Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Υπομονή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα σίγουρα,έχω σκεφτεί διάφορες σχολές,με πρώτες μάλλον την ιατρική και τους ΗΜΜΥ(ξέρω,χωρίς φροντιστήριο,ακούγεται τρελό,αλλά θα συνεχίσω να ελπίζω ως το τέλος!)Ωραία
Η μητέρα μου πάντως έχει αρχίσει να κάνει εικασίες για φροντιστήρια παρόλο που εγώ δεν της είπα ποτέ ότι θα κάνω. Θα συνεχίζω στο σχέδιο. Θα βγάλω ότι μπορώ μόνος μου το καλοκαίρι. Ότι δεν καταλάβω ή δεν μπορέσω να κάνω θα το ρωτήσω στο σχολείο. Αν τα πράγματα γίνουν άσχημα, μόνο τότε θα πάω φροντιστήριο. As a last resort δηλαδή.
Λίγο offtopic αλλά που θες να περάσεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα σίγουρα,έχω σκεφτεί διάφορες σχολές,με πρώτες μάλλον την ιατρική και τους ΗΜΜΥ(ξέρω,χωρίς φροντιστήριο,ακούγεται τρελό,αλλά θα συνεχίσω να ελπίζω ως το τέλος!)Εσύ?
Μην ανησυχείς, είσαι λίγο πιο τρελή από εμένα. Εγώ κοιτάω προς τα χρηματοοικονομικά. Αλλά δεν έχω αποφασίσει 100%, το ίδιο με σένα

Edit: μακάρι να τα λέω και σε έναν χρόνο αυτά.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη νομίζεις,λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν 100% τι ακριβώς θέλουν,οι περισσότεροι αμφιταλαντεύονται σαν κι εμάς...Τι να πω,σου εύχομαι (και μου εύχομαι!) να λες τα ίδια και σ' ένα χρόνο...Και,κυρίως,να έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό με τώρα!Μην ανησυχείς, είσαι λίγο πιο τρελή από εμένα. Εγώ κοιτάω προς τα χρηματοοικονομικά. Αλλά δεν έχω αποφασίσει 100%, το ίδιο με σέναΑμφιταλαντεύομαι.
Edit: μακάρι να τα λέω και σε έναν χρόνο αυτά.

Joaquín
Διάσημο μέλος

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ανακαλύψετε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, αυτό το καλοκαίρι, γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που πάτησαν με επιλογές της τελευταίας στιγμής.![]()

Joaquín
Διάσημο μέλος

Χμμμ...Βασικά,πιστεύω ότι πέρα από θερινές προετοιμασίες,φροντιστήρια,μαθήματα επιλογής και τέτοια,το δυσκολότερο απ' όλα είναι αυτό...Ειλικρινά,θαυμάζω όσους κατασταλάζουν ως προς το τι θέλουν και η επιλογή τους τους δικαιώνει στο μέλλον...
![]()
Μη περιμένεις να σου έρθει η θεία φοίτηση.Κάτσε σκέψου λίγο τι θέλεις, ενημερώσου σχετικά με τις διάφορες σχολές, πάρε γνώμες από διάφορα άτομα.

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά δεν είμαι καθόλου άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και,σίγουρα,δεν περιμένω τη "θεία επιφοίτηση"!Αλλά το θέμα είναι ότι παίρνω πολύ δύσκολα αποφάσεις...Έχω ενημερωθεί για πολλές σχολές,και έχω πάρει γνώμες τρίτων,αλλά ο καθένας λέει τα δικά του και,όπως ίσως να ξέρεις,η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο σ' αυτά τα θέματα...Τέσπα,σίγουρα παραμένει μια δύσκολη απόφαση και πιστεύω ότι τελικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι παράγοντες "ένστικτο" και "τύχη"...Μη περιμένεις να σου έρθει η θεία φοίτηση.Κάτσε σκέψου λίγο τι θέλεις, ενημερώσου σχετικά με τις διάφορες σχολές, πάρε γνώμες από διάφορα άτομα.
![]()

Joaquín
Διάσημο μέλος

Γενικά δεν είμαι καθόλου άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και,σίγουρα,δεν περιμένω τη "θεία επιφοίτηση"!Αλλά το θέμα είναι ότι παίρνω πολύ δύσκολα αποφάσεις...Έχω ενημερωθεί για πολλές σχολές,και έχω πάρει γνώμες τρίτων,αλλά ο καθένας λέει τα δικά του και,όπως ίσως να ξέρεις,η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο σ' αυτά τα θέματα...Τέσπα,σίγουρα παραμένει μια δύσκολη απόφαση και πιστεύω ότι τελικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι παράγοντες "ένστικτο" και "τύχη"...![]()
Χέσε το ένστικτο και τη τύχη, αυτά είναι η πηγή της καταστροφής(ριλι)

Καλή "τύχη", λοιπόν!

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι να πω,θα δείξει...Χέσε το ένστικτο και τη τύχη, αυτά είναι η πηγή της καταστροφής(ριλι)
Καλή "τύχη", λοιπόν!![]()

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Σας λυπάμαι... αυτή η δικιά σας γενιά ενδέχεται να είναι η πιο αποτυχημένη στο ιστορικό των πανελληνίων.. Πολύ φοβάμαι οτι θα διαλύσουν το σύστημα για τα μάτια του κόσμου έτσι ωστε να πλασάρουν το καινούριο, σενιαρισμένο, αξιοκράτικο κτλπ. σύστημα. Τα σημάδια εξάλλου φαίνονται και απο φέτος...
Ευχαριστούμε για το boost στην ψυχολογία

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Jimmy1
Νεοφερμένο μέλος

Ακούστε(διαβάστε βασικά) και πείτε μου:
Μαθηματικά Κατ. 5 ώρες (έχω βγάλει τους μιγαδικούς)
Φυσική Κατ 4 ώρες (έχω βγάλει τις κρούσεις και βασικά πράγματα από της ταλαντώσεις)
Μαθηματικά Γενικής 1 (έχω βγάλει το πρώτο κεφάλαιο)
Βιολογία Κατ 2 (έχω βγάλει 1,2,4 κεγάλαιο)
Χημεία Κατ 2 (έχω βγάλει τις όλες τις αντιδράσεις)
Έκθεση 3 ώρες (λίγα πράγματα για τους συλλογισμούς)
Πολλές δε είναι για αυτά που ήδη που ξέρω....πείτε δεν αντέχω τόσο πήξιμο...!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος

Πόσες ώρες θα κάνετε καλοκαιρινό?
Φυσική Κατ 4 ώρες (έχω βγάλει τις κρούσεις και βασικά πράγματα από της ταλαντώσεις)
Στην NASA θέλεις να περάσεις?
Jimmy1
Νεοφερμένο μέλος

Όχι αλλά νομίζω ότι σε συνεργασία με τους καθηγητές μου, μου την έχουνε στήσει....Στην NASA θέλεις να περάσεις?

Dalian
Περιβόητο μέλος

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Είναι πολύ νωρίς ακόμη και θα κουραστείς νωρίτερα απ'ό,τι πρέπει. Και πίστεψέ με, δεν το θες αυτό.Πόσες ώρες θα κάνετε καλοκαιρινό?

Ρε συ γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξος?Σας λυπάμαι... αυτή η δικιά σας γενιά ενδέχεται να είναι η πιο αποτυχημένη στο ιστορικό των πανελληνίων.. Πολύ φοβάμαι οτι θα διαλύσουν το σύστημα για τα μάτια του κόσμου έτσι ωστε να πλασάρουν το καινούριο, σενιαρισμένο, αξιοκράτικο κτλπ. σύστημα. Τα σημάδια εξάλλου φαίνονται και απο φέτος...

Guest 278211
Επισκέπτης

Anyway, το καλοκαίρι θα κάνω μερικές ώρες, δεν ξέρω ακόμα πόσες, στα μαθήματα που θα δώσω Πανελλήνιες.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο, μου φαίνεται ή 15 με 18 ευρώ την ώρα σε μάθημα με 2 άτομα είναι υπερβολή;
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Δεν θέλει τρέλες...απλά προσοχή,πονηράδα και πρέπει το μυαλό να στροφάρει

Καλή επιτυχία στους καινούργιους!Αν θα βάλουν δυσκολα θα είναι δύσκολα για όλους...απλώς προετοιμαστείτε κατάλληλα για να ξεπεράσετε τους περισσότερους

Johnny15
Επιφανές μέλος

γώ πάντως μόνο με φροντιστήριο και με 1-1.30 ώρα διάβασμα ανα ημέρα
Εντάξει, αν στο φροντιστήριο έκανες άλλες 3εις τότε δεν ήταν και λίγο το διάβασμα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.