Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Εννοείται!! η σχολή μου έπεσε 1000 μόρια και την έπιασα..άλλων έπεσε 3000 και μπήκαν...σκέψου να μην τις είχαμε δηλώσειΓιατι;μπας και πέσει κ την πιάσω;
Johnny15
Επιφανές μέλος
Με τις παλιες βάσεις δεν πρέπει να σκεφτόμαστε περίπου τους στόχους μας;αν σκεφτεί κανεις ότι οι τελευταίες είναι εξαίρεση..
Οι στόχοι δεν εξαρτώνται από τις βάσεις.
Φυσικά κ εξαρτιουνται..άμα δε διαβάζω δεν μπορω να έχω υψηλό στόχο..
Οι στόχοι δεν εξαρτώνται από τις βάσεις. Οι βάσεις εξαρτώνται από το διάβασμα (των μαθητών) και αυτό εξαρτάται από τους στόχους τους.
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε ξαναδωσε, δεν ειναι απαραιτητο να χασεις και τα μαλλια σουκαι εγω στη θεση σου αυτο ελεγα....αλλα η πειρα ειναι μια χτενα που την αποκτας οταν εχεις χασει τα μαλλια σου
110 μερες για οποιον μετραει
και για να μην το ξανα γραφω
ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ πανελληνιες
ΓΙΑ i ΑΠΟ 110 ΜΕΧΡΙ 0 ΜΕ_ΒΗΜΑ -1
ΑΝ i>0 TOTE
ΕΜΦΑΝΙΣΕ i,"μερες μεχρι τις πανελληνιες"
ΑΛΛΙΩΣ
ΕΜΦΑΝΙΣΕ "την πουτσ***** "
ΤΕΛΟΣ_ΑΝ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΤΕΛΟΣ πανελληνιες
αστειακι για εμας τους Γ2 τεχνολογικους
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε μπορείς να είσαι 1-2 μέρες ψυχολογικά χάλια, γιατί επηρεάζει το διάβασμα σου.
Δε μπορείς να πεις μια μέρα "δεν κάνω τίποτα" , θα μείνουν κενά και δεν το θέλουμε.
Δε μπορείς να γράψεις μια μέρα χάλια γιατί δεν αισθανόσουν καλά, δε διάβασες και το τελευταίο είναι δικαιολογία.
Δε μπορείς να χαλαρώσεις , είσαι όλη μέρα στην τσίτα , σπίτι->σχολείο->σπίτι->φροντ.->σπίτι->ιδιαίτερα->σπίτι!
Δε μπορείς να ξεκουραστείς μετά τα μαθήματα γιατί έχεις πάντα να κάνεις κάτι για αύριο.
Και σε όλα αυτά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ , έτσι λοιπόν συνεχίζεις σκεπτόμενος "Λίγο έμεινε θα περάσει!"
Όλα αυτά στην τελική όμως γιατί?
Δεν αμφιβάλλω , θέλω πολύ να περάσω , να μάθω το αντικείμενο που επέλεξα και να ασχοληθώ με αυτό , όπως όλοι.
αλλά κανείς δε μου εγγυάται το αποτέλεσμα και αυτό με αγχώνει-κουράζει διπλά!
Επομένως, δύο είναι οι πιθανότητες!
ή εγώ είμαι φοβερά εκνευρισμένη και λέω χαζά , ή όντως είναι έτσι -.-
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Φέτος , δεν είσαι ελεύθερος για τίποτα.
Δε μπορείς να είσαι 1-2 μέρες ψυχολογικά χάλια, γιατί επηρεάζει το διάβασμα σου.
Δε μπορείς να πεις μια μέρα "δεν κάνω τίποτα" , θα μείνουν κενά και δεν το θέλουμε.
Δε μπορείς να γράψεις μια μέρα χάλια γιατί δεν αισθανόσουν καλά, δε διάβασες και το τελευταίο είναι δικαιολογία.
Δε μπορείς να χαλαρώσεις , είσαι όλη μέρα στην τσίτα , σπίτι->σχολείο->σπίτι->φροντ.->σπίτι->ιδιαίτερα->σπίτι!
Δε μπορείς να ξεκουραστείς μετά τα μαθήματα γιατί έχεις πάντα να κάνεις κάτι για αύριο.
Και σε όλα αυτά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ , έτσι λοιπόν συνεχίζεις σκεπτόμενος "Λίγο έμεινε θα περάσει!"
Δεν αμφιβάλλω , θέλω πολύ να περάσω , να μάθω το αντικείμενο που επέλεξα και να ασχοληθώ με αυτό , όπως όλοι.
ετσι ειναι. Εδω δεν ειναι σιγουρο οτι θα ζεις αυριο, θα ειναι αυτο ?(το αποτελεσμα )
fretoe
Δραστήριο μέλος
Δεν νομίζω να ναι τόσο τραγικά τα πράγματα....Φέτος , δεν είσαι ελεύθερος για τίποτα.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=11YgMR_VtWI&context=C35b0a2eADOEgsToPDskIObjBmq-Zj18pnFRfiebbY
Φέτος , δεν είσαι ελεύθερος για τίποτα.
Καλά τα λες και ολόσωστοι οι προβληματισμοί σου ... Όμως, έχω παρατηρήσει ένα γενικότερο πεσιμισμό στα μηνύματά σου!
Απλώς, να είσαι λίγο πιο αισιόδοξη! Αν σκέφτεσαι έτσι τώρα, περισσότερο κακό θα σου κάνει παρά καλό, γιατί γ...ς την ψυχολογία σου (το μόνο που τώρα πρέπει να διατηρήσεις ψύχραιμο ).
Στέλνω συμπαραστατικούς χαιρετισμούς ως ένας ακόμη υποψΌφιος! (χοχο)
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Αν δε ξεσκάσεις λίγο να ξελαμπικάρει το μυαλό μετά δε δουλεύει! Χάνει ενέργεια.
Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ!
Κόρη Καραβοκύρη
Νεοφερμένος
τι ειναι αυτο που φοβαστε πιοοοοοο πολύ όσον αφορα της πανελλήνιες ?? να κανουμε μια ψυχοθεραπεια ο ένας στον αλλο βρε παιδιά
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι σ'αυτο συμφωνωΑν κάνεις συστηματικό και ουσιώδες διάβασμα στα αρχαία, είναι ακόμα πιο εύκολο να γράψεις.
Οπότε στα λόγια μου έρχεσαι!
Οπότε στα λόγια σου έρχομαι!
Άρα αν έχει γίνει συστηματικό διάβασμα καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου, ας μπουν με όποια διάταξη θέλουν!
εξυπνάδα: πετυχα(με) τη μεσότητα! το ένα άκρο εσύ, το άλλο εγώ, κατέληξα στο "μέσον".
μια παραπανω δεν θα κανει την διαφορα για να γραψεις καλυτερα στις πανελληνιες.....χρειαζεται συστηματικο διαβασμα ολη τν χρονια.παρολα αυτα το προγραμμα τ εχουν κάνει πολυ καλο...ναι κ κατα καποιον τροπο πετυχαμε τν μεσοτητα οπως λεει κ ο Αριστοτελης
Johnny15
Επιφανές μέλος
να κάνω και εγω με την σειρα μου μια ερώτηση.....γενική και αόριστη προς όλοοους.
τι ειναι αυτο που φοβαστε πιοοοοοο πολύ όσον αφορα της πανελλήνιες ?? να κανουμε μια ψυχοθεραπεια ο ένας στον αλλο βρε παιδιά
α) Ότι δεν θα κάνω περήφανους τους γονείς μου αν δεν γράψω (βλακεία το ξέρω αλλά πολλοί αισθάνονται έτσι).
β) Ότι αν δεν γράψω καλά χάνετε ένας χρόνος για να ξαναδώσω (αν ξαναδώσω) και ότι από αυτές τις εξετάσεις κρίνεται το άμεσο και έμμεσα το μακροχρόνιο μέλλον μου.
γ) Ότι πληρώνω τζάμπα φροντιστήρια μιας και δεν είναι καλή η οικονομική κατάσταση των οικογενειών στις μέρες μας (στην πλειοψηφία τουλάχιστον).
δ) Φοβάμαι πολύ ότι μπορεί να περάσω κάπου που δε θα μου αρέσει. Είτε έχει 19000 μόρια είτε 10000.
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπόν....να κάνω και εγω με την σειρα μου μια ερώτηση.....γενική και αόριστη προς όλοοους.
1) Φοβάμαι ότι εκείνη την ώρα δε θα ξέρω τίποτα, θα χαθώ , με τελικό αποτέλεσμα να μη γράψω καλά.
2) Έπειτα σκέφτομαι μήπως αυτά που οι γονείς μου στερήθηκαν για να πάω εγώ φροντιστήριο , πάνε στράφι !
3) Φοβάμαι το ότι αν δε γράψω καλά δε θα πραγματοποιηθούν τα σχέδια που είχα κάνει.
και γενικά φοβάμαι!
4)Φοβάμαι ότι θα απογοητεύσω οικογένεια και καθηγητές.
Δεν ξέρω , όλο αυτό τον καιρό υπήρχε μια σπίθα αισιοδοξίας μέσα μου αλλά τις 2 τελευταίες εβδομάδες χάθηκε κι αυτή.
Ξέρω πως κάνω κακό στον εαυτό μου αλλά νιώθω όλα αυτά που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου και σκέφτομαι "Σέβη, ΠΡΕΠΕΙ να γράψεις καλά για όλα αυτά, αλλά..είσαι ικανή να το κάνεις?"
Κι αυτή λάθος σκέψη αλλά ...πάντα έτσι ήμουν πως να αλλάξω τώρα?
Έχει γίνει τόσο must το πανεπιστήμιο, το πτυχίο και αυτό είναι νομίζω το κύριο πρόβλημα, έχει επιβληθεί στα παιδιά πλέον να θέλουν να γράψουν καλά.
Έπειτα εγώ δε μπορώ να είμαι ανταγωνιστική, (ΚΑΘΟΛΟΥ) πάντα σκέφτομαι ότι εγώ μπροστά στους άλλους είμαι υπό...
Κι αυτό λάθος...εν γένει όλα λάθος!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
trelomaniakos
Νεοφερμένος
αλλα μην κολλατε πολυ στο θεμα πανελλαδικες οτι ειναι να γινει θα γινει θα βαλουμε ολοι τα δυνατα μας και θα προσπαθησουμε για το καλυτερο..δεν χαθηκαν ολα αμα αποτυχουμε υπαρχουν παντοτε ευκαιριες..μην το δειτε σαν τελος του κοσμου και εκεινες τις μερες ξεχαστε οτι φοβους εχετε και απλα να επικεντρωθειτε στον στοχο που εχετε βαλει
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.