Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας!
Ειμαι νεο μελος εδω και θα ηθελα να ευχηθω σε ολα τα παιδια που δινουν Πανελληνιες:Καλη Επιτυχια!!!
Υ.Γ Θα ηθελα να ρωτησω:στις Πανελληνιες εκτος απο το καρτελακι,τι αλλο πρεπει να εχουμε μαζι μας?
Και νερό ή χύμο (για το δεύτερο επιφυλλάσομαι, σ' εμάς άφηναν αν κάποιος ήθελε) μπορείτε να πάρετε, αλλά τ' αφήνουμε ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ και ΟΧΙ πάνω στο θρανίο γιατί αμα πέσουν την βάψατε
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και μαζί σας να πάρετε ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ενα σκεύασμα παρακεταμόλης ( κοινώς κάτι για τον πονοκέφαλο, δεν κάνω διαφήμιση σε φάρμακα εγώ ) έτσι ώστε άμα σας πιάσει να πάρετε αμέσως και να μην περιμένετε να δείτε αν έχει το σχολείο και αν σας το φέρουν ποτέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εγω εζησα τα περσινα Αντωνη για αυτο στο λεω.Μακαρι τι να πω...Αλλοστε φετος νιωθω πιο ετοιμος απο οτι περσι δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω εναν αερα διαφορετικο απο περσι...μακαρι να πανε ολα καλα.Θα πέσουν γαμάτα θέματα φέτος, Νίκο.
Ξερεις γιατι δεν θελουν χυμο??Γιατι αναγραφουν πανω χημικες ενωσεις και φοβουνται για σκονακι.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μας το ειπαν χθες οι θετικοι και εκλαψαΚαι νερό ή χύμο (για το δεύτερο επιφυλλάσομαι, σ' εμάς άφηναν αν κάποιος ήθελε) μπορείτε να πάρετε, αλλά τ' αφήνουμε ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ και ΟΧΙ πάνω στο θρανίο γιατί αμα πέσουν την βάψατε
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και μαζί σας να πάρετε ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ενα σκεύασμα παρακεταμόλης ( κοινώς κάτι για τον πονοκέφαλο, δεν κάνω διαφήμιση σε φάρμακα εγώ ) έτσι ώστε άμα σας πιάσει να πάρετε αμέσως και να μην περιμένετε να δείτε αν έχει το σχολείο και αν σας το φέρουν ποτέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό!
Joaquín
Διάσημο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Λίγη κωλοφαρδία γαμώ, ΛΙΓΗ!Τίποτα άλλο.
Όλοι θέλουν λίγη τύχη. Αυτοί που θέλουν πολλή έχουν το πρόβλημα. Βάζουμε τα γυαλιά μας 8) και πάμε!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Tη Δευτέρα δε θα πάω σχολή, θα παλουκωθώ στον καναπέ και θα τρώω τα νύχια μου μέχρι να πει τα θέματα, το βλέπω εγώ.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Εμείς να δεις συγκίνηση.ρε βλαμμένα κάνετε ακριβώς όπως έκανα και εγώ πέρυσι και συγκινούμαι
Tη Δευτέρα δε θα πάω σχολή, θα παλουκωθώ στον καναπέ και θα τρώω τα νύχια μου μέχρι να πει τα θέματα, το βλέπω εγώ.
Για έναν παράξενο λόγο έχω απολέσει το άγχος. Ενώ το πρωί ήμουν κάπως!
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει οτι γραφω πανελληνιες σε 2 μερες και ενω ολη τη χρονια ημουν χαλαρος εχω αρχισει να ψιλοαγχωνομαι.Αντε να τελειωνουμε σιγα σιγα.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
-Δε πιστεύει στην τύχη
-Πολύ αξία έδωσε στις εξετάσεις.
-What is "anhos"?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
και μετά θα διαβάσω όλη την ιστορία, δηλαδή και το Κρητικό...
...Ελπίζω να μην πέσει πάλι αυτό!
Ένα από αυτά θα πέσει:
- Καβάφης
- Αναγνωστάκης-Εγγονόπουλος
- Ιωάννου (συνοικισμοί)
trust me.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθητής Γ' λυκείου
για να το γράφω με τέτοιον τρόπο φυσικά και με χαλάει...αλλά πιο πολύ θα μας χαλάσει ο βαθμός και για να μην νομίζεις ότι πετάω απλώς κακίες, δες 2003 2004 επαναληπτικές και 2006 κανονικές εξετάσεις που έπεσε ο καράβλαχος...από τις μακράν χειρότερες επιδόσεις στην λογοτεχνία.
Καβάφης και πάλι Καβάφης!
Κι αποχαιρέτα την την Αλεξάνδρεια που χάνεις!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
tabarly κι άμα γράψεις καλά;;; Πολύ καλύτερα απ' ό,τι ανέμενες; Τότε θα περιμένω κέρασμα!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Ναι βρε, το ξερω! Απλα προσπαθω να τους εμψυχωσω (υποτιθεται)...Όχι ρε δεν είναι ψεύτικη, απλά είναι πριν καμιά 25-30 χρόνια τραβηγμένη...μου την έστειλαν στο μαιλ κι ειπα να την ποστάρω!
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσύ ή οικογένεια Μητσοτάκη??tabarly κι άμα γράψεις καλά;;; Πολύ καλύτερα απ' ό,τι ανέμενες; Τότε θα περιμένω κέρασμα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.