annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΙ? :O Όχι ρε συ.....
πολύ στενοχωριέμαι όταν ακούω τέτοια.... και στα μέσα της χρονιάς κιόλας Παιδιά θα πρέπει να επιδείξετε δύναμη! Σκεφτείτε πως εκείνη θα ήθελε να συνεχίσετε την προσπάθειά σας
Όντως, πάτε επίσης ομαδικά όλη η τάξη στο νοσοκομείο να την δείτε!
ποιο νοσοκομειο παιδια?πεθανε σημερα....ηταν εγκεφαλικα νεκρη...τν κρατουσαν με καλωδια "ζωντανη"μεχρι να ρθει ο γιος τς απο θεσ/νικη για να τν δει.....αυριο μαλλον θα ναι η κηδεια.....κ τν πεμπτη ηταν μια χαρα...δν μπορω με τπτ να το χωνεψω
ωχ ναι τωρα το ειδα....πηγε τριμερο στη θεσ/νικη,γυρισε εδω κ τν επιασε στν υπνο τς...ειναι νεκρη....Ωχ
Ελπίζω να γίνει καλά. Ατύχημα με αμάξι έγινε;
ΑΚΥΡΟ, η καθηγήτρια έπαθε εγκεφαλικό. Διόρθωσε το γιατί γράφεις "έπαθα εγκεφαλικό" και μπερδεύει κόσμο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
δυστυχως ηταν βαρυ,,,αυριο ειναι η κηδεια τς....(((Οταν λες οτι επαθε εγγεφαλικο δεν σημαινει οτι πεθανε κιολας για αυτο πολυ μπερδευτηκαν... Πραγματικα κριμα Συλληπητηρια στην οικογενεια της.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να μην ξαφνιαστουμε αν μας ζητησουν να φερουμε τετραδια απο
το σπιτι δηλαδη!!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=nAd8su_ENi0
Ηmmm... Ποιος ΔΕΝ το περίμενε;
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα;
Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή;
Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη.
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει;
Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα;
Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή;
Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη.
νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια..
Itach1
Διάσημο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις;
Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη.
Itach1
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες..Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη.
Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια;
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια;
εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση
λολδεν με ειπαν
Itach1
Διάσημο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις;
2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.