Shadowfax
Διάσημο μέλος

Γιατι αρπαζεσαι?Προσωπικη εκτιμηση εκανα.αμα δεν γουσταρεις μην την διαβαζεις.simple as that.
Όπα τι έγινε; Δεν αρπάχτηκα χαλάρωσε.

Στον τύπο είπα απλά να μη δίνει σημασία, κατά τα άλλα ναι γραμμένες έχω τις εκτιμήσεις σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος

δεν σε ξέρω... αλλά σε αγάπησα!ελα ,συναδελφος και εγω![]()

κάτι τέτοιο ξέρω και εγώη ύλη ίδια είναι αλλά το βιβλίο έχει διορθωθεί σε αρκετά σημεία σύμφωνα με το υπουργείο.
ίδιο νομίζω... δεν έχει ακουστεί κάποια αλλαγή.της βιολογιας κατ θα ειναι ιδιο το βιβλιο η θα αλαξει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas original
Νεοφερμένος

christina123
Δραστήριο μέλος

μαθηματικα κατ: παραγωγιση συνθετης συναρτησης
φυσικη κατ: ταλαντωσεις εκτος απο τη συνθεση και ταλαντωσεις-κρουσεις

αεπ:μεχρι το αν..τοτε...αλλιως
αοδε:εχω διαβασει τις 10 πρωτες σελιδες

εκθεση:..........κατι εχω κανει και εδω......
->μαθηματικα κατ. και αοδε δεν παω φροντιστηριο
ααα θελω να περασω παιδαγωγικο ή αθηνα ή πατρα!!!
Joaquín
Διάσημο μέλος

παιδια να πω και εγω που βρισκομαι στην υλη....να ακουσω και κανα σχολιο
μαθηματικα κατ: παραγωγιση συνθετης συναρτησης
φυσικη κατ: ταλαντωσεις εκτος απο τη συνθεση και ταλαντωσεις-κρουσεις
αεπ:μεχρι το αν..τοτε...αλλιως
αοδε:εχω διαβασει τις 10 πρωτες σελιδες
εκθεση:..........κατι εχω κανει και εδω......
->μαθηματικα κατ. και αοδε δεν παω φροντιστηριο
ααα θελω να περασω παιδαγωγικο ή αθηνα ή πατρα!!!
Μαθηματικά κατεύθυνσης έχεις βγάλεις μιγαδικούς+ανάλυση μέχρι την παραγώγιση?Αν ναι, υποθέτω πως είσαι σε πολύ καλό σημείο, αρκεί να έχουν βγει καλά

Φυσική κατεύθυνσης, γκουντ γκουντ.
Για τα υπόλοιπα, κάποιος τεχν.
Ας κάνω και γω ένα update:
Μαθηματικά κατ.: Βγάλαμε και Bolzano και τώρα ΘΕΤ(?) ή όποιο θεώρημα ακολουθεί τέλος πάντων.
Φυσική κατ.: Ταλαντώσεις+Κρούσεις+Ντοπλερ+Κύματα πλην ηλεκτρομαγνητικών.
Μαθ. Γ.Π: Μονοτονία.
Έκθεση:

Βιολογία: 2ο κεφάλαιο, τώρα μπαίνουμε ρύθμιση.
Χημεία: Γράφουμε σε όλο το 1ο στις 10/9.
AΟΘ: 2ο κεφάλαιο.
christina123
Δραστήριο μέλος

ναι ολα απο την αρχη και με αρκετη -θελω να πισετυω-εμβαθυνση σε ολες τις υποενοτητεςΜαθηματικά κατεύθυνσης έχεις βγάλεις μιγαδικούς+ανάλυση μέχρι την παραγώγιση?Αν ναι, υποθέτω πως είσαι σε πολύ καλό σημείο, αρκεί να έχουν βγει καλά![]()
ετσι και ετσι...εε;;Φυσική κατεύθυνσης, γκουντ γκουντ.
βασικα πρεπει μαλλον να προχωρησω λιγο την υλη μονη μου...ειναι καλη ιδεα;ή χαζομαρα;
Φυσική κατ.: Ταλαντώσεις+Κρούσεις+Ντοπλερ+Κύματα πλην ηλεκτρομαγνητικών.
αχ ποσο σε ζηλευω....γιατι να μην ειμαι και εγω εκει;ρε γμτ....

antwwwnis
Διάσημο μέλος

αχ ποσο σε ζηλευω....γιατι να μην ειμαι και εγω εκει;ρε γμτ....![]()
Δεν διαγωνιζόμαστε ποιος θα τα μάθει πρώτος, αλλά στο ποιος θα τα μάθει καλύτερα. Μην σκας!

christina123
Δραστήριο μέλος

Δεν διαγωνιζόμαστε ποιος θα τα μάθει πρώτος, αλλά στο ποιος θα τα μάθει καλύτερα. Μην σκας!![]()
δε σκαω

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Αυτό το θέμα κλειδώνεται, αφού το θέρος τελειώνει σήμερα. Μπορείτε να συνεχίσετε στο θέμα Πανελλήνιες 2012.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.