Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Και εγω μια απο τα ιδια ρε παιδια! Φοβαμαι το το στερεο και το dopplerΠαιδιά,δεν ξέρω αν ενδιαφέρεστε,πάντως εγώ δίνω σ' όποιον θέλει κύματα+ταλαντώσεις+Doppler που πιστεύω τα κατέχω...Αλλά θέλω απεγνωσμένα στερεό που πελαγώνω!!
Οποτε, οτι εχετε στην διαθεση σας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Έκλεισε!Κύματα ό,τι γουστάρεις!Ελα να στριμωξουμε τον loco13 γιατι εδω γινεται πολυ σκληρο παζαρι οχι αστεια!Δωσε μου λιγο απο κυμματα θες στερρεο απο εμενα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Εχεις βγαλει τιποτα στις επαναληψεις? Εγω ελαχιστα.. :/ και στν οεφε εγραψα 72/100 ενω αμα διαβασω γμτ το εχω αλλα δεν μπορω να διαβασω.. (ρε παιδια μια μικρη βοηθεια επειδη ειμαι νεα πως απανταμε σε καποιο συγκεκριμενο μηνυμα αναφεροντας το στην απαντηση μας??? )
Πατάς στο μήνυμα που θες εκεί που λέει παράθεση.
Έχω βγάλει αλλά με πεθαίνουν οι ημερομηνίες και το τι έκανε ποιος. Τα μπερδεύω μεταξύ τους.:/
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω μια απο τα ιδια ρε παιδια! Φοβαμαι το το στερεο και το doppler
Οποτε, οτι εχετε στην διαθεση σας!!!
Έκλεισε!Κύματα ό,τι γουστάρεις!
Ακουω προτασεις σας πλασσαρω στερρεο!Αμαζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονες μου !!!!! Θα σας βαλω και σος για να γλιστραει!!!! ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΕΡΡΕΟ!!!!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Την ευχη μας να χεις!Ακουω προτασεις σας πλασσαρω στερρεο!Αμαζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονες μου !!!!! Θα σας βαλω και σος για να γλιστραει!!!! ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΕΡΡΕΟ!!!!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
πωπωπω.....τι τσικγουνια ειναι αυτη...ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΜΕ!!!! ...-.-Την ευχη μας να χεις!
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πατάς στο μήνυμα που θες εκεί που λέει παράθεση.
Έχω βγάλει αλλά με πεθαίνουν οι ημερομηνίες και το τι έκανε ποιος. Τα μπερδεύω μεταξύ τους.:/
Χαχ σ'ευχαριστω
Εγω απο ημερομηνιες μια χαρα τα παω.. Γενικα θυμαμαι τι γινεται σε καθε κεφαλαιο και μαθημα αλλα οχι καταλεξη :/ Εχεις κανει κανενα χρονολογιο μηπως σε βοηθησει? Στα υπολοιπα μαθηματα πως τα πας?
elinaki49
Νεοφερμένος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Τι θελεις απο μενα???πωπωπω.....τι τσικγουνια ειναι αυτη...ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΜΕ!!!! ...-.-
Θελω ολοκληρωματα...
Τι ακριβως θελεις απο εκθεση???
dimijim
Διάσημο μέλος
Εμενα ποιος θα μου δωσει λιγο απο εκθεση;;; Και του δινω ολοκληρωματα και λιγο στερεο!!!
Όχι λίγο από έκθεση, ολόκληρη φιλόλογο σου δίνω εσένα!!!!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Τι λετε???
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωωωραίος!!Οκ,αφού βρήκα άνθρωπο να μου εξασφαλίσει στερεό,τα πάντα όλα!!Ακουω προτασεις σας πλασσαρω στερρεο!Αμαζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονες μου !!!!! Θα σας βαλω και σος για να γλιστραει!!!! ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΕΡΡΕΟ!!!!
Χμμ...Δεν είναι κακό!Γιατί και με τα ολοκληρώματα έχω ένα θεματάκι...Έκθεση πιάνω ένα 80-85,σου κάνει?Εμενα ποιος θα μου δωσει λιγο απο εκθεση;;; Και του δινω ολοκληρωματα και λιγο στερεο!!!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Χαχ σ'ευχαριστω
Εγω απο ημερομηνιες μια χαρα τα παω.. Γενικα θυμαμαι τι γινεται σε καθε κεφαλαιο και μαθημα αλλα οχι καταλεξη :/ Εχεις κανει κανενα χρονολογιο μηπως σε βοηθησει? Στα υπολοιπα μαθηματα πως τα πας?
Κ γω όχι αυτολεξεί. Δε μπορώ! Δε μου βγαίνει ρε γαμώτο!
Έχω χρονολόγιο κάτι πάω να κάνω. Μπερδεύω τους μήνες κυρίως.
Με τις εισαγωγές στα αρχαία έχω το ίδιο θέμα! Κατά τ'αλλα οκ!
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακριβως και εγω το ιδιο θεμα.. Ιστορια και εισαγωγες αρχαιωνΚ γω όχι αυτολεξεί. Δε μπορώ! Δε μου βγαίνει ρε γαμώτο!
Έχω χρονολόγιο κάτι πάω να κάνω. Μπερδεύω τους μήνες κυρίως.
Με τις εισαγωγές στα αρχαία έχω το ίδιο θέμα! Κατά τ'αλλα οκ!
Πες μου οτι σκιζεις κιολας στα λατινικα και τη λογοτεχνια
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Λιγες και καλες! Τις καλυτερες!!!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα νικο θελω επειγοντως εκθεση που με συνδυασμο την φιλογο απο τον μητσο το 20αρι δεν το χανω
dimijim
Διάσημο μέλος
Μαθητής: Κύριε τι βάζετε στις εξετάσεις?
Καθηγητής:Τι βάζω?Τον πατέρα μου και τη μάνα μου βάζω ρε μεγάλε! Πολλαπλής επιλογής,αντιστοίχηση,συμπλήρωση κενών, ορισμούς, ασκήσεις, ...εύκολες αν έχεις διαβάσει, δύσκολες αν δεν έχεις. Σε κόβω να μην έχεις....
Μαθητής: Οοοχι...
Καθηγητής: Μαθητααααααααααρα μουυυυυ! Δεν πειράζει! Θα σου δώσω και τα sos,για να περάσεις! σημειώσεις, αντιγραφές και για τους μετεξεταστέους, εξέταση μπες-βγες!
Μαθητής: Φτιάξε μου δυο απ'ολα..
Καθηγητής: Πωπωπωπω, όνειρο ζω μη με ξυπνάτε
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΤΖΙΜΗΣ!Χαχαχα jim την ειχα ξεχασει την φιλολογο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.