Εχετε ξεκινησει ΑΟΘ προετοιμασια?Αν ναι,που εχετε φτασει?Αν οχι,ποτε σκοπευετε να ξεκινησετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχ δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα!!Κι εγώ δεν έχω βιβλία. Όλα τα βλέπω από πισί. Τα σχολικά για μένα είναι ο σκελετός που πάνω του θα χτίσουμε μύες, ώστε να πάμε τούμπανα στις εξετάσεις.
και εγώ το ίδιο κάνω, έχω τα βοηθήματα αλλά διαβάζω τη θεωρία απο (ebooks) τα σχολικά στο pc
όμως είναι κουραστικό έτσι... δεν με βολευουν καθολου τα ebooks, στο αληθινο βιβλιο μπορεις να το τσαλακωσεις, να σημειωσεις πανω του να υπογραμμισεις.... στην οθονη δεν μπορεις
Ελπιζω να παρουμε βιβλια... γιατι αλλιως δυσκολα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο 10 του μηνα εγω αρχιζω..!Εχετε ξεκινησει ΑΟΘ προετοιμασια?Αν ναι,που εχετε φτασει?Αν οχι,ποτε σκοπευετε να ξεκινησετε?
massa
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχαχ δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα!!
και εγώ το ίδιο κάνω, έχω τα βοηθήματα αλλά διαβάζω τη θεωρία απο (ebooks) τα σχολικά στο pc
όμως είναι κουραστικό έτσι... δεν με βολευουν καθολου τα ebooks, στο αληθινο βιβλιο μπορεις να το τσαλακωσεις, να σημειωσεις πανω του να υπογραμμισεις.... στην οθονη δεν μπορεις
Ελπιζω να παρουμε βιβλια... γιατι αλλιως δυσκολα
Ρε παιδια τα σκατε που τα σκατε στα φρο πηγαιντε παρτε τα σχολικα 2 ευρω κανει το ενα.ελεος δηλαδη.
οσοι διαβαζουν απο βοηθηματα κανουν μεγαλη βλακεια.απο το σχολικο εξεταζεστε.
Βασω=π
Νεοφερμένος
christina123
Δραστήριο μέλος
μα ουτε τα βιβλιοπωλεια δεν εχουν τα σχολικα(τουλαχιστον εδω που μενω)Ρε παιδια τα σκατε που τα σκατε στα φρο πηγαιντε παρτε τα σχολικα 2 ευρω κανει το ενα.ελεος δηλαδη.
μακαρι να ηταν και θα τα ειχα παρει ολα.
παντως βολευει τουλαχιστον προσωρινα να τα προμηθευτειτε απο παιδια που εχουν τελειωσει...αν και βεβαια εμενα δε μαρεσουν τα γραμμενα και μουτζουρωμενα βιβλια απο αλλον.
H Βασω=π έγραψε στις 16:59, Σήμερα:
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2784092&postcount=1585ρε παιδια!!!! να ρωτησω κατι χαζο!!ειναι κακο να μην μπορεις να λυσεις καποιες ασκησεις στα μαθηματικα και στη φυσικη ας πουμε;;;δεν σημαινει οτι δεν θα γραψεις στις πανελληνιες;;εχω ανγχωθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν ηταν ετσι εγω δε προκειται να γραψω ουτε 2 στις πανελληνιες γιατι ειδικα φυσικη δε μπορω να λυσω ουτε μια ασκηση...μα ουτε μια...δεν ξερω τι γινεται και εγω εχω απελπιστει λιγακι αλλα σημερα που σηκωθηκα με αλλη διαθεση πηγα και ελυσα τις δυο πρωτες μου ασκησεις στη φυσικη.
με αλλα λογια μην αγχωνεσαι γιατι το χειροτερο κακο ειναι το αγχος. εχεις χρονο(οχι ομως και απλετο)να κατανοησεις εις βαθος τη θεωρια και μετα να προχωρησεις στη λυση ασκησεων.
φιλικα
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανεις δεν τις λυνει ολες ειδικα στα μαθηματικα. Πρεπει να μπορεις να λυνεις ομως ενα 90% των ασκησεων ενος καλου βοηθηματος για να θεωρεισαι καλα προετοιμασμενος.ρε παιδια!!!! να ρωτησω κατι χαζο!!ειναι κακο να μην μπορεις να λυσεις καποιες ασκησεις στα μαθηματικα και στη φυσικη ας πουμε;;;δεν σημαινει οτι δεν θα γραψεις στις πανελληνιες;;εχω ανγχωθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
massa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο σχολικο θα εξεταστειτε.
Τα βοηθηματα απλα γεμιζουν τις σελιδες τους υπεραναλυοντας την θεωρια.
Διαβαστε τα σχολικα και ειστε μπαμ.
Βασω=π
Νεοφερμένος
christina123
Δραστήριο μέλος
Κανεις δεν τις λυνει ολες ειδικα στα μαθηματικα. Πρεπει να μπορεις να λυνεις ομως ενα 90% των ασκησεων ενος καλου βοηθηματος για να θεωρεισαι καλα προετοιμασμενος.
και πιστευω οτι οταν λες 90% εννοεις αργοτερα πολυ αργοτερα γιατι τωρα οσο να πεις ειναι δυσκολο καποιος να ειναι σε θεση να λυνει το 90% των ασκησεων εστω και απο αυτα που εχει κανει
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοειται αργοτερα.Μαθηματικα μυαλα δεν υπαρχουν. Οσο περοσσοτερες κολλες Α4 χαλασεις τοσο καλυτερη θα εισαι.και πιστευω οτι οταν λες 90% εννοεις αργοτερα πολυ αργοτερα γιατι τωρα οσο να πεις ειναι δυσκολο καποιος να ειναι σε θεση να λυνει το 90% των ασκησεων εστω και απο αυτα που εχει κανει
kostas original
Νεοφερμένος
Guest 018946
Επισκέπτης
Καταρχας, πριν αρχισεις να λυσεις μια ασκηση πρεπει να ξερεις αριστα την θεωρια . Επειτα πριν αρχισεις να λυνεις τις ασκησεις του φροντηστηριου δες δυο-τρεις λυμενες ξαναλυστες και μετα αρχισε να λυνεις αυτες που σε βαλαν απο το φροντηστηριο/ιδιατερα. Θα δεις ποσο πιο ευκολα θα ειναι τα πραγματα. Η προυποθεση ειναι μια .: Να μην εχεις κενα απο παλια.ρε παιδια!!!! να ρωτησω κατι χαζο!!ειναι κακο να μην μπορεις να λυσεις καποιες ασκησεις στα μαθηματικα και στη φυσικη ας πουμε;;;δεν σημαινει οτι δεν θα γραψεις στις πανελληνιες;;εχω ανγχωθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
christina123
Δραστήριο μέλος
απο 15αυγουστο και μεχρι σημερα γυρω στο 6-7ωρο την ημερα
απο τοτε που σταματησα τα φροντιστηρια(20 ιουλιου) μεχρι και τις 15 αυγουστου γυρω στο τριωρο την ημερα(αν εξαιρεσεις τις 5 μερες που πηγα διακοπες)
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Δεν εχουν τυπωθει.... πηγα στο βιβλιοπωλειο της γειτονιας μου και μου ειπε αυτοΡε παιδια τα σκατε που τα σκατε στα φρο πηγαιντε παρτε τα σχολικα 2 ευρω κανει το ενα.ελεος δηλαδη.
kostas original
Νεοφερμένος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
α και εγώ το έπαθα αυτό... την βδομάδα που μας πέρασε έγραφα διαγωνίσματα κάθε μέρα...Εγώ είχα προγραμματίσει να ξεκινήσω την Πέμπτη που μας πέρασε επανάληψη(χαλαρή,με κανα δίωρο την ημέρα,αφού από 15αύγουστο και μετά δεν είχα ανοίξει βιβλίο)αλλά δυσκολεύομαι πολύυυ....Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου!
μα να μη μπορώ να ανοίξω βιβλίο!! καθόλου όμως...
δεν μου είχε ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα... πάει χάλασα
christina123
Δραστήριο μέλος
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2784151&postcount=1596
κανεις δεν μπορει να σου αν ειναι καλα ή οχι.
το ιδιο ισχυει και στη περιπτωση που καποιος διαβαζει 24 ωρες το 24ωρο....
με αλλα λογια εξαρταται απο το διαβασμα.
π.χ καποιος μπορει να καθεται ολη την ημερα πανω απο το βιβλιο και να λεει οτι διαβαζει ή πολυ χειροτερα να νομιζει οτι διαβαζει, και καποιος αλλος να διαβαζει 4 ωρες την ημερα και να φυσαει...
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είχα προγραμματίσει να ξεκινήσω την Πέμπτη που μας πέρασε επανάληψη(χαλαρή,με κανα δίωρο την ημέρα,αφού από 15αύγουστο και μετά δεν είχα ανοίξει βιβλίο)αλλά δυσκολεύομαι πολύυυ....Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου!
Άρχισε σιγά σιγά, ξύπνα νωρίς το πρωί ώστε 10 το πολύ να έχεις αρχίσει, διάβασε χαλαρά 2 ώρες καθαρές όμως,χωρίς να χαζεύεις και μετά θα έχεις όλη την ημέρα, δες το έτσι. Και μετά σταδιακά άρχισε να αυξάνεις το χρόνο που θα αφιερώνεις στην επανάληψη, ώστε να μη σου έρθει απότομο. Έτσι έκανα εγώ, και τουλάχιστον εμένα με βόλεψε μια χαρά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.