BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Δε θελω Γιατρικη...κανω ομως like επειδη το ιδιο νιωθω και εγω για τη σχολη που θελω να περασω!!Όσοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουνε όλα για να περάσουν στην ΙΑΤΡΙΚΗ την αγάπη πολλών όπως και λατρεία δικιά μου άς κάνουνε LIKE!!!
θα τα δωσω ολα για τη ΒΙΟΛΟΓΙΑ!!! λατρειααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε θελω Γιατρικη...κανω ομως like επειδη το ιδιο νιωθω και εγω για τη σχολη που θελω να περασω!!
θα τα δωσω ολα για τη ΒΙΟΛΟΓΙΑ!!! λατρειααααααα![]()
Και γωωωωω!!!! Ένας πολύ μεγάλος βαθμός σε Χημεία και Βιολογία χωρίς να αγνοήσουμε τα υπόλοιπα (πάμε και κει να αριστεύσουμε εννοείται

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ γιατί αυτό είναι το μεγάλο λάθος ορισμένων που τελικά αποτυγχάνουνε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Θετική!!thank you!
τι κατευθυνση εισαι αν επιτρεπεται;

christina123
Δραστήριο μέλος

Αποφάσισες να κάνεις ΑΕΠ και όχι Μαθηματικά κατεύθυνσης.
Εσκεμμένα ή κατά λάθος?
εχει βαση η απορια σου ...απλα τα μαθηματικα μαρεσουν παρα πολυ τρελαινομαι για αυτα...
και εχω αρχισει εδω και μερες να διαβαζω μονη μου απο ενα βιβλιο-βοηθημα...
οσο για βοηθεια ειναι ενας κοντινος μου συγγενης στο μαθηματικο(ΑΕΙ) οποτε καπως θα με βοηθησει ..δια του τηλεφωνου βεβαια...
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος

μην το κανεις το λαθος...τα μαθηματικα δεν βγαινουν μονα τους ουτε δια του τηλεφωνου χρειαζονται καθηγητη...ειναι μια τεραστια υλη και ειναι εννοιες που επειδη(αν εξαιρεσεις τους μιγαδικους) δεν τις εχεις ξαναδει θα δυσκολευτεις πολυ να τις βγαλεις μονη σου...εγω δηλαδη σου προτεινω να κανεις και μαθηματικα με καθηγητη...οσο καλο βοηθημα και να εχεις δεν προκειται να βοηθησει οσο ενα καλο μαθημα με καθηγητη στα μαθηματικα...προσωπικη αποψη αλλα δεν σε παιρνει και πολυ να παιρνεις ρισκα με τις πανελληνιες...κατσε ενα χρονο κουρασου με πολλα μαθηματα για να βγεις οσο το δυνατον πιο κερδισμενη διοτι θα διαγωνιζεσαι με ατομα που οι περισσοτεροι καπου το 95% θα εχει κανει μαθημα με καθηγητη στα μαθηματικα...και αν το θεμα ειναι οικονομικο εσυ πες το στους γονεις σου και αυτοι θα τα καταφερουν θα ειστε πιο στριμωγμενοι για οχτω μηνες αλλα θα βγειτε κερδισμενοι στο τελος...υπαρχουν εξαλλου και φτηνα φροντιστηρια(αν τελικα το θεμα ειναι οικονομικο)εχει βαση η απορια σου ...απλα τα μαθηματικα μαρεσουν παρα πολυ τρελαινομαι για αυτα...
και εχω αρχισει εδω και μερες να διαβαζω μονη μου απο ενα βιβλιο-βοηθημα...
οσο για βοηθεια ειναι ενας κοντινος μου συγγενης στο μαθηματικο(ΑΕΙ) οποτε καπως θα με βοηθησει ..δια του τηλεφωνου βεβαια...
giorgakisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Θεωρητική κανείς;

Johnny15
Επιφανές μέλος

Βρε παιδιά πολλοί θετικοτεχνολογικοί μαζευτήκατε!![]()
Θεωρητική κανείς;![]()
NO

mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

ἅλς
Διάσημο μέλος

Βρε παιδιά πολλοί θετικοτεχνολογικοί μαζευτήκατε!![]()
Θεωρητική κανείς;![]()
Ραφ, θα σε στενοχωρήσω αλλά τα καλύτερα παιδιά πάνε Θετική/Τεχνολογική!!!!

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Εγώ τωρα 27 Ιουνιου θα αρχισω (αυριο, τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα xD) μεχρι 27 Ιουλιου. Θα τα κανω ολα εκτος απο Βιολογια Γενικης.Και γωωωωω!!!! Ένας πολύ μεγάλος βαθμός σε Χημεία και Βιολογία χωρίς να αγνοήσουμε τα υπόλοιπα (πάμε και κει να αριστεύσουμε εννοείται)!!! Εγώ τώρα κάνω μόνο φυσική κατ. τελεύταια πραγματάκια στις ταλαντώσεις ξεκούραση όλο τον Ιούλιο και μετά τον 15Αυγουστο πάμε γερά! και όπως λες BLaZy η βιολογία είναι λατρεία!!!
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ γιατί αυτό είναι το μεγάλο λάθος ορισμένων που τελικά αποτυγχάνουνε!![]()
Αντε καλη μας επιτυχια!!! λες να γινουμε συμφοιτητες καποια στιγμη;

εννοειται θετικη και εγω!!Θετική!!Εσύ?(Όσο για τον Johnny15,μη δίνεις σημασία,θα τον συνηθίσεις!
)

επιτελους βρισκω ομοϊδεατες

συμφωνω!!!Ραφ, θα σε στενοχωρήσω αλλά τα καλύτερα παιδιά πάνε Θετική/Τεχνολογική!!!!![]()
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχα!Και πού είσαι ακόμα...Θα βρεις πολλούς εδώ...Εγώ τωρα 27 Ιουνιου θα αρχισω (αυριο, τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα xD) μεχρι 27 Ιουλιου. Θα τα κανω ολα εκτος απο Βιολογια Γενικης.
Αντε καλη μας επιτυχια!!! λες να γινουμε συμφοιτητες καποια στιγμη;
εννοειται θετικη και εγω!!(μπα δε με πειραζει...και εγω πειραχτηρι ειμαι)
επιτελους βρισκω ομοϊδεατες
συμφωνω!!!

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

για αυτό έκανα account εδώΧαχα!Και πού είσαι ακόμα...Θα βρεις πολλούς εδώ...Καλή δύναμη με τα θερινά...
![]()

Ευχαριστώ πολύ, καλή δύναμη και σε εσένα

Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

Ραφ, θα σε στενοχωρήσω αλλά τα καλύτερα παιδιά πάνε Θετική/Τεχνολογική!!!!![]()
Εγώ Θεωρητική!Πώς πάει το διάβασμα παιδιά;ΜΑ ποιος άνθρωπος κάθεται να διαβάσει καλοκαιριατικα;
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Good choice!για αυτό έκανα account εδώ
Ευχαριστώ πολύ, καλή δύναμη και σε εσένα![]()

Αντε καλο μας κουραγιο!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου φαινεται πως μονο εγω κανω 12 ωρες τη βδομαδα μονο μαθ.κατ. και θα τελειωσω την υλη 28 Οκτωβριου.Απο 16 Αυγουστου θα ξεκινησω ολα τα αλλα.Απο 20 Ιουνη ως 20 Ιουλη μονο μαθ.κατ.χεχε.
Αντε καλο μας κουραγιο!

DvN
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.