Elisavet21
Δραστήριο μέλος
γουατεβερ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Άι χέιτ γιου !
Χαχαχ
Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως!
Επισύνηψα φώτο:
Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ου ρε επιδειξια μου ποζαρες και το golden virginia καπνο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΧαχαχ
Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως!
Επισύνηψα φώτο:
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Ου ρε επιδειξια μου ποζαρες και το golden virginia καπνο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν τον πόζαρα ου ρε. Εκεί είναι μονίμως!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω γιατι το βλεπω και με κοιταει καταματα?Δεν τον πόζαρα ρε. Εκεί είναι μονίμως!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΠΝΟΥ!!!!!ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Η καλυτερη διαφημιση για τις πανελληνιες ''ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ'' και διπλα η ιστορια κατευθυνσης χαχαχαχαχα
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ!
γ@μησετα..
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας.
Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ
dimijim
Διάσημο μέλος
Εσύ καλά να πάθεις!!!Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ!
Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα
Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα
Πίσω στη μάχη τώρα
Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους;
ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας;
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Χαχαχ
Επισύνηψα φώτο:
Μπράβο σου που τα κατάφερες.
Εγώ τόσα διαγωνίσματα έχω για τα Λατινικά. Τα έχω λιώσει.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
.Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!!
Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας.
Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγοΕσύ καλά να πάθεις!!!
Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα
Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα
Πίσω στη μάχη τώρα
Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους;
ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας;
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!!
Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή!
Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους
Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους
Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα.
Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς!
Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!!
christina123
Δραστήριο μέλος
αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο...
οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο
μονο εγω ειμαι που το μισω;;;;
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης??προς θετικοτεχνολογικους
αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο...
οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο
μονο εγω ειμαι που το μισω;;;;
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς!
Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!!
Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη!
Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!!
Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!!
ναι τα άτιμα!!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
The awkward moment when this
doubled, is followed by...
Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun...
elinaki49
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.