Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charoula3
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Το μόνο που με σώζει είναι οτι είμαι ειδική κατηγορία, και έχω μειωμένα μορια.
:/ :/ :/
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα θέματα ήταν ίδια για όλους. Και ναι,οι περισσότεροι δυσκολευτήκαμε. Αλλά μην ξεχνάμε ότι η δυσκολία θεμάτων οδηγεί στην πτώση βάσεων.
Μπορεί να χάσαμε την μάχη,αλλά όχι τον αγώνα. Πάμε γερά για τα υπόλοιπα.
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
helion
Νεοφερμένος
challenger
Επιφανές μέλος
Αυτό ακριβώς...Δεν του έδωσα καμία σημασία,και δικαίως την πάτησα...5 μόρια στο βρόντο!Ας είναι,σήμερα τελειώσαμε!!
Τεχνολογικη ήσουν; ολοκληρη την χρονια ειχα την εντυπωση οτι ησουν θεωρητικη
Αντε! Καλα αποτελεσματα τωρα! τι σχολη θα βαλεις;
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θεωρητική??Jesus!Τεχνολογικη ήσουν; ολοκληρη την χρονια ειχα την εντυπωση οτι ησουν θεωρητικη
Αντε! Καλα αποτελεσματα τωρα! τι σχολη θα βαλεις;
Σ' ευχαριστώ...Πρώτες επιλογές ΗΜΜΥ και Ναυπηγούς στο ΕΜΠ ήθελα...Θα τις βάλω,αν και δεν τις πιάνω...Ε λογικά μαθηματικό θα μπω!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ!!αν και δεν βρισκω σχεση μεταξυ των σχολων... σου ευχομαι τα καλυτερα!
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ θεωρητική??Jesus!
Σ' ευχαριστώ...Πρώτες επιλογές ΗΜΜΥ και Ναυπηγούς στο ΕΜΠ ήθελα...Θα τις βάλω,αν και δεν τις πιάνω...Ε λογικά μαθηματικό θα μπω!
Τι μαθηματικο??Αφου πρωτη επιλογη εχεις ΗΜΜΥ δε θα δηλωσεις ΗΜΤΥ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ/ΔΠΘ?
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη μου ξύνεις πληγές!Οι ΗΜΜΥ ΔΠΘ είναι όνειρο για μένα...Αλλά δυστυχώς είμαι αναγκασμένη να βάλω μόνο Αθήνα...Τι μαθηματικο??Αφου πρωτη επιλογη εχεις ΗΜΜΥ δε θα δηλωσεις ΗΜΤΥ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ/ΔΠΘ?
challenger
Επιφανές μέλος
Μη μου ξύνεις πληγές!Οι ΗΜΜΥ ΔΠΘ είναι όνειρο για μένα...Αλλά δυστυχώς είμαι αναγκασμένη να βάλω μόνο Αθήνα...
Σκεψου βασει αντικειμενου που αρεσει τοτε, και βαλε και Τει Αθηνας/Πειραια!
Σκεψου τι σου αρεσει να κανεις, και οχι τα μορια
Αυτη ειναι η συμβουλη μου!
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μη μου ξύνεις πληγές!Οι ΗΜΜΥ ΔΠΘ είναι όνειρο για μένα...Αλλά δυστυχώς είμαι αναγκασμένη να βάλω μόνο Αθήνα...
Αν πρεπει να δηλωσεις μονο Αθηνα τοτε παω πασο...αλλα μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα!Κατσε να δεις τα μορια σου και αναλογως πραττεις.Μηπως εισαι και λιγο απαισιοδοξη?Εγω παντως ευχομαι ο,τι καλυτερο
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Συγχαρητηρια!Ποια σχολη θελεις;Ευχαριστώ πολύ...Εύχομαι τα καλύτερα και σε όλους εσάς... Και 19.632 στο 4ο που με ενδιαφέρει...
Συγχαρητηρια!Ποια σχολη θελεις;
Δεν εχω κατασταλάξει εντελώς αλλα κλείνω προς Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (ΗΜΜΥ) στη θεσσαλονικη
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν εχω κατασταλάξει εντελώς αλλα κλείνω προς Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (ΗΜΜΥ) στη θεσσαλονικη
κατα την γνωμη μου (και απο αυτα που ακουω) κλασεις ανωτερη απο το αχουρι του ΕΜΠ
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
γουαου εσυ εβγαλεσ πιο πολυ κ απο μενα!(25 μορια) ελα στη νομικη να μαστε μαζι!19317 θεωρητικη.με βιολογ 19,9
ιστορια 19,8
εκθεση 17,8
αρχαια 18,3
κειμενα 18,7
λατινικα 20
να ρωτησω κατι αλλα μη με κραξετε.επειδη στο 3ο πεδιο συγκεντρωνω 18007 μορια ειναι καπως πιθανο με την πτωση των βασεων που ανεμενεται να πιασω καποια ιατρικη αλεξανδρουπολης ή κρητης.πιστευετε οτι καποιος απο θεωρητικη θα μπορουσε να τα βγαλει περα στην ιατρικη;(δε θελω να αναφερετε τα σχετικα περι χασιμο μοριων και οτι ειναι δυσκολο να την πιασω κλπ,αυτα ειναι αυτονοητα και τα γνωριζω.θελω να μου πειτε αν μπορω να τα βγαλω ευκολα ή δυσκολα περα)
α και μπραβο σε ολους μας για ο,τι πετυχε ο καθενας μας
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.