Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεωρεις τα θεματα των πανελληνιων 2011 δυσκολα???Εγω εδω που περσι δεν διαβασα ουτε λεπτο στα μαθηματικα ελυσα το 4ο θεμα και εφυγαΝικο δες τα θεματα πανελληνιων 2011 και πες μου που βρισκονται στο σχολικο και δεν θα ασχοληθω με κανενα αλλο εξωσχολικο θεμα. Εχεις δικιο οτι πρεπει να δουμε και αυτες αλλα αμα ηταν μονο αυτες γτ παμε φροντιστηριο ή ιδιαιτερα;;;
Μαλλον επειδη βαριεται να βλεπει στο site με την αντιστροφη μετρηση για αυτο την θελει πισω.Αλλοστε και εγω θα στο ελεγα αλλα δεν το προσεξα οτι την εβγαλες..Μην την ξαναβγαλεις we need it!Θα αφιερωσω την σημερινη μερα για θεωρια, αν και δεν ξερω αν ειναι αρκετη!Τα φοβαμαι πολυ τα μαθηματικα μωρε! Και πιστευω οτι το θεμα επαναληψη σε αυτο το μαθημα ειναι καπως ρευστη!
Οσο για την υπογραφη, τι να πω... Με φαγατε τοσες μερες! Σημερα την εβγαλα και βλεπω ποσο απεγνωσμενα την ζητατε. Για αυτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Και γιατι μ αρεσει να μιλαω με παραδειγματα δειτε ή λυστε οσοι θελετε τα θεματα 15,16,18,19,20(μην ψαρωσετε δεν ειναι τοσο δυσκολο),24(το τελευταιο νομιζω ειναι αρκετα τσιμπημενο),25. Αμα λυσεις αυτα εισαι σε πολυ καλο επιπεδο και ειναι θεματα λογικα χωρις ερωτηματα που ξεφευγουν(οπως καποια αλλα στην μαθηματικη εταιρεια)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Πόσο έγραψες πέρσυ μαθηματικά;Θεωρεις τα θεματα των πανελληνιων 2011 δυσκολα???Εγω εδω που περσι δεν διαβασα ουτε λεπτο στα μαθηματικα ελυσα το 4ο θεμα και εφυγα
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Απο ποια χρονια???Ρε παιδια αν δεν εχετε δει τα θεματα τουλαχιστον μην τα κρινετε. Δειτε τα δεν κανουν κακο, τα πρωτα 3 ερωτηματα ειναι λογικα που μπαινουν πανελληνιες μετα μπορει αν ξεφευγουν, δεν σε υποχρεωνει κανεις να λυσεις ολη την ασκηση \
Και γιατι μ αρεσει να μιλαω με παραδειγματα δειτε ή λυστε οσοι θελετε τα θεματα 15,16,18,19,20(μην ψαρωσετε δεν ειναι τοσο δυσκολο),24(το τελευταιο νομιζω ειναι αρκετα τσιμπημενο),25. Αμα λυσεις αυτα εισαι σε πολυ καλο επιπεδο και ειναι θεματα λογικα χωρις ερωτηματα που ξεφευγουν(οπως καποια αλλα στην μαθηματικη εταιρεια)
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
2012 Χαρα στα ΕΜΕ!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
7?-9? αι ντον'τ ριμεμπερΠόσο έγραψες πέρσυ μαθηματικά;
dimijim
Διάσημο μέλος
7?-9? αι ντον'τ ριμεμπερ
5 μονάδες είναι η θεωρία
Δηλαδή από 3 ολόκληρα θέματα τσίμπησες μόνο 2-4 μονάδες;
How?
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειπα οτι το 2011 βαλανε δυσκολα αν εξαιρεσεις το Γ3, και το Δ3(Το οριο) πιστευω τα θεματα ηταν γελοια(αλλα ψαρωτικα)!
2012 Χαρα στα ΕΜΕ!
Βασικά το όριο ήταν εύκολο. ^_^ γενικά το τέταρτο ήταν κομματι απο κεϊκ, αρκεί να ήξερες μεθοντολοτζι
Το τρίτο όμως ήταν αρκετά δυσκολο ακόμη και το α ερώτημα καθώς ήθελε να προσεχείς ότι το απόλυτο πρέπει
Να το δείξεις θετικό
dimijim
Διάσημο μέλος
Έχει και στη φυσική παρόμοιο...
Guest 515609
Επισκέπτης
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν νομιζω οτι αν εδινες τοτε πανελληνιες θα σου ηταν τοσο ευκολο να θεσεις το 1/χ μετα να aneβασεις το e^x να κανεις del hospital, ηταν λιγο τσιμπημενο κατα την γνωμη μου(και των καθηγηττων μου στο φροντιστηριο που δυσκολευτηκαν να το βγαλουν)Βασικά το όριο ήταν εύκολο. ^_^ γενικά το τέταρτο ήταν κομματι απο κεϊκ, αρκεί να ήξερες μεθοντολοτζι
Το τρίτο όμως ήταν αρκετά δυσκολο ακόμη και το α ερώτημα καθώς ήθελε να προσεχείς ότι το απόλυτο πρέπει
Να το δείξεις θετικό
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αυτο θα συμβαίνει κάθε χρόνο, απλά να το προσπερνάτε
Itach1
Διάσημο μέλος
Guest 515609
Επισκέπτης
Βαση τμηματωνΚατι ασχετο,στην εκθεση χωριζομαστε βαση κατευθυνσης ή οχι;
dimijim
Διάσημο μέλος
Η Θετική είναι παντού μόνη της ή μαζί με την Τεχνολογική σε Μαθηματικά και Φυσική;
Ο διαχωρισμός στα γενικής πώς γίνεται;
Και τέλος, πόσες σελίδες έχει το κάθε τετράδιο; (1 σελίδα είναι 1 κομμάτι χαρτιού, όχι μπρος-πίσω διαφορετική σελίδα)
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
θα σου πούνε, μην αγχώνεσαι!Κι όταν γράφουν 2 σχολεία σε 1 κτήριο, τότε μπαίνουμε μεικτά ή ξεχωριστά το κάθε σχολείο;
Η Θετική είναι παντού μόνη της ή μαζί με την Τεχνολογική σε Μαθηματικά και Φυσική;
Ο διαχωρισμός στα γενικής πώς γίνεται;
Και τέλος, πόσες σελίδες έχει το κάθε τετράδιο; (1 σελίδα είναι 1 κομμάτι χαρτιού, όχι μπρος-πίσω διαφορετική σελίδα)
16 σελίδες με το μιλιμετρε
dimijim
Διάσημο μέλος
15 σελιδες , 30 μπρος πισω
οκ φτάνουν
Γιατί άκουσα κάτι παράξενα που δε μου άρεσαν...
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι γνωστό ότι όποιος είναι έξω από το χορό τα λέει ωραία και άνετα..
αυτο θα συμβαίνει κάθε χρόνο, απλά να το προσπερνάτε
Εγω φίλε μου ήμουν όσο πιο πολυ μέσα γίνεται στον χώρο αφού έδωσα πέρσι.
Και στην τελική αν καταφέρεις και ελεγξεις τις σκέψεις σου (να αποφύγεις οπωσδήποτε
Σκέψεις όπως: τα πάω σκατα, δεν έγραψα αυτο, τι θα πει ο κόσμος αν δεν γράψω), τοτε
Μπορείς να αποδόσεις και καλύτερα αποτι αποδιδεις συνήθως. Χρειαζεται απόλυτη συγκέντρωση.
Εμπόδιο θα είναι οι συμμαθητές που πέρσι τουλάχιστον ακόμη και αφού μοιράστηκαν
Τα θεματα κάνανε πολυ φασαρια
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.