KatiexXxMissMexX
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξαπλώσε στις 11 και άρχισε να φαντάζεσαι με τα ματιά κλειστά σχήματα, μην αφήσεις τονομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε.
Μυαλο Σου να ξεφεύγει προς τις πανελληνιες, και μην κίνησε ενώ έχεις ξαπλωσει ώστε
Να βοηθήσει και το σώμα.
Εγω πέρσι είχα το ίδιο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα
Για να μην έχω αυτο το θεμα
Θάλεια
Διάσημο μέλος
νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε.
Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες.
Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ".
StingAs7
Νεοφερμένος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
διο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα
Για να μην έχω αυτο το θεμα
Το ιδιο εκανα και εγω. Απο τις 7μιση ειμαι ξυπνια.
Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες.
Με 4 ωρες υπνο, και ενιωθες τελεια; Μια χαρα εισαι. Εγω, οχι 4, αλλα ουτε με 7 δεν μπορω. Ζαλιζομαι και παραπαταω. Οσο για το μυαλο μου... κοιμαται ακομα. Χαχα.
dimijim
Διάσημο μέλος
Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος...Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ".
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος...
χαχαχα. εισαι φοβερος !!
KatiexXxMissMexX
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου!Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι
Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!
Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο!
ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...)
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος...
Χαχα οκ οκ
Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Eva.dim
Νεοφερμένος
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος
(για σήμερα )
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια.
φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό.
Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε.
Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου!
Γερά με τσαμπουκά ρε! 8)
Αλληλεγγύη στους υποψήφιους.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων;
οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων;
Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό.
Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα;Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό.
Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα.
Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.