mikesouth7
Νεοφερμένος
σε ευχαριστω και παλι.απλα π.χ μιγαδικους απο στεργιου το εχω κανει φυλλο και φτερο.μηπως για εξτρα να παρω και αλλες ιδεες η των στεργιου με καλυπτει;Η σιγουρια δεν ειναι αναλογη των βοηθηματων...Αναλογα με το προγραμμα σου θα πραξεις ...Αν το παρεις και μετα δεν τον βγαλεις τοτε θα νοιωθεις ανασφαλεια και ελλειπής . Φτιαξε το προγραμμα σου και πες αυτα θα βγαλω και ετσι θα διαχειριζεις το χρονο σου για αυτο το μαθημα. . .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mikesouth7
Νεοφερμένος
ειμαστε η γενια του 94...Ιιιιι το δικό μας topic πανελληνίων!Μεγαλώσαμε!
Maria Kon
Νεοφερμένος
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: αντι να διαβάσετε κάθεστε στον υπολογιστη! φτου σας!Μόλις ξεκινάνε τα σχολεία και έχουμε κιόλας 39 σελίδες. Τέτοια μέρα οι περσινοί στο θέμα τους ήταν στην 3η. Λίγο άκυρο, απλώς μια παρατήρηση.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Βy the way μαζί με τη γενιά του 94 θα ναι και η μιση του 93
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό ακριβώς.
Βy the way μαζί με τη γενιά του 94 θα ναι και η μιση του 93
Σωστα.Αρα θα ειναι πολυ περισσοτεροι υποψηφιοι απο τις αλλες χρονιες,αρα πιο παλουκια θεματα
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστα.Αρα θα ειναι πολυ περισσοτεροι υποψηφιοι απο τις αλλες χρονιες,αρα πιο παλουκια θεματα
αρα αυτοι του 93 θα τα πανε καλυτερα γιατι θα χουν παρει το κολάι και αυτοι του 94 θα πατωσουν....
πω πω τι γαματοι ειναι οι συλογισμοι μετα τις 12!
Guest 018946
Επισκέπτης
φυσικα και θα του ζηησεις . Και αμα πει οχι και σου την πει στειλτον απο κει που ρθε . Νομιζω ο στεργιου και ο γκατζουλης ( καπως ετσι λεγεται ) εχουν και παλουκια αμα εχεις την οικονομικη δυνατοτητα αγορασε τα. Θα μπορεις να αντλεις υλικο και οτι δεν μπορεις να το λυσεις ρωτα τον καθηγητη γι'αυτο τον πληρωνεις αλλλωστε.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. απλα μου φαινετε καπως ξερω γιατι εφυγα απο φροντ για ιδιαιτερο λογω ωρων και στο φροντ ελυνα αρκετα παλουκια και δεν με χαλουσε και τωρα ειναι καπως περιεργο..ειναι ομως αληθεια οτι την υλη και αυτου του τυπου τις ασκησεις τις εμπεδωνω πολυ καλυτερα μ αυτον.... αμα ειχα και τις δυσκολες θα ειμουν αρκετα ευχαριστημενος.. πχ τωρα ειμαστε στην εξισωση εφαπτομενης.. να του πω οταν την τελειωσουμε να μου βαλει καμια 15-20 δυσκολες σ ολες τις παραγωγους? (μεχρι εκει που θα εχουμε κανει βασικα). Δεν νομιζω να πει τπτ ετσι δεν ειναι? ετσι κ αλλιως δεν του λεω να μη μου βαζει αυτες π πρεπει να μου βαλει απλα να μου βαζει και τις απαιτιτικες συναμα.. κακο δεν θα μου κανει :S
Guest 010239
Επισκέπτης
Αυτοι του 94 θα εχουν δει τα θεματα του 93,θα εχουν προετοιμαστει για πιο δυσκολα απο αυτα και θα σκισουν σε αντιθεση με αυτους του 93 που πηγαν προβατακιααρα αυτοι του 93 θα τα πανε καλυτερα γιατι θα χουν παρει το κολάι και αυτοι του 94 θα πατωσουν....
πω πω τι γαματοι ειναι οι συλογισμοι μετα τις 12!
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτοι του 94 θα εχουν δει τα θεματα του 93,θα εχουν προετοιμαστει για πιο δυσκολα απο αυτα και θα σκισουν σε αντιθεση με αυτους του 93 που πηγαν προβατακια
Και αυτοί του 93 τα έχουν δει...
Dalian
Περιβόητο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 010239
Επισκέπτης
Ειμαστε περισσοτερο καιρο στ κλιμα των δυσκολων θεματων λογω της προγουμενης χρονιας,εχουμε παρει ειδηση το πως θα μπαινουν τα θεματα πλεον.(Και αυτα τα εχουν υποψη οι του 93 αλλα εμεις δινουμε πρωτη χρονια)Και αυτοί του 93 τα έχουν δει...
Σε καθε περιπτωση,να σκισουν ολοι ρε,93 94..
Iliaso
Περιβόητο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
ειπα και εγω να ξεκινησω φροντιστηριο βιολογια(τι το ηθελα) και πηγα σε ενα εκ των δυο που υπαρχουν στη πολη μου.
αλλα δε μαρεσε καθολου(1 μαθημα εχω κανει) ο καθηγητης κοιμισμενος το τμημα πολυ χαμηλου επιπεδου...\
τι να κανω; το σιγουρο ειναι οτι θα φυγω...αλλα ειναι ντροπη μου να φυγω με μολις ενα μαθημα να εχω κανει εκει;
μερικοι μου λενε να κατσω ενα μηνα και μετα φευγω αλλα ειναι πολυς ο καιρος..δεν ειναι;
Joaquín
Διάσημο μέλος
παιδια βοηθεια!!
ειπα και εγω να ξεκινησω φροντιστηριο βιολογια(τι το ηθελα) και πηγα σε ενα εκ των δυο που υπαρχουν στη πολη μου.
αλλα δε μαρεσε καθολου(1 μαθημα εχω κανει) ο καθηγητης κοιμισμενος το τμημα πολυ χαμηλου επιπεδου...\
τι να κανω; το σιγουρο ειναι οτι θα φυγω...αλλα ειναι ντροπη μου να φυγω με μολις ενα μαθημα να εχω κανει εκει;
μερικοι μου λενε να κατσω ενα μηνα και μετα φευγω αλλα ειναι πολυς ο καιρος..δεν ειναι;
Ποια ντροπή, και ποιος μήνας.Σήμερα κιόλας πάνε τελείωσε το.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.