gregory nub
Διάσημο μέλος
εγω ακμ.. ειμαι α λυκειου αλλα 9α παω 9εωρητικη τ χρονου.. αλλα 9ελω να περασω φιλολογια κ ολοι μ λενε οτι δν 9α βρω με τπτ.. δουλεια. δευτερη επιλογη ειναι ψυχολογια αλλα δν καιγομαι και πλ..τι να κανω.?
Να αρχισεις να γραφεις με σωστα ελληνικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Ενταξει δεν ξετρελαθηκα κιολας, ισως επειδη δεν ηταν μεσα στις πρωτες μου επιλογες και ειπα να δοκιμασω αλλη μια φορα την τυχη μου Παντως εσυ δες τα μαθηματα καθε εξαμηνου και τι θα κανεις στο καθενα ωστε να ξερεις πανω-κατω με τι εχεις να κανεις κι αν σ'αρεσουν...Ωχ! Μη μου λες τέτοια! Δεν ήταν καλή σχολή ή αποφάσισες ότι σου αρέσει περισσότερο η πληροφορική;
Στα θετικα του τμηματος ειναι πως οπου κι αν κοιταξεις βλεπεις κοριτσια!!
Αααα και ξεχασα εκτος απο πληροφορικη στοχευω και ευελπιδων οπλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
τι εννοεις με την παρενθεση?Εγω πληροφορικη οικ. παν. αθηνας(ειμαι και τυχερος επειδη φετος επεσαν οι βασεις ). Δεν μπορω να με φανταστω πουθενα αλλου!
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πες τα, βρε Johnnaousa! Η φετινή πτώση των βάσεων τι τον κόφτει αυτόν που θα δώσει του χρόνου;τι εννοεις με την παρενθεση?
Θα ξαναγράψω κοινοτοπίες: Του χρόνου θα διαμορφωθούν νέες βάσεις, που θα εξαρτώνται από τον αριθμό των προσφερομένων θέσεων και από τις επιδόσεις και τις προτιμήσεις των νέων υποψηφίων. Οι πανελλήνιες δεν είναι εξέταση, που περνάει όποιος πιάνει μια καθορισμένη βάση, αλλά διαγωνισμός (=ανταγωνισμός), που περνάει όποιος έχει γράψει καλύτερα από τους άλλους ενδιαφερόμενους για την ίδια σχολή.
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά θα κάνεις τότε... Καλύτερα να κάνεις κάτι που σου ενδιαφέρει πιο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι τα μαθήματα τα έχω δει και εντάξει μου φάνηκαν αρκετά καλά μπορώ να πω. Βέβαια, αν δεν τα γνωρίσεις σε βάθος δεν μπορείς να καταλάβεις αν θα σου αρέσουν πραγματικά. Όσο για αυτό, με τα κορίτσια από τη μια εννοείται ότι είναι καλο αλλά τι εννοείς ότι δεν επιλέγουν συνήθως καθόλου αγόρια ή τα περισσότερα είναι κορίτσια; Εγώ πάντως σου εύχομαι καλή επιτύχια στις πανελλήνιες και να καταφέρεις να μπεις εκεί που θες!!Ενταξει δεν ξετρελαθηκα κιολας, ισως επειδη δεν ηταν μεσα στις πρωτες μου επιλογες και ειπα να δοκιμασω αλλη μια φορα την τυχη μου Παντως εσυ δες τα μαθηματα καθε εξαμηνου και τι θα κανεις στο καθενα ωστε να ξερεις πανω-κατω με τι εχεις να κανεις κι αν σ'αρεσουν...
Στα θετικα του τμηματος ειναι πως οπου κι αν κοιταξεις βλεπεις κοριτσια!!
Αααα και ξεχασα εκτος απο πληροφορικη στοχευω και ευελπιδων οπλα.
βασιλική22
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
βασιλική22
Νεοφερμένος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εγω παιδαγωγικο θελω αλλα κυριως για γιαννενα..απο πατρα εισαι?Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάτρας και ο Θεός βοηθός
Itach1
Διάσημο μέλος
ευχαριστω φιλε μου, εννοω οτι τα περισσοτερα ειναι κοριτσια 70-30 ενα πραγμα!!Καλά θα κάνεις τότε... Καλύτερα να κάνεις κάτι που σου ενδιαφέρει πιο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι τα μαθήματα τα έχω δει και εντάξει μου φάνηκαν αρκετά καλά μπορώ να πω. Βέβαια, αν δεν τα γνωρίσεις σε βάθος δεν μπορείς να καταλάβεις αν θα σου αρέσουν πραγματικά. Όσο για αυτό, με τα κορίτσια από τη μια εννοείται ότι είναι καλο αλλά τι εννοείς ότι δεν επιλέγουν συνήθως καθόλου αγόρια ή τα περισσότερα είναι κορίτσια; Εγώ πάντως σου εύχομαι καλή επιτύχια στις πανελλήνιες και να καταφέρεις να μπεις εκεί που θες!!
oikonomikarios
Νεοφερμένος
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ πρωτη επιλογη πολιτικοι μηχανικοι και δευτερη επιλογη πληροφορικη και παει λεγοντας!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
κι εγω παιδαγωγικο θελω αλλα κυριως για γιαννενα..απο πατρα εισαι?
Όχι από Αγρίνιο άλλα θέλω να περάσω κάπου εκεί κοντά
Eva.dim
Νεοφερμένος
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι από Αγρίνιο άλλα θέλω να περάσω κάπου εκεί κοντά
καταλαβα...κι εμενα για πατρα με θελουν επειδη ειναι κοντα αλλα μ αρεσουν πολυ τα γιαννενα θελω να παω εκει..θεωρητικη εισαι?
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
καταλαβα...κι εμενα για πατρα με θελουν επειδη ειναι κοντα αλλα μ αρεσουν πολυ τα γιαννενα θελω να παω εκει..θεωρητικη εισαι?
Ναι θεωρητική είμαι. Αν και δεν είμαι τόσο σίγουρη για τον αν εξακολουθώ να θέλω τα παιδαγωγικά. Πάντως σίγουρα οι πόλεις που θα δηλώσω είναι Πάτρα, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη. Εσύ που μένεις ; Πάτρα ;
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και απο κει στο δαφνι με ζουρλομανδυα. Καλη τυχη παντως οπου και να πας.ημμυ ή διαφορετικα μαθηματικο και απο εκει μετεορολογια!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.