Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Εμενα το προγραμμα σημερα λεει επαναληψη παραγωγους και ολοκληρωματα και Βιολογια 8-9 μεχρι το μεσημερι... Δεν ξερω αν θα τα προλαβω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis_92
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα Χαρα!Σωστος, δεδομενου οτι δεν δινεις πανελληνιες φετος...
Εμενα το προγραμμα σημερα λεει επαναληψη παραγωγους και ολοκληρωματα και Βιολογια 8-9 μεχρι το μεσημερι... Δεν ξερω αν θα τα προλαβω...
Εμενα περιλαμβανει σημερα το προγραμμα Βιολογια Γ.Π ολιγον Μαθηματικα ολιγον Φυσικουλα για να μην ξεχνιομαστε εχω μαθημα 7-9 για να ελαφρυνει η κατασταση και μετα θα πεσω ξερος αυτα..Εκθεση μπορει το βραδυ πριν κοιμηθω να πιασω κανενα λεξικο και να διαβαζω λεξεις απο εκει μεσα βοηθαει παρα πολυ.Ελπιζω απο τις 9.30 μεχρι τις 9 το βραδυ με διαλλειματακια ενδιαμεσα και ενα μαθημα να ειναι αρκετο για διαβασμα.Εσυ τι λες Χαρα?
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Τίποτα. Θα πάρω δύναμη για να διαβάσω από αύριο έκθεσηKαλημερες! Τι λεει το προγραμμα σημερα???
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Μια χαρα σε βρισκω! Εγω δυστυχως εχω μαθηματα το απογευμα 4:30-8Καλημερα Χαρα!
Εμενα περιλαμβανει σημερα το προγραμμα Βιολογια Γ.Π ολιγον Μαθηματικα ολιγον Φυσικουλα για να μην ξεχνιομαστε εχω μαθημα 7-9 για να ελαφρυνει η κατασταση και μετα θα πεσω ξερος αυτα..Εκθεση μπορει το βραδυ πριν κοιμηθω να πιασω κανενα λεξικο και να διαβαζω λεξεις απο εκει μεσα βοηθαει παρα πολυ.Ελπιζω απο τις 9.30 μεχρι τις 9 το βραδυ με διαλλειματακια ενδιαμεσα και ενα μαθημα να ειναι αρκετο για διαβασμα.Εσυ τι λες Χαρα?
Εσυ πρεπει να εισαι πολυ αραχτος τον τελευταιο καιρο και θα πας ξεκουραστοω στις εξετασεις αντιθετα με μας τους υπολοιπους που τρεχουμε τελευταιες στιγμες...Τίποτα. Θα πάρω δύναμη για να διαβάσω από αύριο έκθεση
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Aμην..ειναι καλο αυτο που κανει.Εσυ πρεπει να εισαι πολυ αραχτος τον τελευταιο καιρο και θα πας ξεκουραστοω στις εξετασεις αντιθετα με μας τους υπολοιπους που τρεχουμε τελευταιες στιγμες...
Μια χαρα με βρισκω και εγω.Ελπιζω δηλαδη να πανε ολα καλα.Γιατι αρχιζει και ο Νικολακης να ψιλοαγχωνεται αλλα ενταξει το κοντρολαρω.Εγω δυστηχως ευτυχως κανω ιδιαιτερα μονο σε δυο μαθηματα.Μαθηματικα και Φυσικη.Οποτε εχω ολη την μερα εις τα ποδια μου να την κανω οτι θελω.Να την παρω να την πεταξω στα βραχια που λεμε!Μια χαρα σε βρισκω! Εγω δυστυχως εχω μαθηματα το απογευμα 4:30-8
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Εχεις ενα point αλλα...Άμα δεν ήθελες, έπρεπε να σήκωνες το ανάστημά σου και να έλεγες: ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Εκτός άμα μου κάνετε το μάθημα τζάμπα
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Πρέπει να προλάβω να κάνω 2 εκθέσεις
θέλω να κάνω επανάληψη το 1ο κεφάλαιο στη Βιολογία Γενικής
και θέλω επίσης να κάνω καμιά άσκηση Μαθηματικά στο Θ.Μ.Τ και τα άλλα θεωρήματα
ολο αυτό το καιρό έκανα ολοκληρώματα και μιγαδικούς και έχω αρχίσει να φοβάμαι πως χάνω επαφή με τα άλλα xD
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιγαδικοι Ολοκληρωματα ειναι τα στανταρακια καλα εκανες.Εγώ σήμερα έχω μάθημα 6-8
Πρέπει να προλάβω να κάνω 2 εκθέσεις
θέλω να κάνω επανάληψη το 1ο κεφάλαιο στη Βιολογία Γενικής
και θέλω επίσης να κάνω καμιά άσκηση Μαθηματικά στο Θ.Μ.Τ και τα άλλα θεωρήματα
ολο αυτό το καιρό έκανα ολοκληρώματα και μιγαδικούς και έχω αρχίσει να φοβάμαι πως χάνω επαφή με τα άλλα xD
dimijim
Διάσημο μέλος
Σήμερα θα ιοντιστώ!
Κεφάλαιο 3 για όσους ξέρουν και ΘΕΜΑ Δ στις πανελλήνιες...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρες!
Σήμερα θα ιοντιστώ!
Κεφάλαιο 3 για όσους ξέρουν και ΘΕΜΑ Δ στις πανελλήνιες...
Aσχετο αλλα σημερα θα κουρευτω.Θελω να εχω ενα ελαφρυ και ανετο κεφαλι οταν θα γραφω!Ολα ειναι μερος του μεγαλοφυες σχεδιου μου!Αν εχεις κανενα δυσκολο 3ο-4ο θεματακι, στειλτο... (οχι απο Σαλτερη ομως)
dimijim
Διάσημο μέλος
Μπα...Αν εχεις κανενα δυσκολο 3ο-4ο θεματακι, στειλτο... (οχι απο Σαλτερη ομως)
Μόνο Σαλτερή δουλεύω...
(τα επαναληπτικά τα έχεις δει; )
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
οι ασκήσεις στον Σαλτερή είναι πάρα πολλές...Αν εχεις κανενα δυσκολο 3ο-4ο θεματακι, στειλτο... (οχι απο Σαλτερη ομως)
τις έχεις κάνει όλες;... γιατί εγώ δεν πρόλαβα, έχω κάνει μόνο αυτές που πρότεινε στην αρχή
έχω ένα φίλο που τα έχει κάνει σχεδόν όλα (βέβαια αυτός ξεκίνησε απο πέρσυ)
και μου λέει πως για να γράψουμε αναγκαίο είναι να τα κάνουμε όλα... είναι δυνατόν;
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Xρονια Πολλα!!!Σημερα δεν εχεις γενεθλια??? τι κερνας?οι ασκήσεις στον Σαλτερή είναι πάρα πολλές...
τις έχεις κάνει όλες;... γιατί εγώ δεν πρόλαβα, έχω κάνει μόνο αυτές που πρότεινε στην αρχή
έχω ένα φίλο που τα έχει κάνει σχεδόν όλα (βέβαια αυτός ξεκίνησε απο πέρσυ)
και μου λέει πως για να γράψουμε αναγκαίο είναι να τα κάνουμε όλα... είναι δυνατόν;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 41 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.