giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι απλά δεν θα μπορείς να περάσεις στις σχολές που απαιτούν το συγκεκριμένο ειδικό μάθημα..τίποτα παραπανω
Εννοείς λόγω μορίων ή αν πάρεις 0 δεν μπορείς να δηλώσεις σχολή που να απαιτεί αυτό το ειδικό μάθημα; Επίσης, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
για να δηλώσεις σχολή που απαιτεί ειδικό μάθημα, πρεπει να γράψεις τουλάχιστον 10 σε αυτό..οπότε με το 0 δεν μπορείςΕννοείς λόγω μορίων ή αν πάρεις 0 δεν μπορείς να δηλώσεις σχολή που να απαιτεί αυτό το ειδικό μάθημα; Επίσης, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι το μονο στυλο που κανω ωραια γραμματα Αλλα τελειωνει γρηγοραΝαι, ναι και δεν γράφει και πολύ καλά.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα!
Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..!
Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!!Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη
ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... )Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..!
κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει!Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...!Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........
Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...!ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... )
κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!!
Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω.
Είναι και υπόμνημα
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει...Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Μύθοι των πανελληνίων..Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες?
και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο?
αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.