wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Αμήν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Haldreithen
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Εγώ άλλο ήθελα από ανέκαθεν και αλλού πάω.... Από 11 χρονών κάνω πρωταθλητισμό(μπάσκετ) .. Καταλαβαίνετε( διπλές προπονήσεις, βάρη, τρέξιμο κ δεν συμμαζεύεται).. Λογικό από τότε να θέλω ΤΕΦΑΑ.. Όμως πάντα ήμουν καλός μαθητής και απότι νομίζω έχω κάποιες δυνατότητες και από πέρυσι οι δικοί μου με πρήζουν γ Ιατρική και τελικά έχω βάλει κάτω το κεφάλι και διαβάζω.. Τα πάω κλ κ λογικά θα περάσω ( αν συνεχίσω έτσι και όλα πάνε κλ ).. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ήδη σταμάτησα το μπάσκετ και μετά από τόσο καιρό νιώθω περίεργα και αβέβαιος με την επιλογή μου.. Μπορείτε να πείτε καμιά άποψη; ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
Διαλεξε οτι αρεσει σε σενα και μετα κοιτα τι θελουν οι γονεις σου.Γιατι μπορει,πχ, να νιωθεις πιο ανετα στο ΤΕΦΑΑ,σε σχεση με την Ιατρικη.
Επισης,θα σου προτεινα να πηγαινεις γυμναστηριο μια φορα την βδομαδα,για να μην νιωθεις τοσο αβολα που αφησες το μπασκετ.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Εγώ άλλο ήθελα από ανέκαθεν και αλλού πάω.... Από 11 χρονών κάνω πρωταθλητισμό(μπάσκετ) .. Καταλαβαίνετε( διπλές προπονήσεις, βάρη, τρέξιμο κ δεν συμμαζεύεται).. Λογικό από τότε να θέλω ΤΕΦΑΑ.. Όμως πάντα ήμουν καλός μαθητής και απότι νομίζω έχω κάποιες δυνατότητες και από πέρυσι οι δικοί μου με πρήζουν γ Ιατρική και τελικά έχω βάλει κάτω το κεφάλι και διαβάζω.. Τα πάω κλ κ λογικά θα περάσω ( αν συνεχίσω έτσι και όλα πάνε κλ ).. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ήδη σταμάτησα το μπάσκετ και μετά από τόσο καιρό νιώθω περίεργα και αβέβαιος με την επιλογή μου.. Μπορείτε να πείτε καμιά άποψη; ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
Αν ακολουθισεις κατι που δεν θες αργα η γρηγορα θα τα παρατησεις, η απλος θα συμβιβαστεις και θα ζεις χωρις να χαιρεσε για αυτο που κανεις
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
κάτσε κάτσε, δηλαδή όσοι έχουν δυνατότητες πάνε ιατρική, ενώ οι άχρηστοι πάνε στη ΤΕΦΑΑ; τι είδους λογική είναι αυτή;
penny...bio
Νεοφερμένος
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Μου το έχουν περάσει γ Ιατρική και δν θ μ χαλούσε.... Παίζω μπάσκετ στ σχολείο και κάνω 2 φορές από 45 λεπτά βάρη στ σπίτι, αλλά καμία σχέση.. Πέρυσι λχ έκανα 5 προπονήσεις, 3 φορές βάρη και 2 αγώνες....Διαλεξε οτι αρεσει σε σενα και μετα κοιτα τι θελουν οι γονεις σου.Γιατι μπορει,πχ, να νιωθεις πιο ανετα στο ΤΕΦΑΑ,σε σχεση με την Ιατρικη.
Επισης,θα σου προτεινα να πηγαινεις γυμναστηριο μια φορα την βδομαδα,για να μην νιωθεις τοσο αβολα που αφησες το μπασκετ.
όχι ρε φίλε.. Δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο, αλλά τα ΤΕΦΑΑ σε οδηγούν σε έναν κλάδο με μεγάλη ανεργία... Δεν θέλω να ψωμολυσσάω , ενώ αν είχα εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες μου να είχα μια άνεση(σχετικά).. Και αν μπορώ γ Ιατρική, δν χαραμίζομαι σε κάτι πολύ πιο χαμηλό;κάτσε κάτσε, δηλαδή όσοι έχουν δυνατότητες πάνε ιατρική, ενώ οι άχρηστοι πάνε στη ΤΕΦΑΑ; τι είδους λογική είναι αυτή;
papas
Διάσημο μέλος
Μου το έχουν περάσει γ Ιατρική και δν θ μ χαλούσε.... Παίζω μπάσκετ στ σχολείο και κάνω 2 φορές από 45 λεπτά βάρη στ σπίτι, αλλά καμία σχέση.. Πέρυσι λχ έκανα 5 προπονήσεις, 3 φορές βάρη και 2 αγώνες....
Σιγουρα κανεναν δεν χαλαει να περασει σε μια μουρατη σχολη,to be honest.
Το θεμα ειναι,ομως,κατα ποσο ΕΣΥ θελεις αυτη τη σχολη και κατα ποσο ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ στο χαρακτηρα σου.Φετος,εγραψα παρα πολυ καλα στις Πανελληνιες (στα μαθηματικα κατευθυνσης) και το φροντιστηριο μου με πιεζε εντονα για ΣΕΜΦΕ και Μαθηματικο.Αλλα,πηγα θετικη επειδη ηθελα ΣΑΝ ή Βιολογια,οποτε και διαλεξα τελικα αυτο που ηθελα,που ειναι η Νοσηλευτικη (ακυρη επιλογη,γτ περιμενες να πω καμια Βιολογια ).
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Είναι κ η ανεργία στην μέση...Σιγουρα κανεναν δεν χαλαει να περασει σε μια μουρατη σχολη,to be honest.
Το θεμα ειναι,ομως,κατα ποσο ΕΣΥ θελεις αυτη τη σχολη και κατα ποσο ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ στο χαρακτηρα σου.Φετος,εγραψα παρα πολυ καλα στις Πανελληνιες (στα μαθηματικα κατευθυνσης) και το φροντιστηριο μου με πιεζε εντονα για ΣΕΜΦΕ και Μαθηματικο.Αλλα,πηγα θετικη επειδη ηθελα ΣΑΝ ή Βιολογια,οποτε και διαλεξα τελικα αυτο που ηθελα,που ειναι η Νοσηλευτικη (ακυρη επιλογη,γτ περιμενες να πω καμια Βιολογια ).
papas
Διάσημο μέλος
Είναι κ η ανεργία στην μέση...
Ειναι και αυτο ενα κριτηριο,σιγουρα,που πρεπει να κοιταξεις,αλλα πρεπει να δεις αν σου ταιριαζει και αυτη η σχολη,γιατι το θεμα ειναι να μπορεσεις να βγαλεις και τη σχολη.Δεν γινεται,πχ,να μπεις Βιολογικο και να μην σ'αρεσει καθολου η βιολογια,γιατι δεν θα την παλεψεις ευκολα τη σχολη.
Επισης,μιας και σε πετυχα εδω,να σου θυμισω (απο αλλο θεμα) οτι θεσμοι οπως ο στρατος και η αστυνομια χανουν την αιγλη που ειχαν παντοτε,επειδη γινονται περικοπες δαπανων και μισθων.Αν θες τοσο πολυ ΣΣΑΣ,καλυτερα πηγαινε ως πολιτης στην αντιστοιχη σχολη (δλδ ιατρικη,οδοντιατρικη).
Τελος,μια συμβουλη απο τον παλιο μου χημικο : στις πανελληνιες πηγαινε μαζεψε οσα πιο πολλα μορια μπορεις,και μετα κοιτα τι σχολες θελεις.
HumaneTouch
Νεοφερμένος
Αν και με πρήζουν για Νομική -.-
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Αυτό το τελευταίο εννοείται. Τώρα η ΣΣΑΣ δεν σε βάζει σε αναμονή γ ειδικότητα..που είναι υπέρ... θα δείξει...Ειναι και αυτο ενα κριτηριο,σιγουρα,που πρεπει να κοιταξεις,αλλα πρεπει να δεις αν σου ταιριαζει και αυτη η σχολη,γιατι το θεμα ειναι να μπορεσεις να βγαλεις και τη σχολη.Δεν γινεται,πχ,να μπεις Βιολογικο και να μην σ'αρεσει καθολου η βιολογια,γιατι δεν θα την παλεψεις ευκολα τη σχολη.
Επισης,μιας και σε πετυχα εδω,να σου θυμισω (απο αλλο θεμα) οτι θεσμοι οπως ο στρατος και η αστυνομια χανουν την αιγλη που ειχαν παντοτε,επειδη γινονται περικοπες δαπανων και μισθων.Αν θες τοσο πολυ ΣΣΑΣ,καλυτερα πηγαινε ως πολιτης στην αντιστοιχη σχολη (δλδ ιατρικη,οδοντιατρικη).
Τελος,μια συμβουλη απο τον παλιο μου χημικο : στις πανελληνιες πηγαινε μαζεψε οσα πιο πολλα μορια μπορεις,και μετα κοιτα τι σχολες θελεις.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Μερικοί χρήστες εδώ μέσα επηρεάζουν κόσμο!
papas
Διάσημο μέλος
Αυτό το τελευταίο εννοείται. Τώρα η ΣΣΑΣ δεν σε βάζει σε αναμονή γ ειδικότητα..που είναι υπέρ... θα δείξει...
Χμ...νομιζω οτι στη ΣΣΑΣ μονο ο πρωτος,με τη μεγαλυτερη βαθμολογια,σε καθε ομαδα,διαλεγει την ειδικοτητα που θελει.Οι αλλοι παιρνετε οτι σας αναθεσουν.
Archangel^^
Νεοφερμένος
Ελπίζω σε ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
fretoe
Δραστήριο μέλος
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ πολυτεχνείο, εδώ πολυτεχνείο!
Ελπίζω σε ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ
Για Υπολογιστες ή Ενεργεια?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.