nikosxdxd
Διάσημο μέλος
εε αθηνα δεν τιθεται θεμα ειμαι 700+μορια πανω απο τη βαση τηςσε ποια πολη θα βαλεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι καλά να ήμουν και εγώ ειδική κατηγορία άνετα θα έμπαινα νομική....
εσυ τι θελεις να περασεις??
βασικα με τον τροπο που ειμαι εγω σε κατηγορια καλυτερα να μην ημουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομική όπως εσύ. έχωκάποια περισσότερα μόρια από εσένα αλλά δεν θα μπω.... Τέλοσπαντων υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να μην πιάνεις την βάση μιας σχολής, οπότε μία χαρά θα είμαι στην φιλολογία(ελπίζω)εσυ τι θελεις να περασεις??
βασικα με τον τροπο που ειμαι εγω σε κατηγορια καλυτερα να μην ημουν
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομική όπως εσύ. έχωκάποια περισσότερα μόρια από εσένα αλλά δεν θα μπω.... Τέλοσπαντων υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να μην πιάνεις την βάση μιας σχολής, οπότε μία χαρά θα είμαι στην φιλολογία(ελπίζω)
και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστεύω θα μπεις κομοτηνή...!! Κι αν δεν μπεις εδώ έχεις μία έτοιμη συμφοιτήτρια αν πας φιλολογία θεσ/νικη βέβαια..!! Το θέμα είναι ότι έδινα 2η φορά και πέρυσι πάλι για λίγο δεν μπήκαν στις πρώτες 3 επιλογές...Whateverκαι εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω
Johnny15
Επιφανές μέλος
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll.
Και εγώ. Έχω βαρεθεί να περιμένω!
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll.
γιατι να ειναι τρολ? περσυ τις βγαλανε 29 του μηνα .καλη μας αναμονη.............
kostasyo
Νεοφερμένος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο!
δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου???
καθολου ομως ! wtf
kostasyo
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.