Shadowfax
Διάσημο μέλος
Μην κάνεις μαλακίες δυο βήματα πριν το τέλος. If anything το τελευταίο που έχεις είναι η δυνατότητα ν' αναγνωρίζεις που είσαι και πού πας, να ξέρεις τον εαυτό σου δηλαδή καλύτερα από όποιον άλλο. Ε, αυτό το αξιοποιείς όχι για να τα παρατήσεις ούτε να το παίξεις δήθεν ρεαλίστρια αλλά για να δεις πού σκατά είναι το πρόβλημα και να το διορθώσεις.
Γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να το διορθώσεις μέχρι το Μάιο και μόνο η ιδέα που σε κράτησε και η προσπάθεια που έριξες μέχρι τότε θα σε αφήσει να ελπίζεις για ό,τι ήθελες να ελπίζεις το Σεπτέμβρη.
Ξεκόλλα, όλα στο κεφάλι σου είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-sam
Νεοφερμένος
νιωθω οτι δεν ξερω τιποτα ''τελεια'' αν και δεν εχω αφησει τιποτα αδιαβαστο ενιοτε στις επαναληψεις νιωθω οτι μερικα πρωτη φορα τα αντικριζω
θελω να ελπιζω οτι θα τα τελειοποιησω μεχρι τον Μαιο και προσπαθω να μην αγχωνομαι..
χαλαρα ..θα περασει..+διαβασμα διαβασμα διαβασμα (απεραντη κουραση εν τω μεταξυ!)
καλο μας κουραγιο καλη μας συνεχεια και καλη μας επιτυχια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμμ,καλά τα λες...Το θέμα είναι στην πράξη τι κάνουμε...Ξαφνικά αισθάνομαι τελείως αδύναμη,σανΠήγαινε μ' αυτό το mindset και στο υπόσχομαι ότι μόλις βγεις απ' την αίθουσα ούτε σ' αυτά που ελπίζεις τώρα δε θα μπορείς να ελπίζεις. Δες εμάς πέρσι. Ξέρεις τι πήρε αυτός που πήγαινε για 16 επειδή δε μπορούσε να ελπίζει σε 18? Ξέρεις.
Μην κάνεις μαλακίες δυο βήματα πριν το τέλος. If anything το τελευταίο που έχεις είναι η δυνατότητα ν' αναγνωρίζεις που είσαι και πού πας, να ξέρεις τον εαυτό σου δηλαδή καλύτερα από όποιον άλλο. Ε, αυτό το αξιοποιείς όχι για να τα παρατήσεις ούτε να το παίξεις δήθεν ρεαλίστρια αλλά για να δεις πού σκατά είναι το πρόβλημα και να το διορθώσεις.
Γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να το διορθώσεις μέχρι το Μάιο και μόνο η ιδέα που σε κράτησε και η προσπάθεια που έριξες μέχρι τότε θα σε αφήσει να ελπίζεις για ό,τι ήθελες να ελπίζεις το Σεπτέμβρη.
Ξεκόλλα, όλα στο κεφάλι σου είναι.
να μην είναι στο χέρι μου πια!Βλακείες,το ξέρω...
Dalian
Περιβόητο μέλος
δεν εχει ανακοινωθει ακομα ημερομηνια!
Ουφ και με είχε πιάσει ένα άγχος τελευταία....
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Και σου ξαναλέω είναι χοντρή μαλακία να το αφήσεις στα μισά κυρίως για ό,τι έκανες μέχρι τώρα για να φτάσεις εδώ. Δες το εγωιστικά, εγώ τουλάχιστον έτσι το είδα.
Geldern
Νεοφερμένος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Σε προιδέασε αρνητικά, γι'αυτό σε διατρέχει φόβος. Αν εσύ έχεις διαβάσει καλά, μην χαμπαριάζεις τίποταΡε παιδιά,δεν ξέρω αλλά εχώ μια.. αρκετά... μεγαλή διαισθήση οτι φέτος θα μας μαμήσουν,και υπάρχει και μια λογική για αυτό,συμφωνα με όσα λέει ο καθηγητής μου της Βιολογίας στο φροντηστήριο.!!
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Geldern
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
πραγματικά θα ήθελα να ξέρουν πως βγαίνουν τέτοια συμπεράσματαΡε παιδιά,δεν ξέρω αλλά εχώ μια.. αρκετά... μεγαλή διαισθήση οτι φέτος θα μας μαμήσουν,και υπάρχει και μια λογική για αυτό,συμφωνα με όσα λέει ο καθηγητής μου της Βιολογίας στο φροντηστήριο.!!
Geldern
Νεοφερμένος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Geldern
Νεοφερμένος
alice vincent
Νεοφερμένος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
και εγώ το ίδιο αισθάνομαι... στα Μαθηματικά και λιγάκι στη Φυσική...Χμμ,καλά τα λες...Το θέμα είναι στην πράξη τι κάνουμε...Ξαφνικά αισθάνομαι τελείως αδύναμη,σαν
να μην είναι στο χέρι μου πια!Βλακείες,το ξέρω...
στα μαθηματικά, ενώ κάνω πάντα ασκήσεις, ποτέ δεν έχω αφήσει κάτι αδιάβαστο
νιώθω πως δεν τα ξέρω
στη φυσική έχω κενά στα κύματα...
άστα να πάνε... νομίζω πως το χάνω το τρένο σιγά σιγά
τουλάχιστον έτσι νιώθω.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.