natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elinaki49
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Όλοι οι φιλόλογοι που με έχουν δει απορούν και ουρλιάζουν να κάθομαι περισσότερη ώρα πιστεύοντας πως έτσι θα πιάσω περισσότερα μόρια
Εγώ δεν το πιστεύω αυτό και από τη στιγμή που θα τελειώσω, ξανακοιτάζω το γραπτό και παραδίδω...
πααααρα πολυ λιγο και αυτο ειναι το θεμα...ελπιζω να τα παμε καλαα.. καλη επιτυχια σε ολους μας παιδιαααααααααααααααααααααααααααΕλάτε παιδιάααα λίγο έμεινεεεεε
shadegr
Νεοφερμένος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά άντε να χάσεις καμιά 10αριά μόρια απ' τα υπόλοιπα,και τσιμπάς το 17...Που για την έκθεση είναι επιτυχία!(δε μιλάω για τις εξαιρέσεις που βλέπω ότι υπάρχουν στο φόρουμ...)
@tiramisuu Δε νομίζω ότι είναι νωρίς...Καλύτερα πάρε να μάθεις,μην περιμένεις να ενδιαφερθούν αυτοί....
Itach1
Διάσημο μέλος
Νομιζω πως ειναι νωρις ακομα,παντως εγω θα περασω απο το λυκειο την παρασκευη να ρωτησωΝα σας αλλάξω λίγο θέμα;; Οι απόφοιτοι, έχετε πάρει τα καρτελάκια; Στο σχολείο μου είπαν μετά το Πάσχα, θα σε πάρουμε τηλέφωνο, αλλά δεν το έχω δέσει και κόμπο... να πάρω να ρωτήσω ή είναι νωρίς ακόμα;
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμας δεν μας εδωσαν ακομη τιποτα...λογικα τελευταια μερα...Να σας αλλάξω λίγο θέμα;; Οι απόφοιτοι, έχετε πάρει τα καρτελάκια; Στο σχολείο μου είπαν μετά το Πάσχα, θα σε πάρουμε τηλέφωνο, αλλά δεν το έχω δέσει και κόμπο... να πάρω να ρωτήσω ή είναι νωρίς ακόμα;
DrHouse
Διάσημο μέλος
Αν μιλάμε ακόμα για έκθεση, για μένα είναι το μόνο μάθημα που ξέρω ότι θα γράψω παραπάνω από 90% . Το μόνο που χάνω είναι κάτι λιγότερο από 5 μόρια για τη δομή και την παρουσία της έκθεσης και αν χάσω καμία άσκηση θεωρίας. Το λιγότερο που έχω πιάσει σε έκθεση είναι 88 και αυτό από βλακεία μου...
Και εγω βασιζομαι αρκετα στην εκθεση,στο φροντιστηριο γραφω στο κομματι της αναπτυξης παραγραφου 38-39/40 αλλα δεν ξερω τωρα πως θα αξιολογηθει απο αυτον που θα διορθωνει το γραπτο μου στις πανελληνιες...δηλαδη εναποθετω την βαθμολογια σε ενα υποκειμενικο φασμα και ανησυχω...στα υπολοιπα φυσικα (περιληψη,γραμματικες/συντακτικες ασκησεις κτλπ) ειναι στανταρακια και η βαθμολογια ειναι αντικειμενικη,εκει δεν φοβαμαι για κατι.
Guest 278211
Επισκέπτης
τώρα όμως, έχοντας μπει για τα καλά στο νόημα είμαι πια γύρω στο 18+
ελπίζουμε για τη συνέχεια
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
όλα όμως εξαρτώνται από τον υποθετικό μπαμπούλα βαθμολογητή
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε αυτό το 1% είναι μέλη του ischool!τι 38/39/40 βλεπω να λετε για την εκθεση και τρελενομαι? Στο σχολειο στην ταξη μου οι μεγαλυτεροι βαθμοι που γραφουμε ειναι 30-33 και στα ιδιαιτερα που κανω δεν εχω γραψει πανω απο 35. Και θεωρουμαι και καλος στην εκθεση. Στατιστικα δειχνουν εξαλλου ότι μονο το 1% γραφει πανω απο 18 στην εκθεση.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Εδώ όμως είναι ischool, τυπικά είμαστε μη αντιπροσωπευτικό δείγμα.τι 38/39/40 βλεπω να λετε για την εκθεση και τρελενομαι? Στο σχολειο στην ταξη μου οι μεγαλυτεροι βαθμοι που γραφουμε ειναι 30-33 και στα ιδιαιτερα που κανω δεν εχω γραψει πανω απο 35. Και θεωρουμαι και καλος στην εκθεση. Στατιστικα δειχνουν εξαλλου ότι μονο το 1% γραφει πανω απο 18 στην εκθεση.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
τι 38/39/40 βλεπω να λετε για την εκθεση και τρελενομαι? Στο σχολειο στην ταξη μου οι μεγαλυτεροι βαθμοι που γραφουμε ειναι 30-33 και στα ιδιαιτερα που κανω δεν εχω γραψει πανω απο 35. Και θεωρουμαι και καλος στην εκθεση. Στατιστικα δειχνουν εξαλλου ότι μονο το 1% γραφει πανω απο 18 στην εκθεση.
και μετά τις εξετάσεις προσγειωνόμαστε στην πραγματικότητα!!
σοβαρά τώρα, η έκθεση είναι το μάθημα που φοβάμαι περισσότερο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.