Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Για κεινον το ειπα γιατι ειναι αλλιως να ξερεις οτι δεν εχεις κανει τις μισες και αλλιως να ξερεις πως εχεις κανει το 1/2Mmmmmmmmm πουλας παλι τσαμπουκα??Ολο λειπω και πουλας τσαμπουκα ερχομαι και σε βαζω στην θεση σου χαχαχαχαχα
Σε μενα παντως αυτο λειτουργει ψυχολιγικα!
Εσενα Νικο δεν σου μιλαω γιατι ολο υποσχεσεις εισαι... και απο πραξεις... τιποτα...
Κι εγω περιμενω... περιμενω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
καίρο είχα να μπω ischool... έχω να πιάσω pc απο το Πάσχα... σήμερα δεν άντεξα και υπέκυψα
αααχ υπολογιστούκο μου πόσο μου έλειψες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Ε καλα, αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καίρο είχα να μπω ischool... έχω να πιάσω pc απο το Πάσχα... σήμερα δεν άντεξα και υπέκυψα
αααχ υπολογιστούκο μου πόσο μου έλειψες!!!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Tα θεματα μπροστα μου τα εχω.Στις φωτογραφιες που τραβηξα δεν βλεπετε τιποτα.Θα σας τα γραψω το βραδυ που θα εχω χρονο σε latex ! το ειπα και στον βασιλη τωρα το ακουνε και οι αλλοιΓια κεινον το ειπα γιατι ειναι αλλιως να ξερεις οτι δεν εχεις κανει τις μισες και αλλιως να ξερεις πως εχεις κανει το 1/2
Σε μενα παντως αυτο λειτουργει ψυχολιγικα!
Εσενα Νικο δεν σου μιλαω γιατι ολο υποσχεσεις εισαι... και απο πραξεις... τιποτα...
Κι εγω περιμενω... περιμενω...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Α οκ, σε ευχαριστουμε πολυ!Tα θεματα μπροστα μου τα εχω.Στις φωτογραφιες που τραβηξα δεν βλεπετε τιποτα.Θα σας τα γραψω το βραδυ που θα εχω χρονο σε latex ! το ειπα και στον βασιλη τωρα το ακουνε και οι αλλοι
Εσυ χρειαζεσαι τιποτα??? Σε καμια φυσικη πχ???
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιγαδικους θελω.Γιατι στην προσομοιωση το θεμα με τους μιγαδικους το καταβιασα με διχως βαζελινη...Α οκ, σε ευχαριστουμε πολυ!
Εσυ χρειαζεσαι τιποτα??? Σε καμια φυσικη πχ???
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Θα βγουν! Ηρεμησε!
AXAXA! Μα που τη βρίσεις τόση αισιοδοξία/ψυχραιμία;
Εγώ τώρα δεν αισθάνομαι καθόλου άγχος για τις εξετάσεις...
Πάντα έτσι λειτουργούσα! Άγχος-άγχος-άγχος και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος φεύγει...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Οκ θα σου στειλω καποια καλουδια που εχω το βραδακι!Μιγαδικους θελω.Γιατι στην προσομοιωση το θεμα με τους μιγαδικους το καταβιασα με διχως βαζελινη...
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
είναι όταν δεν έχω βγάλει την Βιολογία Γενικής ακόμαΕ καλα, αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο...
13 μέρες και εγώ ακόμα δεν ξέρω τι σκατά λέει το 2ο κεφάλαιο
Το καλό είναι πως έχω βγάλει την κατεύθυνση
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Με το να αγχωνομαστε δεν θα προκυψει κατι (καλο)AXAXA! Μα που τη βρίσεις τόση αισιοδοξία/ψυχραιμία;
Πάντα έτσι λειτουργούσα! Άγχος-άγχος-άγχος και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος φεύγει...
Οποτε ψυχραιμιες! Ουτε νευρα, ουτε ψεσπασματα!
Υπομονη, τελειωνουμε!!!!
Ελα βρε! Εβγαλες την κατευθυνση και σε δυσκολευει η Γενικη??? Σιγα σιγα, με προγραμμα θα την βγαλεις!είναι όταν δεν έχω βγάλει την Βιολογία Γενικής ακόμα
Η κατευθυνση ειναι πολυ πιο δυσκολη και την εβγαλες! Η γενικη ειναι παιχνιδακι μπροστα της και θα τα καταφερεις...
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Eτσι παει.Οσο βλεπεις οτι μαθαινεις εσυ Ιστορια εγω Βιολογια/ΑΟΔΕ χαλαρωνεις και ηρεμεις.Αν και εχω βαρεθει να σου πω την αληθεια καθε μερα να την λεω και απο μια φορα απ'εξω..θελω καινουργιο βιβλιοοοοAXAXA! Μα που τη βρίσεις τόση αισιοδοξία/ψυχραιμία;
Bιολογια γενικης αν μαθαινεις 10 σελιδες την ημερα (που ειναι ευκολο να της μαθεις στο συγκεκριμενο μαθημα) θα την εχεις βγαλει μεεεχρι να δωσουμε χαλαραααείναι όταν δεν έχω βγάλει την Βιολογία Γενικής ακόμα
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Eτσι παει.Οσο βλεπεις οτι μαθαινεις εσυ Ιστορια εγω Βιολογια/ΑΟΔΕ χαλαρωνεις και ηρεμεις.Αν και εχω βαρεθει να σου πω την αληθεια καθε μερα να την λεω και απο μια φορα απ'εξω..θελω καινουργιο βιβλιοοοο
Κι εγώ μαθαίνω Βιολογία ρε...
Κοίτα, δεν τα λέω απ'έξω όλα κάθε μέρα, γιατί τότε δε θα μου έμενε χρόνος για να διαβάσω.
Αν βαρέθηκες τα βιβλία σου μπορείς να ξεκινήσεις την Ιστορία Κατεύθυνσης, για να σου φύγει αυτή η ανία, και να περνάς πιο δημιουργικά τις ημέρες σου...
P.S. @Χαρουλιτα, Καλή η συμπαράσταση, αλλά όταν ο άλλος βλέπει το countdown, την αναιρείς...
erase & rewind
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
u mad brah? Εδω παρακολουθησα χθες μια συζητηση με κατι λατινοτετοια που λεγατε με μια κοπελα και εφαγα φρικη..dafuq?Κι εγώ μαθαίνω Βιολογία ρε...
Κοίτα, δεν τα λέω απ'έξω όλα κάθε μέρα, γιατί τότε δε θα μου έμενε χρόνος για να διαβάσω.
Αν βαρέθηκες τα βιβλία σου μπορείς να ξεκινήσεις την Ιστορία Κατεύθυνσης, για να σου φύγει αυτή η ανία, και να περνάς πιο δημιουργικά τις ημέρες σου...
P.S. @Χαρουλιτα, Καλή η συμπαράσταση, αλλά όταν ο άλλος βλέπει το countdown, την αναιρείς...
erase & rewind
Ε ναι τι νομιζεις οτι εννοω με το οτι τα λεω απ'εξω (απλα θελω να δειξω ποσο στρονκ ειμαι) χαχαχαχαχαχαχαχαχα.Υπαρχει περιπτωση να ξαναγγιξει κανεις αυτο το μαθημα μετα τις πανελληνιες??Αυτο το σατανικο πραγμα βγαλμενο απο τα βαθη της κολασης???Πρεπει να ηταν σκατο του διαβολου που το εκανε βιβλιο μετα ο ιδιος...δεν υπαρχει αλλη εξηγηση...Στο ΑΟΔΕ μέχρι 7 σελίδες έχω πει σε μια ημέρα. Παραπάνω νιώθω να βράζει το κεφάλι μου.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Καταλαβαίνω τα παιδιά που το κάψανε μόλις τέλειωσαν. Αλλά σιγά μην καίγεται αυτό το σατανικό πράμα. Πρέπει να το ρίξεις στο πυρ του Mount Doom για να καταστραφεί...Ε ναι τι νομιζεις οτι εννοω με το οτι τα λεω απ'εξω (απλα θελω να δειξω ποσο στρονκ ειμαι) χαχαχαχαχαχαχαχαχα.Υπαρχει περιπτωση να ξαναγγιξει κανεις αυτο το μαθημα μετα τις πανελληνιες??Αυτο το σατανικο πραγμα βγαλμενο απο τα βαθη της κολασης???Πρεπει να ηταν σκατο του διαβολου που το εκανε βιβλιο μετα ο ιδιος...δεν υπαρχει αλλη εξηγηση...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11953
Chrysa:*
Νεοφερμένος
γιατί ακούω από μερικούς που κάνουν τώρα την πέμπτη επανάληψη και έχω πάθει σοκ!!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουτε εκει θα καταστραφει πρεπει να επιστρεψει στον πισινο του ΣαταναΚαταλαβαίνω τα παιδιά που το κάψανε μόλις τέλειωσαν. Αλλά σιγά μην καίγεται αυτό το σατανικό πράμα. Πρέπει να το ρίξεις στο πυρ του Mount Doom για να καταστραφεί...
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
με το που πάω να διαβάσω γενικής τσουπ!!! έχω τύψεις που δεν διαβάζω κάτι άλλο π.χ Μαθηματικά-φυσικήBιολογια γενικης αν μαθαινεις 10 σελιδες την ημερα (που ειναι ευκολο να της μαθεις στο συγκεκριμενο μαθημα) θα την εχεις βγαλει μεεεχρι να δωσουμε χαλαρααα
έτσι όλο την αφήνω..
Η κατεύθυνση είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσαΕλα βρε! Εβγαλες την κατευθυνση και σε δυσκολευει η Γενικη??? Σιγα σιγα, με προγραμμα θα την βγαλεις!
Η κατευθυνση ειναι πολυ πιο δυσκολη και την εβγαλες! Η γενικη ειναι παιχνιδακι μπροστα της και θα τα καταφερεις...
αυτό είναι το θέμα... το πρόγραμμα, έχω φτιάξει πρόγραμμα και η γενικής δεν χωρά xD
Μην αγχώνεσαι... μία και καλή επανάληψηείμαι η μόνη που έχω βγάλει επανάληψη μόνο μια φορά τα μαθήματα;;
γιατί ακούω από μερικούς που κάνουν τώρα την πέμπτη επανάληψη και έχω πάθει σοκ!!
cha0s
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.