MolecularMary
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ...Η αληθεια ειναι οτι αμελω τη βιολογια γενικης γιατι ειναι ΓΕΛΟΙΑ στα ματια μου (για οσους εχουν την βιολογια καυεθυνσης καταλαβαινουν) !!!! αλλα την εχω ηδη μαθει....
Μπροστά στην κατεύθυνση η γενική δεν είναι τίποτε...
Αλλά θέλει προσοχή να μην την υποτιμήσεις όπως έκανα εγώ και έτρεχα μετά μέσα στο Πάσχα να τη μάθω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MolecularMary
Νεοφερμένος
christina123
Δραστήριο μέλος
αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει...
ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα....
MolecularMary
Νεοφερμένος
βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!!
αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει...
ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα....
Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα....
Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω
christina123
Δραστήριο μέλος
για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω!Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα....
Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω
GProkias
Νεοφερμένος
Ακόμη τι γίνεται με τις θέσεις των πολυτεκνων ετησιος για το συγκεκριμένο Πολυτεχνείο, πως είναι....;
MolecularMary
Νεοφερμένος
για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω!
Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει...
GProkias
Νεοφερμένος
Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει...
Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία...
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
GProkias
Νεοφερμένος
αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k?
Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω)Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων...
Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη???
Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις.
christina123
Δραστήριο μέλος
αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχειΟ,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει...
γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;;Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία...
ααα δεν κανω μαθηματικα γενικηςΝα ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη???
πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;;
dimijim
Διάσημο μέλος
Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σουΝομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία...
Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη
Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης...
Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνειΝα ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη???
Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει;
Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς;
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!!
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Κουβαλάμε αυτό το βάρος...
Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?''Καλημέρα! Καλό διάβασμα!
Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.