veroniCa^
Νεοφερμένος
Άντε έλα
Δεν σε πειράζει που είναι μαχαίρι κι όχι πιστόλι;
Xαχαχα! Όχι ότι σου βρίσκεται πρόχειρο δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria90
Δραστήριο μέλος
λεω να σταματησω τα ιδιαιτερα ! γιατι πιστευω μου τρωνε χρονο απο το διαβασμα και ο καθενας με πιεζει να διαβαζω οτι θελει αυτος, με αποτελεσμα να μη διαβαζω τελικα αυτο που θελω... ή μηπως ειναι λαθος να σταματησω τα μαθηματα 2 βδομαδες πριν τις πανελληνιες? Πραγματικα, βρισκομαι σε μεγαλο διλλημα
Για εμενα αν αισθανεσαι πιεσμενος..σταματα τα! απλα κανε λιγα μονο μαθηματα για επαναληψεις. Εκτος αν αισθανεσαι ηδη ετοιμος! Χαλαρωσε
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
maria90
Δραστήριο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Κι εγώ το έχω σκεφτεί να κόψω τα ιδιαίτεραλεω να σταματησω τα ιδιαιτερα ! γιατι πιστευω μου τρωνε χρονο απο το διαβασμα και ο καθενας με πιεζει να διαβαζω οτι θελει αυτος, με αποτελεσμα να μη διαβαζω τελικα αυτο που θελω... ή μηπως ειναι λαθος να σταματησω τα μαθηματα 2 βδομαδες πριν τις πανελληνιες? Πραγματικα, βρισκομαι σε μεγαλο διλλημα
Τελικά αποφάσισα να τα μειώσω
Κάνε ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι εσύ καλά
Αν πιστεύεις πως έρχονται και τρώνε χρόνο που εσύ θα μπορούσες να αξιοποιήσεις καλύτερα, κόψε τα μαθήματα και κάνε μόνο πολύ λίγα ίσα ίσα για να ελέγχουν οι καθηγητές πως τα πας
Και μην αφήνεις αυτούς να κάνουν το πρόγραμμά σου
Εγώ έφτιαξα σε ένα χαρτί όλο μου το πρόγραμμα μέχρι το τέλος και το ανακοίνωσα
Είπα πχ στον μαθηματικό μου ότι μέχρι και την Έκθεση (πρώτο μάθημα) θα διαθέσω ακόμη 2-3 μέρες για το μάθημα κι άφησα αυτόν να διαλέξει τι θα κάνω αυτές τις μέρες
Αλλά το πόσο χρόνο θα αφιερώσω εγώ στο κάθε μάθημα (κι αναλόγως και στο κάθε κεφάλαιο του μαθήματος), το αποφάσισα μόνος μου ανάλογα με το που αισθανόμουν ότι χρειάζομαι περισσότερες επαναλήψεις και που αισθανόμουν ότι είμαι πιο εντάξει
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Ακυρο...δεν καταφερα να το συνθεσω στο latex
Aυτη θα πεσει!
εφτε ή ντεχι
Και γω αυτή θέλω!
maria90
Δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Τσαμπα διαβαζαμε ολη την χρονια???
maria90
Δραστήριο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αυτο το LATEX δεν την παλευει συγχωρα με αλχελουκο!ft ηθελα να γραψω εκειεφτε ή ντεχι
Και γω αυτή θέλω!
Μακαρι να πεισεις και την christina123Εννοειται πως θα παμε καλα!
Τσαμπα διαβαζαμε ολη την χρονια???
Guest 278211
Επισκέπτης
Ακυρο...δεν καταφερα να το συνθεσω στο latex
Aυτη θα πεσει!
μακάρι!
christina123
Δραστήριο μέλος
Ναι αυτο το LATEX δεν την παλευει συγχωρα με αλχελουκο!ft ηθελα να γραψω εκει
Μακαρι να πεισεις και την christina123
κανεις δεν το χει καταφερει μεχρι στιγμης...
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
1η ιουνιου θα αλλαξει εκτος και αν δινεις ΑΟΘ τοτε...τα εχω παι3ει τελειως και δεν ξερω πώς θα αλλάξει αυτο!
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
δινω και απο αυτο και το χω αφησει τελειως αλλα τελος παντων1η ιουνιου θα αλλαξει εκτος και αν δινεις ΑΟΘ τοτε...
katerina94simi
Νεοφερμένος
Ρε συ Βερόνικα πραγματικά όλο το χρόνο έδωσε τον καλύτερο μου εαυτό...κάποια πράγματα όμως δεν τα προλάβαινα και τα άφησα να συσσωρευτουν...αυτό είχε ως αποτέλεσμα τώρα να διαβάζω κάποια πράγματα για πρώτη φορά...ελπίζω να προλάβω...και όσο αφορά το δικό σου της τελευταίας στιγμής αφού σε βοηθάει μην ακούς κανένα παρά μόνο τις δυνάμεις σου...Ξέρω ότι δεν βοηθάει η ερώτηση μου αλλά πραγματικά το έχω απορία: φαίνεσαι συνεσταλμένη κ ότι πατάς καλά στα πόδια σου..Ασχολείσαι με το σχολείο κ δεν είσαι από τα άτομα που αδιαφορούν. Τότε γιατί τα άφησες όλα τελευταία στιγμή? Όπως και να χει προλαβαίνεις. Ότι μπορείς. Όλοι αυτό κάνουμε. Καλή επιτυχία
veroniCa^
Νεοφερμένος
Tί να πω! Μακάρι να τα καταφέρουμε! Δώσε όσο περισσότερο μπορείς κ να δεις που όλα θα πάνε καλάΡε συ Βερόνικα πραγματικά όλο το χρόνο έδωσε τον καλύτερο μου εαυτό...κάποια πράγματα όμως δεν τα προλάβαινα και τα άφησα να συσσωρευτουν...αυτό είχε ως αποτέλεσμα τώρα να διαβάζω κάποια πράγματα για πρώτη φορά...ελπίζω να προλάβω...και όσο αφορά το δικό σου της τελευταίας στιγμής αφού σε βοηθάει μην ακούς κανένα παρά μόνο τις δυνάμεις σου...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.