Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
ΨΕΜΑ...
? it means?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Εγώ, για να ξεκουραστώ, κοιμάμαι!
Για μενα ο υπνος αποτελει χασιμο χρονου...προτιμω να διαβασω ενα εξωσχολικο
Κατά τ' άλλα, το άγνωστο το διαβάζω με ευχαρίστηση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
it means οτι δεν υπαρχει περιπτωση να διαβαζες μεχρι τα ξημερωματα και να ειχες δυναμεις εστω να εχεις ανοιχτα τα ματακια σου για να πας σχολειο.Ενταξει ειπαμε να τα φουσκωνετε τα μπαλονια αλλα οχι και τοσο καποια στιγμη σπανε.? it means?
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ειναι μια ικανοποιηση να βγαζεις το αγνωστοπραγματι το αγνωστο ειναι το καλυτερο...χαιρεσαι να προσπαθεις να το βγαλεις.
ενω εχω μπουχτησει να διαβαζω γνωστο...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
it means οτι δεν υπαρχει περιπτωση να διαβαζες μεχρι τα ξημερωματα και να ειχες δυναμεις εστω να εχεις ανοιχτα τα ματακια σου για να πας σχολειο.Ενταξει ειπαμε να τα φουσκωνετε τα μπαλονια αλλα οχι και τοσο καποια στιγμη σπανε.
?? Είπα μεσάνυχτα-ξημερώματα, που σημαίνει (για μένα) 3.30+ και κοιμήθηκα ως τις 7.30! Σιγά!
Όλα ψέμματα σου φαίνονται εσένα!
Και όταν πήγαινα ακόμη σχολείο, εξάλλου, δεν κοιμόμουν πριν τη 1 ή τις 2.
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΠΑΡΆΛΟΓΟ.
Επειδή μπορεί να μην αντέχεις εσύ, δε σημαίνει ότι δεν αντέχουν και οι υπόλοιποι!
Ο καθένας έχει δικό του πρόγραμμα!
Δήμητρα Dim
Νεοφερμένος
Διαβάστε, ξεκουραστείτε και σκεφτείτε θετικά! Μπορεί να είναι κουραστικό,αλλά η στιγμή που θα βλέπετε τα αποτελέσματα και τη σχολή που θέλετε να σας περιμένει, δεν περιγράφεται με τ ί π ο τ α!!!
Καλή επιτυχία! Κάνετε και γιόγκα στην ανάγκη!!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ξερω αυτο ειπα και εγω.Οτι να ναι.Ό, τι νά' ναι, φίλε.
Πραγματικά.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Εγω παντως αυτο κανω εδω και 2 χρονια...μαλιστα φετος η συχνοτητα εχει παρουσιασει αυξηση,με ενδοφλεβια χορηγησηit means οτι δεν υπαρχει περιπτωση να διαβαζες μεχρι τα ξημερωματα και να ειχες δυναμεις εστω να εχεις ανοιχτα τα ματακια σου για να πας σχολειο.Ενταξει ειπαμε να τα φουσκωνετε τα μπαλονια αλλα οχι και τοσο καποια στιγμη σπανε.
.
christina123
Δραστήριο μέλος
σε αυτο διαφωνω...και εγω για μια βδομαδα κοιμομουνα γυρω στις 4.30 με 5 και ξυπναγα το πρωι να παω σχολειο.γινεται δεν ειναι οτι δεν γινεται απλα εισαι κυριολεκτικα πτωμα(αληθεια ειναι αυτο που λεω δεν περιαυτολογω)...και εγω προσωπικα ειχα μια διαθεση χαλια.it means οτι δεν υπαρχει περιπτωση να διαβαζες μεχρι τα ξημερωματα και να ειχες δυναμεις εστω να εχεις ανοιχτα τα ματακια σου για να πας σχολειο.Ενταξει ειπαμε να τα φουσκωνετε τα μπαλονια αλλα οχι και τοσο καποια στιγμη σπανε.
οποτε υπαρχει περιπτωση να διαβαζει καποιος μεχρι τετοιες ωρες και να πηγαινει το πρωι σχολειο εστω και σουρνωντας τα ποδια του....
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι καταλαβα.Εγω ζηταω συγνωμη απο τα παιδια γιατι ημουν περιεργα χθες.Νευρα αγχος ολα αυτα βγαινουν στον χαρακτηρα οτι και να κανουμε..σε αυτο διαφωνω...και εγω για μια βδομαδα κοιμομουνα γυρω στις 4.30 με 5 και ξυπναγα το πρωι να παω σχολειο.γινεται δεν ειναι οτι δεν γινεται απλα εισαι κυριολεκτικα πτωμα(αληθεια ειναι αυτο που λεω δεν περιαυτολογω)...και εγω προσωπικα ειχα μια διαθεση χαλια.
οποτε υπαρχει περιπτωση να διαβαζει καποιος μεχρι τετοιες ωρες και να πηγαινει το πρωι σχολειο εστω και σουρνωντας τα ποδια του....
Εγω χθες ειδα εναν ασχημο εφιαλτη σχετικα με την νεα καινοτομια του υπουργειου ολα τα λεφτα ηταν.Ιδρωμενος ξυπνησα!
christina123
Δραστήριο μέλος
συγχωρεμενοςNαι καταλαβα.Εγω ζηταω συγνωμη απο τα παιδια γιατι ημουν περιεργα χθες.Νευρα αγχος ολα αυτα βγαινουν στον χαρακτηρα οτι και να κανουμε..
Εγω χθες ειδα εναν ασχημο εφιαλτη σχετικα με την νεα καινοτομια του υπουργειου ολα τα λεφτα ηταν.Ιδρωμενος ξυπνησα!
για περιεγραψε το μας το ονειρο..
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Νοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...δεν το περιγραφω θα σας αγχωσω 10χ φορες.Παντως εγω νιωθω παρα πολυ αβολα με αυτες τις καινοτομιες.Ειδατε τι εγινε περσι με το μηχανογραφικο που δεν τα επικυρωσαν τα παιδια...δεν ξερω αλλα μας εχουνε τρομοκρατησει με την φοβερη τους ικανοτητα να τα κανουν ολα σωστασυγχωρεμενος
για περιεγραψε το μας το ονειρο..
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Eγω παλι νομιζω οτι περναει πολυ γρηγορα...
Οντως, και αυτό ειναι καλό. Να τελειώνουμε να ησυχάσουμε. Η 1η ιουνίου θα είναι η καλύτερη μέρα του κόσμου
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
δεδομενου οτι εχουμε παει καλα...
Μια χαρά θα πάμε. Dont worry
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.