BLaZy8
Δραστήριο μέλος
ααααααΕε,εντάξει..Δε θα σου πω ψέματα..Έχει αρκετά ολοκληρώματα...Αλλά να 'σαι αισιόδοξη βρε!
ε ντάξει, θα πιάσω την θεωρία (έχω ξεπατωθεί στις αποδείξεις)
και το θέμα των μιγαδικών το έχω σίγουρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123
Δραστήριο μέλος
βασικα βλακειες εγραψα..πηγα και την ξανακοιταξα την ασκηση και δεν ξερω το τυπο της αλλα μια σχεση με f(x) και f(e^-x)...ρολλε δεν βγαινει με τπτ γιατι το ειχα σκεφτει και αυτο....γιαυτο εχω καταληξει στο συμερασμα οτι τα μαθηματικα αν και ειναι ωραιο μαθημα ειναι πολυ παραξενο και κουλο μαθημα.Ο άκυρος:
Κοίταξες μήπως λύνεται με σύνολο τιμών ή ρολ;
Αφού ξέρεις τον τύπο της f...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Αυτό εννοώ.Αν θεωρούσε νέα συνάρτηση και πήγαινε με μονοτονία...?
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχμμ...Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό όταν έλεγα αισιοδοξία!αααααα
ε ντάξει, θα πιάσω την θεωρία (έχω ξεπατωθεί στις αποδείξεις)
και το θέμα των μιγαδικών το έχω σίγουρο
Μη νομίζεις,ακόμα και τα θέματα που έχουν ολοκλήρωμα,δε σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να τ' αγγίξεις...Γενικά οι ασκήσεις που πέφτουν είναι έτσι διαμορφωμένες ούτως ώστε να συνδυάζουν και το 2ο και το 3ο κεφάλαιο...(και καμιά φορά και το πρώτο!)
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Δε θα διαφωνίσω.βασικα βλακειες εγραψα..πηγα και την ξανακοιταξα την ασκηση και δεν ξερω το τυπο της αλλα μια σχεση με f(x) και f(e^-x)...ρολλε δεν βγαινει με τπτ γιατι το ειχα σκεφτει και αυτο....γιαυτο εχω καταληξει στο συμερασμα οτι τα μαθηματικα αν και ειναι ωραιο μαθημα ειναι πολυ παραξενο και κουλο μαθημα.
Η συμβουλή που μου είπε ο μαθηματικός είναι να έχω στην άκρη του μυαλού μου και την απόδειξη με εις άτοπο απαγωγή. Σε όλα τα κεφάλαια.
christina123
Δραστήριο μέλος
f(e^-x)=e^-f(x) και να αποδειξουμε αυτο που εχω γραψει πιο πριν...
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε τότε λογικά κάτι θα θέτεις ως χ σ' αυτή τη σχέση που σου δίνει για την f...βασικα βλακειες εγραψα..πηγα και την ξανακοιταξα την ασκηση και δεν ξερω το τυπο της αλλα μια σχεση με f(x) και f(e^-x)...ρολλε δεν βγαινει με τπτ γιατι το ειχα σκεφτει και αυτο....γιαυτο εχω καταληξει στο συμερασμα οτι τα μαθηματικα αν και ειναι ωραιο μαθημα ειναι πολυ παραξενο και κουλο μαθημα.
christina123
Δραστήριο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Tα μαθηματικά θέλουν και λίγη αυτοπεποίθηση!
christina123
Δραστήριο μέλος
δεν εχει διαστημα(παλι σορρυ γι αυτα που εγραφα πριν).απλα ενα χοεR...Δεν μας έδωσες το διάστημα.
βασικα δεν ειναι απαισιοδοξια ειναι αυτογνωσια...και χαρη σε αυτη ξερω απο τωρα οτι μονο σε δυο μαθηματα θα γραψω αρκετα καλα(αοδευ βιολογια γεν.) σε 1 θα πατωσω κατω απο 5 (αεππ) και στα αλλα 3(μαθηματικα φυσικη εκθεση) γυρω στη βαση...Έλα ρε συ,πολλή απαισιοδοξία!Κι εγώ απογοητεύομαι,αλλά εσύ με ξεπερνάς!
Tα μαθηματικά θέλουν και λίγη αυτοπεποίθηση!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Και γιατί τόσο πολύ με το ΑΕΠΠ?
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Αφού δεν κατάφερα να τη λύσω εγώ, μάλλον για 4ο ερώτημα Δ θέματος πάει!
(Βλέπεις, να έχεις αυτοπεποίθηση, σαν κι εμένα.)
Autosarkasm off
christina123
Δραστήριο μέλος
χα χα χα ωραιος...εγω δεν λειτουργω ετσι...Βασικά την άσκηση αυτή δεν ξέρω πως να την ξετυλίξω.
Αφού δεν κατάφερα να τη λύσω εγώ, μάλλον για 4ο ερώτημα Δ θέματος πάει!
(Βλέπεις, να έχεις αυτοπεποίθηση, σαν κι εμένα.)
Autosarkasm off
γιατι δεν ξερω τι λεει μονο τον τιτλο.αναπτυξη εφαρμογων σε προγραμματιστικο περιβαλλον(πιστευω να το εγραψα σωστα)Χμμ....Έεελα ρε συ,σταμάτα τις βλακείες!!Στο χέρι μας είναι να βελτιωθούμε μέχρι να 'ρθει εκείνη η ώρα!
Και γιατί τόσο πολύ με το ΑΕΠΠ?
μετα απο το φαβρουαριο την εχασα την μπαλα...αν και πιστευω πως δεν ειναι μονο δικια μου ευθυνη αλλα τελος παντων...και τωρα το εχω παρατησει αφου με το που παω να προσπαθησω (οχι να λυσω) μια ασκηση βαζω τα κλαματα...αυτα
antwwwnis
Διάσημο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσπαθησε να το κανεις και εσυ και πιστευω να σε βοηθησει. Ααα... και λιγο αυτοπεποιθηση δεν κανει κακο
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Στο μάθημα αυτό έχεις άπειρο χρόνο στις εξετάσεις, για να σκεφτείς παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά.
Itach1
Διάσημο μέλος
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
off topic: η απεργια ειναι λογος μετατοπισης της ΚΠΔ?
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιά τις εισαγωγές στα αρχαία τις ξέρετε καλά; Εγώ προσωπικά έχω χαλάσει πολλές ώρες αυτή την εβδομάδα και ακόμα παιδεύομαι... Είναι, πιστεύω, το χειρότερο κομμάτι της ύλης μας γενικά ( και από την ιστορία χειρότερες είναι! )
Υπάρχει κανείς από εδώ που δεν ξέρει εισαγωγή στην "Πολιτεία" ; Εγώ τώρα την έμαθα, μόνο το τελευταίο κομμάτι δεν ξέρω καλά, το οποίο έπεσε και πέρσι στις εξετάσεις.
Εύχομαι να πέσει Αριστοτέλης...
Επίσης, μπορώ να πω ότι αυτή την εβδομάδα το διάβασμα δεν πήγε τόσο καλά, όσο θα ήθελα.
Του Πρωταγόρα την εισαγωγή δε μπορώ.
Παρομοίως...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.