Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Johnny15
Επιφανές μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Ειδικά αν βλέπω και τους άλλους να αγχώνονται με πιάνει πανικός.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Προς τους θεωρητικούς.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Έχετε γράψει συγκεντρωτικά καθόλου ; Εννοώ σε όοολη την ύλη.
Προς τους θεωρητικούς.
Όχι, ακόμη. Από βδομάδα, και ίσως γράψω αύριο στα λατινικά. Εξαρτάται από το αν θα τα προλάβω όλα.
Πάντως, για τα αρχαία δε νομίζω ότι συμφέρει, γιατί για εμένα π.χ. είναι καλύτερο να γράφω σήμερα Πλάτωνα κ αύριο Αριστοτέλη. Θα μπορώ να διαβάσω πιο οργανωμένα και πιο λεπτομερειακά.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Όχι, ακόμη. Από βδομάδα, και ίσως γράψω αύριο στα λατινικά. Εξαρτάται από το αν θα τα προλάβω όλα.
Πάντως, για τα αρχαία δε νομίζω ότι συμφέρει, γιατί για εμένα π.χ. είναι καλύτερο να γράφω σήμερα Πλάτωνα κ αύριο Αριστοτέλη. Θα μπορώ να διαβάσω πιο οργανωμένα και πιο λεπτομερειακά.
Σήμερα έγραψα Λατινικά. Το πρώτο συγκεντρωτικό μου. Kαλά ήταν εκεί!
Ιστορία τη φοβάμαι λόγω μνήμης.
Αρχαία αυτό που λες κι εσύ!
Βασικά ανησυχώ μήπως μπερδέψω σχόλια (στα Αρχαία), ημερομηνίες και γεγονότα (στην Ιστορία.)
Mπερδέψω=ανακατέψω μεταξύ τους.
Και σε ένα μήνα δίνουμε και........
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Σήμερα έγραψα Λατινικά. Το πρώτο συγκεντρωτικό μου. Kαλά ήταν εκεί!
Ιστορία τη φοβάμαι λόγω μνήμης.
Αρχαία αυτό που λες κι εσύ!
Βασικά ανησυχώ μήπως μπερδέψω σχόλια (στα Αρχαία), ημερομηνίες και γεγονότα (στην Ιστορία.)
Mπερδέψω=ανακατέψω μεταξύ τους.
Και σε ένα μήνα δίνουμε και........
Διάβαζε και όλα καλά θα πάνε! Μη φοβού!!!
Πάω για Βιολογία (επιτέλους).
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Τετοια ωρα βιολογια?Εγω εκανα πριν 3 ωρες.Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου ειναι brain fuck μαθημα!Ευκολο αλλα...Διάβαζε και όλα καλά θα πάνε! Μη φοβού!!!
Πάω για Βιολογία (επιτέλους).
DrHouse
Διάσημο μέλος
Τετοια ωρα βιολογια?Εγω εκανα πριν 3 ωρες.Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου ειναι brain fuck μαθημα!Ευκολο αλλα...
Εγω εβγαλα και τα 3 κεφαλαια βιολογια σημερα τα ξημερωματα,συγκεκριμενα 7 το πρωι την τελειωσα και εγραψα μετα κιολας
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα οκ και εισαι ζωντανος?Δεν βλεπεις τον Φρεντυ Κρουγκερ?Εγω εβγαλα και τα 3 κεφαλαια βιολογια σημερα τα ξημερωματα,συγκεκριμενα 7 το πρωι την τελειωσα και εγραψα μετα κιολας
DrHouse
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Eγώ έχω μπλοκάρει.Έχω καμια βδομάδα να διαβάσω βιολογίες και τώρα που πάω να τις ξανανοίξω δε θυμάμαι γραμμή
Συμπάσχω. Μόνο που εγώ είχα μήνες να την ανοίξω και τώρα τρέχω και δε φτάνω. Και πάνω από όλα, τη διαβάζω με 0 όρεξη!
io-sam
Νεοφερμένος
Έχετε γράψει συγκεντρωτικά καθόλου ; Εννοώ σε όοολη την ύλη.
Προς τους θεωρητικούς.
εμεις σε ολα αυτη την εβδομαδα!-ολα της κατευθυνσης !προς το παρον γραψαμε ιστορια-τεραστιο ηταν
και αρχαια οπου εβαλε και αποσπασματα και απο πλατωνα και απο αριστοτελη σημερα λογοτεχνια και αυριο λατινικα!
κατααγχωθηκα και μαλιστα λατινικα σχεδον δεν ανοιξα βιβλιο(οπως και εκθεση και βιολογια) αλλα πιστευω πως ηταν καλη εξασκηση! θελω να πιστευω οτι με επαναληψεις τις τελευταιες εβδομαδες θα τα μαθουμε ολα τελεια
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.