Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτος ο φιλος μου δεν κανει ιδιαιτερα, σε φροντιστηριο κανει αλλα αυτοι δεν τα κανουν τοσο αναλυτικα και τους βαζουν πολλες ασκησεις μετριου προς λιγακι δυσκολο επιπεδου και ετσι μπορουν και προχωρουν τοσο γρηγορα.. Τωρα δεν ξερω τι να πω αν ειναι νορμαλ αυτο, παντως και αυτο το φροντιστηριο π παει εχει αρκετες επιτυχιες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123
Δραστήριο μέλος
εμενα παντως η φυσικη...ισως να φταιει οτι τωρα ξεκινησα φροντιστηριο και πριν δεν ηξερα τιποτα απο ταλαντωσεις οπως τα αλλα παιδια(ειχαν ξεκινησει απο φεβρουαριο) αλλα μου φαινεται αρκετα περιπλοκη και ως ενα σημειο δυσνοητη...ειναι κανεις αλλος στη ιδια θεση με μενα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς στην ίδια!Η φυσική νομίζω θα με παιδέψει περισσότερο απ' όλα τα μαθήματα φέτος(έχουμε και κακά προηγούμενα,ξεκίνησα και τώρα φροντ με ταλαντώσεις,όταν τα άλλα παιδιά είχαν ξεκινήσει από Απρίλιο...)Ντάξει,η προσπάθεια μετράει!ποιο μαθημα μεχρι στιγμης σας φαινεται πιο δυσκολο ή τουλαχιστον σας παιρνει περισσοτερο ωρα να το καταλαβετε;
εμενα παντως η φυσικη...ισως να φταιει οτι τωρα ξεκινησα φροντιστηριο και πριν δεν ηξερα τιποτα απο ταλαντωσεις οπως τα αλλα παιδια(ειχαν ξεκινησει απο φεβρουαριο) αλλα μου φαινεται αρκετα περιπλοκη και ως ενα σημειο δυσνοητη...ειναι κανεις αλλος στη ιδια θεση με μενα;
christina123
Δραστήριο μέλος
Ακριβώς στην ίδια!Η φυσική νομίζω θα με παιδέψει περισσότερο απ' όλα τα μαθήματα φέτος(έχουμε και κακά προηγούμενα,ξεκίνησα και τώρα φροντ με ταλαντώσεις,όταν τα άλλα παιδιά είχαν ξεκινήσει από Απρίλιο...)Ντάξει,η προσπάθεια μετράει!
ακριβως το ιδιο...μεσα σε 3,5 βδομαδες βγαλαμε ολες τις ταλαντωσεις πλην τη συνθεση και να φανταστεις πριν απο 3,5 βδομαδες δεν ειχα ιδεα καλα καλα τι ειναι ταλαντωση!και ειναι πολυ κουραστικο αυτο γιατι και οι 5 ασκησεις που μας βαζουν χρειαζομαι κανα τριωρο (τουλαχιστον )να τις λυσω.
και εχω καθε μερα μαθημα...
Superhuman
Δραστήριο μέλος
ρε παιδια να ρωτησω κατι;
εγω κανω ιδιαιτερα στα μαθηματικα και ειμαι μονη μου!
επελεξα μαθημα γενικης παιδειας τα μαθηματικα!
μου ειπε ομως ο καθηγητης να ξεκινησουμε απο σεπτεμβρη
ειναι σιγουρα καλη ιδεα;
μηπως να διαβαζα και λιγο μονη μου τον αυγουστο που δεν θα εχω μαθηματα;;;
Βγαίνουν τα μαθηματικά γενικής και σε λιγότερο χρόνο απ'ότι φαντάζεσαι.Σκέψου ότι ήμουν θετική (άρα το ήξερα καλά το 1ο κεφάλαιο) και το Φεβρουάριο άλλαξα μάθημα γενικής και πήρα τα μαθηματικά.Είχα δημιουργήσει και ένα θέμα εδώ στο ischool (αυτό εδώ)και ρώτησα αν προλαβαίνω και όλοι μου είπαν ότι θα προλάβαινα.Έτσι έγινε και μάλιστα πρόλαβα να κάνω και καλή επανάληψη.Μην αγχώνεσαι λοιπόν.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ ευτυχώς μόνο 2 δίωρα τη βδομάδα...Αλλά ακόμα δεν έχω καλοκαταλάβει ταλαντώσεις(δεν έχουν προσωρήσει ευτυχώς πάαααρα πολύ,στην Α.Α.Τ. είναι)και μέχρι την Πέμπτη πρέπει να ξέρουμε τα πάντα ως τώρα..Ελπίζω να προλάβω...ακριβως το ιδιο...μεσα σε 3,5 βδομαδες βγαλαμε ολες τις ταλαντωσεις πλην τη συνθεση και να φανταστεις πριν απο 3,5 βδομαδες δεν ειχα ιδεα καλα καλα τι ειναι ταλαντωση!και ειναι πολυ κουραστικο αυτο γιατι και οι 5 ασκησεις που μας βαζουν χρειαζομαι κανα τριωρο (τουλαχιστον )να τις λυσω.
και εχω καθε μερα μαθημα...
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
betoto.1220
Νεοφερμένος
Και μαθηματικα κατευθυνσης που ειστε?
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια πως γινεται μεσα σε 3,5 βδομαδες να βγαλατε ταλαντωσεις? Εγω ξεκινησα το Πασχα με ενα μαθημα τη βδομαδα (και μες στις εξετασεις), και τωρα το καλοκαιρι, με 3 ωρες ιδιαιτερο, τελειωσα σημερα το διακροτημα... Εχω την εντυπωση πως χρειαζονται πολλη εξασκηση και πολλες ασκησεις για να τις καταλαβεις... Σας βαζουν πολλες εσας?
Και μαθηματικα κατευθυνσης που ειστε?
Φίλε είχα ξεκινήσει ταλαντώσεις από τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου... Ο φυσικός μας μπορώ να πω ότι μας έβαζε έναν καλό αριθμό ασκήσεων (ούτε πολλές ούτε λίγες) αλλά πηγαίναμε κλιμακωτά και όλα τα κάναμε πολύ αναλυτικά... Παρόλο που φαίνεται μικρό κεφάλαιο στο βιβλίο είναι μεγάλο και έχει αρκετά είδη ασκήσεων γενικότερα. Στην αρχή μπορώ να πω ζορίστηκα αλλά με τον καιρό και με την εξάσκηση τα κατάλαβα. Το μόνο που μου την δίνει στις ταλαντώσεις πλέον είναι κάποιοι ρυθμοί μεταβολής οι οποίοι πρέπει να μαθευτούν γιατί είναι στάνταρ...
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλειωσα τους μιγαδικούς.Μας έδωσε 5_6 σελίδες ασκήσεις να έχουμε να ασχολούμαστεΜπήκα λίγο συνάρτηση,όχι τρελά πράγματα μόνο πεδίο ορισμού κάναμε.Άλλες 4 ώρες και μετά τέλος,θα ξανασυναντηθούμε στο φροντιστήριο στις 22 Αυγούστου!σε ποιο κεφαλαιο εισαι;;;
Να σου πω την αλήθεια έχω κάνει αρκετές ώρες μαθηματικά και φροντιστήριο αλλά και μόνη μου.Και ακόμα τα πράγματα δεν μου φαίνονται ούτε στο ελάχιστο βατά.Περισσότερη προσπάθεια θαρρώΕίναι οι ρουφιάνες...Αλλά είμαστε στην αρχή ακόμα...
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
τι ερωτηση ειναι αυτη;;;
σαν διαβασμα...
χαχαχαχα
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
ναιαιαιαι!!! σε βρηκα κοπελια επιτελουσ!!! για να μεινω και on topic πωσ παει το διαβασμα??
Ζορίζομαι αρκετά με τις εισαγωγές των αρχαίων.
Δε μπορώ να τις μαθαίνω απέξω. Γενικά έχω ένα θέμα με την αποστήθιση.
Τη Λογοτεχνία τη λατρεύω.
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζορίζομαι αρκετά με τις εισαγωγές των αρχαίων.
Δε μπορώ να τις μαθαίνω απέξω. Γενικά έχω ένα θέμα με την αποστήθιση.
Τη Λογοτεχνία τη λατρεύω.
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο ζόρικεσ! εγώ τέλειωσα την εισαγωγή του πρωταγόρα και είμαι στη τρίτη ενότητα.
λογοτεχνία φυσικά λιώνουμε όλο το καλοκαίρι στο Βιζυηνό και το αμάρτημα...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο ζόρικεσ! εγώ τέλειωσα την εισαγωγή του πρωταγόρα και είμαι στη τρίτη ενότητα.
λογοτεχνία φυσικά λιώνουμε όλο το καλοκαίρι στο Βιζυηνό και το αμάρτημα...
Δε την έχω μάθει όλη ακόμα την εισαγωγή. Είμαι στη δεύτερη ενότητα.
Βιζυηνός.
Με Κρητικό άρχισα. Στην αρχή δε μου άρεσε. Τώρα αλλάζω γνώμη.
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε την έχω μάθει όλη ακόμα την εισαγωγή. Είμαι στη δεύτερη ενότητα.
Βιζυηνός.
Με Κρητικό άρχισα. Στην αρχή δε μου άρεσε. Τώρα αλλάζω γνώμη.
χαχαχαχα!! εμασ μασ είπε η καθηγήτρια ότι μέσα στο καλοκαίρι θα βγάλουμε όλο το αμάρτημα και από σεπτέμβρη τα υπόλοιπα...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
χαχαχαχα!! εμασ μασ είπε η καθηγήτρια ότι μέσα στο καλοκαίρι θα βγάλουμε όλο το αμάρτημα και από σεπτέμβρη τα υπόλοιπα...
Πολύ ωραίο το αμάρτημα. Το αγαπημένο μου από τα πεζά της ύλης!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.