toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

Έκανα 4-5 μαθήματα στα όρια... από εκεί μας ξεκίνησε. Αλλά δεν μου άρεσε το μάθημα οπότε αποφάσισα να αλλάξω φροντιστήριο και έχω ένα σωρό προβλήματα τώρα...
Και μάλλον θα κάνω μια επανάληψη τα περσινά![]()
στο καινούργιο φροντιστήριο δεν θα κανουν αλλα τμηματα με μαθητες που αρχιζουν το Σεπτέμβρη (χωρις καλοκαιρινη προετοιμασια δηλαδη)?
μπορει να ζητησεις καποια μαθηματα οπως μαθηματικα που λες οτι δεν εχεις κανει πολλα μαθηματα να μπεις σε ενα τετοιο τμημα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για ενα μαθημα που δεν θα διαβασεις πανω απο 2-3 ωρες τη βδομαδα;μηπως εχεις μεγαλυτερη πιθανοτητα αποτυχιας λογω ενασχολησης με το αοθ?![]()

Παρε προσφατο παραδειγμα τον Dmitso που με το ΑΟΘ περναει χαλαρα φετος Ιατρικη ΕΚΠΑ.
Οταν σου δινει μεχρι 300 μορια,δεν τα λες και λιγα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Provlima Megalo
Νεοφερμένο μέλος

Για ενα μαθημα που δεν θα διαβασεις πανω απο 2-3 ωρες τη βδομαδα;
Παρε προσφατο παραδειγμα τον Dmitso που με το ΑΟΘ περναει χαλαρα φετος Ιατρικη ΕΚΠΑ.
Οταν σου δινει μεχρι 300 μορια,δεν τα λες και λιγα...![]()
Έχεις απόλυτο δικιο , κι εγω βρίκα την υγιά μου με το ΑΟΘ !

Guest 018946
Επισκέπτης

ομολογουμενως λιγα δεν τα λες αλλα γιατι να εχω ενα αλλο μαθημα στην πλατη μου οταν ξερω οτι εχω μαθ κατ και φυσ κατ?Για ενα μαθημα που δεν θα διαβασεις πανω απο 2-3 ωρες τη βδομαδα;
Οταν σου δινει μεχρι 300 μορια,δεν τα λες και λιγα...![]()

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Guest 018946
Επισκέπτης

massa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έκανα 4-5 μαθήματα στα όρια... από εκεί μας ξεκίνησε. Αλλά δεν μου άρεσε το μάθημα οπότε αποφάσισα να αλλάξω φροντιστήριο και έχω ένα σωρό προβλήματα τώρα...
Και μάλλον θα κάνω μια επανάληψη τα περσινά![]()
αμα στοχευεις σε σχολες μεχρι το πολυ 16 αραξε ολα θα πανε καλα.αμα εχεις βλεψεις για παραπανω εχεις χασει πολυυυυυυυυυ χρονο.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Στην επανάληψη του σαββατοκύριακου να διαβάσω εκθετικές/λογαριθμικές και ευθείες? Απο φυσική χρειάζεται κανένας περσινός τύπος?
αμα στοχευεις σε σχολες μεχρι το πολυ 16 αραξε ολα θα πανε καλα.αμα εχεις βλεψεις για παραπανω εχεις χασει πολυυυυυυυυυ χρονο.
Τα 18600 σου φαίνονται καλά?

Δεν έχω χάσει και τόσο πολύ χρόνο μιας και τα τμήματα έχουν τελειώσει το πρώτο κεφάλαιο των μιγαδικών και θα μπουν στο μέτρο (ξεκίνησαν από Αύγουστο). Με εντατικά μαθήματα λες να μην τους φτάσω (μαζί με αυτά που θα κάνουν αυτοί) σε έναν μήνα?
στο καινούργιο φροντιστήριο δεν θα κανουν αλλα τμηματα με μαθητες που αρχιζουν το Σεπτέμβρη (χωρις καλοκαιρινη προετοιμασια δηλαδη)?
μπορει να ζητησεις καποια μαθηματα οπως μαθηματικα που λες οτι δεν εχεις κανει πολλα μαθηματα να μπεις σε ενα τετοιο τμημα!
Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Οντως πολυ καλή τιμή....Μου φάνηκε πολύ καλή οι τιμή που έκανε για 6 μαθήματα το φροντιστήριο, 330 το μήνα με 13 ώρες μαθήματος (45λεπτα όμως). Για αυτό σκέφτηκα να τα πάρω όλα (αοδε, αεππ, φυσική, μαθηματικά, έκθεση, δεν είμαι σίγουρος αν είναι και το μάθημα επιλογής μέσα).
Στην επανάληψη του σαββατοκύριακου να διαβάσω εκθετικές/λογαριθμικές και ευθείες? Απο φυσική χρειάζεται κανένας περσινός τύπος?
Τα 18600 σου φαίνονται καλά?
Δεν έχω χάσει και τόσο πολύ χρόνο μιας και τα τμήματα έχουν τελειώσει το πρώτο κεφάλαιο των μιγαδικών και θα μπουν στο μέτρο (ξεκίνησαν από Αύγουστο). Με εντατικά μαθήματα λες να μην τους φτάσω (μαζί με αυτά που θα κάνουν αυτοί) σε έναν μήνα?
ε αμα εχουν φτασει μονο στο μετρο τους προλαβαινεις πιστευω

massa
Εκκολαπτόμενο μέλος

btw κλειστο το μαμημενο το φορουμ και κατσε διαβασε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

αγορι φυσικα και μπορεις να τους φτασεις.θα προτεινα λιγο ξεσκισμα τωρα στην αρχη ωστε να μην εχεις ψυχολογικο αγχος οτι εισαι πισω αργοτερα.
btw κλειστο το μαμημενο το φορουμ και κατσε διαβασε.
Ετοιμάζομαι να πάω να κάνω έκθεση σε μισή ώρα στο παλιό φροντιστήριο. Ακόμα δεν ξεγράφτηκα απο φυσική και έκθεση γιατί ίσως στραβώσει αυτό της δευτέρας και δεν με πάρουν στο άλλο φροντιστήριο.
Έκανα έκθεση και μεταξύ μας, αγχώθηκα πιο πολύ για την δευτέρα και ψάχνω επαναληπτικές ασκήσεις στις λογαριθμικές/εκθετικές όπως και στην ευθεία στο διαδίκτυο και για αυτό είμαι online.
Guest 018946
Επισκέπτης

Johnny15
Επιφανές μέλος

Guest 018946
Επισκέπτης

toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

τουλαχιστον αστειο το ποστ σου!
hurricane
Διάσημο μέλος

ή αγχώνεσαι τόσο πολύ όταν τα βλέπεις σκούρα που στο τέλος καταρρέεις και καταλήγεις να κλαίγεσαι παντού και να μην κάνεις τίποτα.Καταρχας κανεις δεν στοχευει για το πολυ 16 ή 18600 μορια . ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ . ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ 20000 ΜΟΡΙΑ . Μονο οταν θετεις υψηλους στοχους πετυχαινεις![]()
αυτά είναι οι χαζές συμβουλές των γονιών μας που έχουν ξεχάσει τι ειναι πανελλήνιες. πήγαινε να δώσεις πρώτα κ μετά συμβούλευε... γτ δεν είναι και τίποτα τραγικό οι πανελλήνιες χαλαρώστε...
massa
Εκκολαπτόμενο μέλος

τουλαχιστον αστειο το ποστ σου!
Επρεπε να αρχισεις και εσυ απο τωρα φροντιστηριο να ετρεχες σαν τον αραπη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.