!Έχω μία συγκρατημένη αισιοδοξία γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις στην έκθεση!
Πάμε γερά για βιολογία παίδες!Θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ωωωω γουέιτ. Το τελευταίο με τις βαθμολογίες, εννοεί θα περνάνε κατευθείαν ηλεκτρονικά; Γιατί τόσα χρόνια τι γινόταν; Τι χαζοίίί.H πολιτική συγκυρία και τα μικροπροβλήματα που ανέκυψαν σχετικά με τις ημερομηνίες των εξετάσεων, είναι το φόντο μέσα στο οποίο ...
προσέρχονται στις πανελλαδικές εξετάσεις, περίπου 111.000 υποψήφιοι, διεκδικώντας 76.094 θέσεις στις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Ήδη, η υπουργός Παιδείας, Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου, διαβεβαίωσε υποψήφιους και γονείς ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά, ενώ θα μετακινηθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, που θα συμπέσουν με τη διεξαγωγή των εκλογών στις 17 Ιουνίου. Μάλιστα, το υπουργείο Παιδείας έστειλε οδηγίες στους καθηγητές που θα βαθμολογήσουν τα γραπτά των υποψηφίων. Σύμφωνα με την εκπαιδευτική ιστοσελίδα www.esos.gr, στη σχετική οδηγία, τονίζεται ιδιαίτερα ότι είναι απόλυτη ανάγκη ο κάθε βαθμολογητής να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης του. Να μείνει ανεπηρέαστη η κρίση του από τυχόν υποκειμενικά κριτήρια και να διαμορφώνεται με ψυχραιμία, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς εξάρσεις απογοήτευσης ή ενθουσιασμού. Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων ότι, τόσο η αυστηρότητα όσο και η επιείκεια απομακρύνουν από την αντικειμενική αξιολόγηση που είναι ο θεμελιώδης στόχος και η πλήρης ενημέρωση του βαθμολογητή στο περιεχόμενο των συγκεκριμένων θεμάτων είναι απαραίτητη, για τη σωστή αποτίμηση της απάντησης, τονίζεται στη σχετική οδηγία.
Επιπλέον, υπογραμμίζεται ότι είναι επιβεβλημένο να μετέχουν όλοι οι βαθμολογητές στην πειραματική βαθμολόγηση γραπτών, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ιδιαίτερα προβλήματα βαθμολόγησης ή η ανάγκη διευκρινίσεων από την Κεντρική Επιτροπή, για την όσο το δυνατόν αντικειμενικοποίηση της κρίσης από όλους. Είναι σαφές και τονίζεται ιδιαίτερα ότι η πειραματική βαθμολόγηση δεν έχει ως στόχο την επίλυση ή ανάδειξη επιστημονικών διαφωνιών, αλλά την ομογενοποίηση της κρίσης μετά από ανταλλαγή προβληματισμών και σύνθεση των απόψεων στο πλαίσιο της φρασεολογίας του οικείου διδακτικού βιβλίου και των επιστημονικών απόψεων που διατυπώνονται σ' αυτό.
Εξάλλου, για πρώτη φορά φέτος, οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων θα είναι on line, αφού τα βαθμολογικά κέντρα έχουν ήδη προετοιμαστεί κατάλληλα για την ηλεκτρονική σύνδεσή τους με το υπουργείο Παιδείας. Έτσι, επιτυγχάνεται να διαπιστώνεται άμεσα η ανάγκη αναβαθμολόγησης των γραπτών, εκεί όπου αυτό απαιτείται, ενώ μειώνεται ο χρόνος για την έκδοση των αποτελεσμάτων.
Επίσης, τα αγγλικά λένε πάνε για μετά τις εκλογές. ΓΟυατ δε φακ. Πότε θα δώσουμε, πότε θα βγουν τα αποτελέσματα, πότε θα κάνουμε Μηχανογραφικό; Πότε θα τα προλάβουμε όλα αυτά. Πέρυσι Μέχρι τέλη Ιούνη ήταν όλα έτοιμα. Φέτος θα το τραβήξουν μέχρι Ιούλη;
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Καλά όταν ήταν να φύγω και μου είπε η μαμά καλή επιτυχία, ούτε καν της απάντησα,
είπα μόνο ένα γεια με κόμπο, γιατί θα με έπιανε το κλάμα.
Όχι από άγχος πάντως. Δε ξέρω σαν συγκίνηση με λίγο εντάξει άγχος.
Ε οι επιτηρητές μια χαρά. Πολύ καλοί!
Εντύπωση μου έκαναν κάποιοι μαθητές που όλη την χρονιά την είχαν στο χαβαλέ και ξαφνικά είχαν πιο πολύ άγχος από εμένα!
Μας σοβάρεψαν οι Πανελλήνιες.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
ψυχραιμια !!!Εγώ ξυπνούσα κάθε μια ώρα. Αλλά ένιωθα ξεκούραστη, όταν ξύπνησα. (εμμ 5και)
Καλά όταν ήταν να φύγω και μου είπε η μαμά καλή επιτυχία, ούτε καν της απάντησα,
είπα μόνο ένα γεια με κόμπο, γιατί θα με έπιανε το κλάμα.
Όχι από άγχος πάντως. Δε ξέρω σαν συγκίνηση με λίγο εντάξει άγχος.
Ε οι επιτηρητές μια χαρά. Πολύ καλοί!
Εντύπωση μου έκαναν κάποιοι μαθητές που όλη την χρονιά την είχαν στο χαβαλέ και ξαφνικά είχαν πιο πολύ άγχος από εμένα!
Μας σοβάρεψαν οι Πανελλήνιες.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
και ανέβασα δεκατάκια
είχα και ένα 3ωρο μάθημα Βιολογία Γενικής... και τώρα δεν μπορώ πραγματικά να πιάσω βιβλίο
dimijim
Διάσημο μέλος
Όχι...Μόνο εγώ κοιμόμουν σαν το βόδι πριν πάω να δώσω Πανελλήνιες και αφού γυρνούσα?
Κι εγώ κοιμήθηκα γύρω στις 12 και με εξαίρεση ένα 5λεπτο διάλειμμα κοιμόμουν μέχρι και τις 06.30 που σηκώθηκα...
Αμέσως μόλις γύρισα ήθελα πάλι να κοιμηθώ αλλά δεν το έκανα τελικά.
Προτίμησα να δω θέματα, απαντήσεις, να μιλήσω στα άπειρα τηλ, να διαβάσω την εξέλιξη και ξεράθηκα τελικά για 2 ώρες το μεσημεράκι...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Απο αυριο το πρωι
dimijim
Διάσημο μέλος
Μπας και πήρες κανένα Vicodin για να πετύχεις στην Έκθεση;Εγω σημερα δεν ειδα καθολου βιολογια...την επεσα ολη την μεσα σαν ναρκωμενος
Απο αυριο το πρωι
SparksFly
Νεοφερμένος
giannis_92
Νεοφερμένος
Εγω δεν εχασα παντως την θριλλερια στο σταρ...ηταν υπεργαματη και εκατσα μεχρι της 1 που τελειωσε.
Μετα βγηκα μπαλκονι και στριφογυρνουσα μεχρι της 4...κοιμηθηκα 4 και ξυπνησα 6...και θα σας πω οτι ξυπνησα μεσα στην ενεργεια
Να χαρώ εγώ! Μου θυμίζεις τον εαυτό μου ειδικότερα στο β' μέρος σου! Α.Ο.Δ.Ε πάρε το σερί, αν δεν τα ξέρεις καλά.Εγώ τελευταίες μέρες,ώρες,λεπτά διάβαζα, με γαλλικό καφεδάκι να είναι "μαστ" ! Ποια σχολή έχεις ως στόχο? Άιντε και από του χρόνου στο πανεπιστήμιο όλα τα μαθήματα στην εξεταστική σερί χωρίς ύπνο.Στο χαλαρό!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
έχω πυρετό απο το πρωί... συνάχι, πονοκέφαλο
δεν μπορώ να ανοίξω βιβλίο... πως θα πάω να γράψω αύριο;
ἅλς
Διάσημο μέλος
Παίδες κανένα ιατροσοφι ξέρετε για κρυολόγημα;
έχω πυρετό απο το πρωί... συνάχι, πονοκέφαλο
δεν μπορώ να ανοίξω βιβλίο... πως θα πάω να γράψω αύριο;
Βιταμίνη C (πορτοκαλάδες φυσικές αλλά να τις πιεις φρεσκοστυμμένες γιατί μετά "η βιταμίνη πάει πέταξε" & χαπάκι βιταμίνης)
Περαστικά!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
πήρα ένα πολυβιταμινούχο τονωτικό απο χυμούς φρούτωνΒιταμίνη C (πορτοκαλάδες φυσικές αλλά να τις πιεις φρεσκοστυμμένες γιατί μετά "η βιταμίνη πάει πέταξε" & χαπάκι βιταμίνης)
Περαστικά!
Πήρα depon και ήπια και τσαγάκι που μου έφτιαξε η μαμά μουΒασικά όλο το 3ο κεφ ακούγεται σος φέτος...
Περαστικά Μαράκι!!Πάρε και κανένα αντιπυρετικό να νιώσεις καλύτερα...
ελπίζω να συνέλθω γιατί αλλιώς όχι 20... ούτε 10 δεν θα γράψω στη Βιολογία αύριο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.