SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπερβολικός είναι ο φίλος σου. :Ροι ασκήσεις στον Σαλτερή είναι πάρα πολλές...
τις έχεις κάνει όλες;... γιατί εγώ δεν πρόλαβα, έχω κάνει μόνο αυτές που πρότεινε στην αρχή
έχω ένα φίλο που τα έχει κάνει σχεδόν όλα (βέβαια αυτός ξεκίνησε απο πέρσυ)
και μου λέει πως για να γράψουμε αναγκαίο είναι να τα κάνουμε όλα... είναι δυνατόν;
Επειδή έχω κάνει τις περισσότερες του Σαλτερή, σε διαβεβαιώνω πως μετά απο κάποιο σημείο βάζει παρόμοιες ασκήσεις.
Οι προτεινόμενες καλύπτουν τις περισσότερες περιπτώσεις που μπορείς να δεις, και στο κάτω κάτω χημεία είναι. Δε ζητάνε τόοοοσο τρελά πράγματα...
Και χρόνια πολλά!( Καλή) Επιτυχία σου εύχομαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Το θεμα ειναι οτ ιδεν προλαβαινεις να τις κανεις ολες και δεν ξερω αν εχει και νοημα στην τελικη!
Οκ, μην τρελεινομαστε κιολας! Αλλα αφου το παιδι εχει ξεκινησει απο Β...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Xρονια Πολλα!!!Σημερα δεν εχεις γενεθλια??? τι κερνας?
Χθες είχα, αλλά όπως και νά'χει σας ευχαριστώ πολύΥπερβολικός είναι ο φίλος σου. :Ρ
Επειδή έχω κάνει τις περισσότερες του Σαλτερή, σε διαβεβαιώνω πως μετά απο κάποιο σημείο βάζει παρόμοιες ασκήσεις.
Οι προτεινόμενες καλύπτουν τις περισσότερες περιπτώσεις που μπορείς να δεις, και στο κάτω κάτω χημεία είναι. Δε ζητάνε τόοοοσο τρελά πράγματα...
Και χρόνια πολλά!( Καλή) Επιτυχία σου εύχομαι!
Καλή επιτυχία και σε εσάς
Νίκο κέρασμα για σένα
Και μένα μου φάνηκε υπερβολικό...
αλλά ταυτόχρονα με άγχωσε κιόλας, πρέπει να το πάρω απόφαση να μη μιλώ με άλλους πέραν του i-school χD
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Κοιτα το τελευταιο δεν ειναι απολυτα καλο! Μην χασεις και την επαφη σου με τους ανθρωπους!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Kαλημερες! Τι λεει το προγραμμα σημερα???
ΑΟΔΕ και βλέπουμε...
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να'σαι καλά!Χθες είχα, αλλά όπως και νά'χει σας ευχαριστώ πολύ
Καλή επιτυχία και σε εσάς
Και μένα μου φάνηκε υπερβολικό...
αλλά ταυτόχρονα με άγχωσε κιόλας, πρέπει να το πάρω απόφαση να μη μιλώ με άλλους πέραν του i-school χD
Xτες ειχε γενεθλια...
Το θεμα ειναι οτ ιδεν προλαβαινεις να τις κανεις ολες και δεν ξερω αν εχει και νοημα στην τελικη!
Οκ, μην τρελεινομαστε κιολας! Αλλα αφου το παιδι εχει ξεκινησει απο Β...
Πιστεύω πως προτιμότερο είναι να κοιτάξετε τα θέματα των πανελληνίων, αφήστε το Σαλτερή λίγο στην άκρη τις τελευταίες μέρες...
Guest 278211
Επισκέπτης
Kαλημερες! Τι λεει το προγραμμα σημερα???
Καλημέρα και από εδώ! Επιτέλους τελείωσα κάποιες ασκήσεις στα Μαθηματικά Γενικής και σε λίγο θα συνεχίσω ασκήσεις Φυσικής. Τη Χημεία θα την αφήσω λίγο παραπονεμένη για τις επόμενες μέρες...
DrHouse
Διάσημο μέλος
Τα ξημερωματα ειχε λογοτεχνια,το πρωινο ειχε παλι λογοτεχνια,το μεσημερι θα εχει παλι λογοτεχνια...ποιηματα και πεζα
Το απογευμα εχω να παω στο Μουσικο μεγαρο Θεσσαλονικης διοτι γινεται εκθεση με καποια φωτογραφικα εργα μου ...και το απογευμα λογοτεχνια και βιολογια.
Αντε,ως μερα τεχνης για μενα Και μετα απο μελετη του υπερρεαλιστη Εγγονοπουλου,ας παραθεσω και λιγο Νταλι
Guest 278211
Επισκέπτης
ελπίζω, αν όλα πάνε καλά, κάποια στιγμή να επισκεφτώ το χωριό του, που βρίσκεται κοντά στην... Barcelona!!!
Joaquín
Διάσημο μέλος
Με τη βοήθεια του Βούδα και της θεάς Θέτιδος, θα τελειώσω για 153η φορά τη Βιοκατ σήμερα.Μετά Χημεία από το σχολικό, θεωρίες κυρίως.
Καλό διάβασμα!
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Σήμερα το πρόγραμμα είχε μικροεπανάληψη στα μαθηματικά κατεύθυνσης, σε λίγο τελειώνει επιτυχώς.
Αμέσως μετά, έπεται έκθεση και ίσως αφιερώσω λίγη ώρα στη διοίκηση.
Καλή διασκέδαση!
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
marialena!
Νεοφερμένος
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαλαρωστε,ξεκουραστειτε,ελαφρια επαναληψη για να παμε με καθαρο μυαλο.Δεν υπαρχει περιπτωση οτι μας ζητηθει να μτην το απαντησουμε αμα εχουμε διαβασει ολη τη χρονια.Χρειαζεται ξεκουραστο και καθαρο μυαλο!
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Αλλά ακολούθησε το σοκ.... διότι δεν δίνουμε στο σχολείο μας, αλλά σε ένα άλλο, που βρίσκεται στου δ.... τη μάνα... για να κάνουμε λέει οικονομία (στους επιτηρητές; στο ρεύμα; σε τι;;.. πάντως στη βενζίνη, όχι)
Επίσης, έχουν ανακοινωθεί τα εξεταστικά κέντρα για το μάθημα των αγγλικών, για όποιον ενδιαφέρεται. Μάλιστα στο σχολείο μου έμαθα ότι θα δώσουν αγγλικά μόλις τρία άτομα! Μου φάνηκε λίγο κατάντια για τα αγγλικά. Στη χρονιά μου είχαμε δώσει σχεδόν όλοι.
Τέλος πάντων, αν η ίδια κατάσταση επικρατεί σε όλα τα σχολεία, όσοι πάτε για αγγλική φιλολογία ανάψτε λαμπάδες!
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Αλλά ακολούθησε το σοκ.... διότι δεν δίνουμε στο σχολείο μας, αλλά σε ένα άλλο, που βρίσκεται στου δ.... τη μάνα... για να κάνουμε λέει οικονομία (στους επιτηρητές; στο ρεύμα; σε τι;;.. πάντως στη βενζίνη, όχι)
Πανέξυπνοι άνθρωποι αυτοί που σας το είπαν 5 μέρες πριν.
Και μεις πέρσι στου διαόλου το κέρατο δίναμε αλλά το ξέραμε από το Πάσχα.
WoodyWoodperker
Νεοφερμένος
Ψυχραιμια θελει κυριως αυτη η εβδομαδα παιδια(και οι αλλες δυο).Δεν παμε χεσμενοι στα μαθηματα και ιδιαιτερα στο πρωτο.Κανουμε την Προσπαθεια μας και δεν εχουμε αγχος(εφοσον γνωριζουμε οτι προσπαθησαμε οσο μπορουσαμε)!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.