Johnny15
Επιφανές μέλος
"Αν δεν μπορείς να λύσεις μια άσκηση μαθηματικών απλώς κοίτα την. Θα λυθεί από μόνη της." Εγώ δεν το έχω πετύχει έτσι ως τώρα, θα δούμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Χωρίς να το περιμένω, έχω φορτσάρει και σκοπεύω μέχρι το τέλος να κρατηθώ σταθερά! Αλλά ρε παιδιά, ας μας πούνε κι οι παλιότεροι, ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ;; Δεν ξέρω, αγχώνομαι
Βγαίνουν!
Ειδικά μάλιστα ιστορία και λατινικά άνετα, και 2 και 3 φορές αν το πιέσεις λίγο.
Johnny15
Επιφανές μέλος
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλε μην αγχωνεσαι.Τα θεματα της γενικης ειναι ψιλοστανταρ .Δεν ειναι τοσο απαραιτητο οσο στην κατευθυνση,να κανεις ασκησεις απο τον μπαρλα.Ακόμα δεν έχω κάνει πιθανότητες από Μπάρλα στην γενικής... Πρέπει να βγάλω την ύλη μέχρι το Πάσχα για να κάνω καλές ασκήσεις μετά.
Φυσικα οσο περισσοτερες κανεις τοσο καλυτερα,αλλα γενικα δεν θα σου προσφερουν και πολλα.
Υ.Γ Μπαρλα εκανα και εγω στις πανελληνιες.Φοβερο βοηθημα.
Johnny15
Επιφανές μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Πλέον ανυπομονώ να τελειώσω, λέω στους γονείς μου μόνο 2 μήνες θα πληρώσετε ακόμα φροντιστήρια! Και έχω τύψεις, γιατί να χρειάζεται να δίνουμε σχεδόν ένα χιλιάρικο σε φροντιστήρια; Το χειρότερο είναι ότι δεν είμαστε σίγουρη επένδυση και ούτε είναι σίγουρο αν θα αποσβέσουν τα χρήματα...αφού οι πιθανότητες να είμαστε άνεργοι είναι βράστα πάτρα!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Να ρωτήσω κάτι; Μόνο εγώ είμαι που δεν νιώθω έτοιμος 1 μήνα πριν τις πανελλαδικές ή και άλλοι υπάρχουν;
χαχαχα you kidding? Εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα!
ε και δεν είναι ένας μήνας, είναι ένας μήνας και κάτι μέρες!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ε λίγες μέρες! Το σκέφτομαι και τρελαίνομαι!
Απ'ό,τι μου λένε μεγαλύτεροι ή όσοι έδιναν πέρσι, αυτή η περίοδος που είμαστε δεν περνάει με τίποτα. Ο χρόνος δεν περνάει. Μόλις δώσεις το πρώτο μάθημα κυλάει πολύ γρήγορα!
DrHouse
Διάσημο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Να ρωτήσω κάτι; Μόνο εγώ είμαι που δεν νιώθω έτοιμος 1 μήνα πριν τις πανελλαδικές ή και άλλοι υπάρχουν;
Ε, κλασικό φαινόμενο. Φτάνεις 1-2 μήνες πριν πιστεύοντας πως ότι έμαθες όλη τη χρονιά το έχεις ήδη ξεχάσει, και θα πας και θα τα κάνεις θάλασσα. Συμβαίνει, μην ανησυχείς
Απ'ό,τι μου λένε μεγαλύτεροι ή όσοι έδιναν πέρσι, αυτή η περίοδος που είμαστε δεν περνάει με τίποτα. Ο χρόνος δεν περνάει. Μόλις δώσεις το πρώτο μάθημα κυλάει πολύ γρήγορα!
Ισχύει. Αν αρχίσεις, δεν καταλαβαίνεις πότε θα τελειώσεις.
EsASt3p
Νεοφερμένος
εχω αγχωθει και ολοι διαβαζουμε τωρα για τις πανελληνιες που εξαρταται το μελλον απο αυτο αλλα στην ουσια και αυτες που υποτιθεται οτι ειναι ο πιο δικαιος και αξιοκρατικος τροπος πραγματικα δεν ισχυει αυτο.Γιατι και παλι περναει αυτος που εχει τα περισσοτερα λεφτα και που ειναι τυχερος.Καταρχας αναγκαζομαστε ολοι(τουλαχιστον το 85% αν θελει να δωσει σοβαρα)να δινουμε λεφτα σε φροντιστηρια τουλαχιστον για ενα χρονο.Αρα αυτος που κανει φροντιστηριο σε σχεση με τον αλλον που δεν κανει εχει πλεονεκτημα καθως στα σχολεια δεν διδασκουν τιποτα.Ομως αν παρουμε οτι αυτο ειναι συνηθισμενο για να περασεις καπου μετα εχουν πλεονεκτημα αυτοι που κανουν ιδιαιτερα και επομενως δινουν παραπανω λεφτα και ακομα μεγαλυτερο πλεονεκτημα εχουν αυτοι που τα σκανε στα ιδιωτικα οι οποιοι δεν παιρνουν απουσιες καθολου και ετσι εχουν χρονο διαθεσιμο για επαναληψεις ενω εγω μετραω τις απουσιες για να μην μεινω και πανε κιολας σε φροντιστηριο και καποιοι κανουν και ιδιαιτερα.Αρα επομενως αυτος που εχει δωσει τα περισσοτερα λεφτα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να περασει.Και τελος για την τυχη : θεωρω οτι αν πετυχεις σε σχολειο ή σε τμημα που ειναι χαλαροι ο καθηγητης στις απουσιες τοτε μπορεις να φευγεις οποτε θες και χωρις να σε νοιαζουν οι απουσιες(οπως στα ιδιωτικα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο).Ενω αντιθετα αν δεν σε βοηθανε στις απουσιες τοτε αναγκαζεσαι να πηγαινεις σχολειο και να μην εχεις το ιδιο χρονο που εχουν οι αλλοι για επαναληψεις και διαβασμα.Αρα εγω συμπερανω οτι εφοσον εχει καποιος περισσοτερο χρονο(ειτε λογω καθηγητων ειτε λογω ιδιωτικου) και περισσοτερη βοηθεια δασκαλου θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να πετυχει και επομενως το συστημα αυτο δεν ειναι δικαιο.
Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες. Και τον καλύτερο καθηγητή να έχεις κάθε μέρα ιδιαίτερο, αν δεν διαβάζεις και δεν παίρνεις έστω και λίγο από γράμματα, δεν μπορείς να πετύχεις.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.