Για ποιο λογο παιρνεις τα δυο ακρα και δεν συγκρινεις μεσες με ανωτερες καταστασεις?
Αν πεις παω για το 16 . ΤΟ ΧΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!! Το πολυ να γραψεις 15 .Αν ριξεις διαβασμα με στοχο το 20 εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να πετυχεις το 16 και ακομα ( παρα πολυ ) περισσοτερο 18,5+.
Δεν νομιζω πως η ηλικια μου καθοριζει την ακεραιοτητα και την εγκυροτητα των αποψεων μου

Edit:Ριξτε οσες αρνητικες θελετε δεν μασαω .
σε παρακαλω προσεχε τι λες
1. αν μελετησεις τα μορια φιλε δεν σου εδωσε το ατομο τα 2 ακρα. η αισθητικη θελει 15000 και μορια, το πολυτεχνειο θελει 17000 ως 19000+!
2. θες να σου δωσω 13142503576 παραδειγματα που δεν ακολουθησαν τις βλακειες που λες και περασαν;;;
κ καλα οκ δν ειπα οτι αν πας με την ψυχολογια του να γραψεις 16 θα τα πας χειροτερα. εγω αναφερομαι στην διαφορα προσπαθειας σε ατομα με διαφορετικους στοχους. κ γτ αλλωστε, αυτος π παει για 20, νομιζεις πως γραφει 20; τοσα παραδειγματα υπαρχουν απο παιδια π ολοι τα ειχαν για 20 κ πατωσανε. τσπ ειναι βλακεια να το αναλυω το θεμα.
3. ωραια. αφου εισαι ενα ατομο που ΔΕΝ εχει δωσει πανελληνιες και απο ο,τι διαβασα ουτε καν ΘΑ ΔΩΣΕΙ μσλλον, ναι. τα ξερεις καλυτερα απο ολους εμας που δωσαμε! συγγνωμη θα φανω επιθετικη αλλα δεν παει αλλο... το χεις καβαλησει το καλαμι παιδι μου? δλδ ετσι οπως πας θα δινεις και συμβουλες σε εναν που παει να δωσει για να παρει διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου... λολ δηλαδη...
χαλαρωσε και κατσε διαβασε λιγακι... μπας και προσγειωθεις...
και απο δω και περα δεν προκειται να απαντησω σε ποστ σου. δεν αξιζει να δινει κανεις σημασια. ειλικρινα.
και προς τους admins: συγγνωμη αν ειναι ολιγον προσβλητικο προς το τελος το μηνυμα μου αλλα το ατομο στο οποιο απευθυνομαι απο ο,τι φαινεται δεν γνωριζει τι θα πει σεβασμος :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.