Παιδια ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!
Εγω ειμαι θεωρητικη! Και αποφασισα να δωσω βιολογια γενικης αφου με τα μαθηματικα εχω τσακωθει εδω και χρονια!

Απευθυνθηκα λοιπον σε ενα καθηγητη για να μου κανει καποια μαθηματα.. Αυτος ειναι κανονικα φυσικος και οχι βιολογος..Εγω βεβαια αυτο δεν το ηξερα αφου η αλλη κοπελα που κανουμε μαζι μαθημα ασχοληθηκε με το να κανονισει τα μαθηματα και ολα αυτα..Εγω το εμαθα οταν ηταν αργα..Αλλα σκεφτηκα οτι δεν επαιζε ρολο τι ηταν (φυσικος ή βιολογος) αρκει να με ικανοποιουσε στο μαθημα του..Στο πρωτο μαθημα μου φανηκε αρκετα καλος..Απο το δευτερο ομως και μετα καταλαβα οτι δεν ειχε καμια σχεση με τη βιολογια...Αμφιβαλλω αν εχει κατσει ποτε να τη διαβασει μονος του..Στο μαθημα μπερδευοταν ο ιδιος με τους ορους και συχνα διαβαζε αποσπασματα απο το βιβλιο χωρις να μας εξηγει τιποτα..Σκεφτηκα οτι τα πραγματα θα εφτιαχναν και οτι ημουν λιγο πολυ υπερβολικη ή και ιδιοτροπη..Ομως τα πραγματα δεν φτιαχνουν! Σε καθε μαθημα μου αποδεικνυει οτι ειλικρινα δεν καθεται ουτε καν ο ιδιος να διαβασει το μαθημα που μας παραδιδει! Το προβλημα ειναι ομως οτι εχω ηδη κανει 5 ή 6 μαθηματα μ αυτον και μου εχει δωσει ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ φωτοτυπιες..αχρηστες για μενα αλλα οκ!

Τωρα δεν ξερω τι να κανω! Να φυγω απο αυτον ή να κανω υπομονη και ενας χρονος ειναι θα περασει? Απο την αλλη σκεφτομαι οτι η βιολογια ειναι μαθημα Πανελληνιων..Δεν γινεται να παιζω με αυτο! Και οσες φορες σκεφτηκα να σταματησω σκεφτομαι πως να του το πω! Ειλικρινα δεν εχω ιδεα! Δηλαδη τι να του πω? "Δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενη απο το μαθημα σου?" Ντρεπομαι να του πω κατι τετοιο!

Οχι οτι του χρωσταω τιποτα αλλα και παλι..Αυριο εχω παλι μαθημα..Σκεφτομαι να παω να τον πληρωσω για οσα μαθηματα εχω κανει και να του πω οτι σταματαω..Ελπιζω μονο να μην με ρωτησει γιατι, γιατι θα ντραπω σιγουρα να του πω...